giselle4 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 On polozyl glowe na moich kolanach i nawet nie patrzyl na swoja pancie nie kręcil ogonkiem jak jego wołała sama nalozylam jemu obroze i dalam tej babie odchodzi nasz dzieciak Bylam tam dzisiaj ale na bramie juz wisi kłodka a poprzednio bylo zamknięcia na drucik ...czarno to widze Quote
giselle4 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 mam adres i jak trzeba przekaze komu bedzie potrzebny moge tam tez pojechac z Fundacja moze poprosze kogos o lepsze fotki i wyslac do Tv...ja jestem juz głupia Quote
bela51 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Niech to szlag, nawet czytac tego nie moge. Quote
giselle4 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 mial dobre jedzenie i leki mial duzo dzieci ktore chetnie wychodziły z nimi na spacer a teraz co? nie wiem:( wzieła tylko spray na odlezyny Quote
basia34 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Wiec prosimy bardzo zeby Nam pomoc.Same nie zrobimy nic. Quote
giselle4 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 On powienien byc wykapany jeszcze raz ... i trzeba dalej podawac tran i witaminy..... dbac o skore i o uszy odpadam ,ja naprawde nie daje rady basia 34 tez sie rozryczala i uciekla obiecalam jemu na ucho ze nie zapomne....al;e co ja jednostka moge? nic Quote
giselle4 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 o widze ze jeste .... Basiu same nie wytępimy tego chawasta....ale przy pomocy innych damy rade Quote
bela51 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Jak on do Was trafił ? Z interwencji, czy jako bezpanski pies ? Quote
giselle4 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Nawet nasz prezes był zaskoczny bezczelnoscia tej baby.... jej aroganckim zachowaniem zaskoczyla nas totalnie. Quote
giselle4 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='bela51']Jak on do Was trafił ? Z interwencji, czy jako bezpanski pies ?[/QUOTE] z interwencji zgloszone przez Straz Miejska jako bezpanskie 3 psy biegajace kolo ogrodkow dzialkowych Quote
bela51 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 To ja nie rozumiem, dlaczego go oddałyscie... Quote
Martika&Aischa Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='giselle4']z interwencji zgloszone przez Straz Miejska[/QUOTE] Więc dlaczego psiaki zostały tej podłej babie wydane ???!!! Chce mi się krzyczeć po prostu!!! Ten psiak dłużej tego nie zniesie :( tu miał opiekę ...kochających ludzi ...wolontariuszy ...był leczony :( i to wszystko na nic ? :( Boże widzisz i NIE GRZMISZ??? !!!:angryy: Quote
giselle4 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 jezeli nic nie zrobimy pan dalej bedzie je rozmanzal i rozmnazal a te biedne suczki beda tylko przynosic kase w zamian za swoje zdrowie Quote
giselle4 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Więc dlaczego psiaki zostały tej podłej babie wydane ???!!! Chce mi się krzyczeć po prostu!!! Ten psiak dłużej tego nie zniesie :( tu miał opiekę ...kochających ludzi ...wolontariuszy ...był leczony :( i to wszystko na nic ? :( Boże widzisz i NIE GRZMISZ??? !!!:angryy:[/QUOTE] Jezeli przyjdzie własciciel i ma ksiazeczke zdrowia i powie ze psy uciekly placi mandat Strazy Miejskiej i zabiera swoje psy takie jest prawo Quote
giselle4 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Mam nadzieje ze ktos obeznany w tępieniu pseudo napisze co trzeba zrobic i jak te wszystkie psy uwolnic od swoich katow:( Quote
Martika&Aischa Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='giselle4']Jezeli przyjdzie własciciel i ma ksiazeczke zdrowia i powie ze psy uciekly placi mandat Strazy Miejskiej i zabiera swoje psy takie jest prawo[/QUOTE] chore prawo ....ale w tym kraju to codzienność przecież! Jeżeli psiak trafia z interwencji do schronu w tak złym stanie ....jest leczony to właściciel powinien być sprawdzony na wszystkie możliwe sposoby zanim otrzyma psa z powrotem:( poproszę Ade-jeje aby zajrzała na wątek i doradziła co robić! Quote
giselle4 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 ja poprosze demi i napisze do xmatrix... Quote
Martika&Aischa Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Napisałam do Ada-jeje mam nadzieję że doradzi nam co robić dalej .....:( Quote
satia Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 o ja.... właśnie doczytałam..... Boszszszszsz.... są jakieś narzędzia, żeby zrobić nalot i odebrać psy? Kto ma takie uprawnienia? Quote
Poker Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 A zapodać skarbówce ,że nielegalna hodowla i dochody bez opodatkowania? Może by coś dało. Macie zdjęcia psó, opis weta, czy to nie jest do cholery wystarczający powód ,by odebrać psy ? Quote
giselle4 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='Poker']A zapodać skarbówce ,że nielegalna hodowla i dochody bez opodatkowania? Może by coś dało. Macie zdjęcia psó, opis weta, czy to nie jest do cholery wystarczający powód ,by odebrać psy ?[/QUOTE] wlasnie rozmawialam telefonicznie z mądra kobieta i powiedziala te same slowa Skarbowka Quote
giselle4 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 zawsze wszystkie fotki zostawiam jaki pies przyszedl a jaki wychodzi.....i jest mi przykro bo zaczynał byc wesolym pieszczochem Quote
giselle4 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='satia']o ja.... właśnie doczytałam..... Boszszszszsz.... są jakieś narzędzia, żeby zrobić nalot i odebrać psy? Kto ma takie uprawnienia?[/QUOTE] kto ma takie uprawnienia...? mysle ze potrzebna pomoc Tozu,Ekostrazy itd.... aby zrobic nalot na pseudo i zarejestrowac wszystko na kamerce.... Bo ja moge mowic ale nie wszyscy moga mi wierzyc potrzebne fakty.... Quote
Recommended Posts