Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

On polozyl glowe na moich kolanach i nawet nie patrzyl na swoja pancie
nie kręcil ogonkiem jak jego wołała
sama nalozylam jemu obroze i dalam tej babie

odchodzi nasz dzieciak

Bylam tam dzisiaj
ale na bramie juz wisi kłodka
a poprzednio bylo zamknięcia na drucik
...czarno to widze

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

On powienien byc wykapany jeszcze raz ...
i trzeba dalej podawac tran i witaminy.....
dbac o skore i o uszy
odpadam ,ja naprawde nie daje rady
basia 34 tez sie rozryczala i uciekla
obiecalam jemu na ucho ze nie zapomne....al;e co ja
jednostka moge?
nic

Posted

[quote name='bela51']Jak on do Was trafił ? Z interwencji, czy jako bezpanski pies ?[/QUOTE]
z interwencji
zgloszone przez Straz Miejska
jako bezpanskie 3 psy
biegajace kolo ogrodkow dzialkowych

Posted

[quote name='giselle4']z interwencji
zgloszone przez Straz Miejska[/QUOTE]
Więc dlaczego psiaki zostały tej podłej babie wydane ???!!! Chce mi się krzyczeć po prostu!!! Ten psiak dłużej tego nie zniesie :( tu miał opiekę ...kochających ludzi ...wolontariuszy ...był leczony :( i to wszystko na nic ? :( Boże widzisz i NIE GRZMISZ??? !!!:angryy:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Więc dlaczego psiaki zostały tej podłej babie wydane ???!!! Chce mi się krzyczeć po prostu!!! Ten psiak dłużej tego nie zniesie :( tu miał opiekę ...kochających ludzi ...wolontariuszy ...był leczony :( i to wszystko na nic ? :( Boże widzisz i NIE GRZMISZ??? !!!:angryy:[/QUOTE]

Jezeli przyjdzie własciciel i ma ksiazeczke zdrowia i powie ze psy uciekly placi mandat Strazy Miejskiej i zabiera swoje psy
takie jest prawo

Posted

[quote name='giselle4']Jezeli przyjdzie własciciel i ma ksiazeczke zdrowia i powie ze psy uciekly placi mandat Strazy Miejskiej i zabiera swoje psy
takie jest prawo[/QUOTE]

chore prawo ....ale w tym kraju to codzienność przecież! Jeżeli psiak trafia z interwencji do schronu w tak złym stanie ....jest leczony to właściciel powinien być sprawdzony na wszystkie możliwe sposoby zanim otrzyma psa z powrotem:( poproszę Ade-jeje aby zajrzała na wątek i doradziła co robić!

Posted

A zapodać skarbówce ,że nielegalna hodowla i dochody bez opodatkowania? Może by coś dało.
Macie zdjęcia psó, opis weta, czy to nie jest do cholery wystarczający powód ,by odebrać psy ?

Posted

[quote name='Poker']A zapodać skarbówce ,że nielegalna hodowla i dochody bez opodatkowania? Może by coś dało.
Macie zdjęcia psó, opis weta, czy to nie jest do cholery wystarczający powód ,by odebrać psy ?[/QUOTE]
wlasnie rozmawialam telefonicznie z mądra kobieta i powiedziala te same slowa
Skarbowka

Posted

[quote name='satia']o ja.... właśnie doczytałam..... Boszszszszsz.... są jakieś narzędzia, żeby zrobić nalot i odebrać psy? Kto ma takie uprawnienia?[/QUOTE]

kto ma takie uprawnienia...?
mysle ze potrzebna pomoc Tozu,Ekostrazy itd....
aby zrobic nalot na pseudo i zarejestrowac wszystko na kamerce....
Bo ja moge mowic
ale nie wszyscy moga mi wierzyc
potrzebne fakty....