Agula99 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Saturnik ściskam i miziam!!! Nie poddawaj się, będzie dobrze!!! Quote
unixena Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 I ja pozna pora zagladam do snieznych puchatych psinek ... Quote
basiek8 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Witam jakie śliczne białasy, miałam już szlaban na kolejne pieski, ale co tam proszę o nr konta podeślę parę groszy. Quote
giselle4 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='basiek8']Witam jakie śliczne białasy, miałam już szlaban na kolejne pieski, ale co tam proszę o nr konta podeślę parę groszy.[/QUOTE] dziekuje cioteczko juz nie aktualne:( Quote
giselle4 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='akrim']dziś została zamówiona i zapłacona na krakvecie karma dla białasów , adres wysyłki uzgodniony z mc-mother smacznego "S"[/QUOTE] jezeli mozesz zmien zamowienie i juz nie wysylam mi karmy nie jest potrzebna:(:( Quote
Martika&Aischa Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Kurcze co znaczy ten tytuł ???? :( Grażynko co się dzieje ??? Sama prowadzę bazarek na Saturna i zbieram na niego pieniążki! Biegam, pytam gdzie się tylko da żeby wyciągnąć je ze schroniska ????:shake::shake::shake: Przeczytałam tytuł i jestem w szoku!!! Quote
giselle4 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='martika@aischa']kurcze co znaczy ten tytuł ???? :( grażynko co się dzieje ??? Sama prowadzę bazarek na saturna i zbieram na niego pieniążki! Biegam, pytam gdzie się tylko da żeby wyciągnąć je ze schroniska ????:shake::shake::shake: Przeczytałam tytuł i jestem w szoku!!![/quote] juz nie jest potrzebny:( Quote
bela51 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Czy to znaczy, ze odebrał je własciciel??? Dlaczego schron wydał psy ??? Quote
Martika&Aischa Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='giselle4']juz nie jest potrzebny:([/QUOTE] A możesz napisać coś więcej ???? szlag mnie chyba trafi !!!!!!! Przepraszam ale jestem naprawdę zła!!! :(:(:( Quote
giselle4 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Saturna zabrala baba jego pancia nawet nie chciala sluchac jest leczony tuczony ze juz jest duzo lepiej to jej psy i suczka ma papiery i jak my moglismy a my od prawie miesiaca krzyczymy przez Radio Sudety o podhalanach ... Dostala mandat od Strazy Miejskiej-20z0l i ponoc Oni moga tylko tyle zrobic Quote
giselle4 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Przese zapakowal mnie do auta i pojechalismy na miejsce zamieszkania psiakow a to pseudo.... po pegerowskie budynki w rozsypce... 50 krow w gnojowce na dworze i 15 podhalanow i male dzieci Pan jak sie chwalil rozmnaza i sprzedaje od 10 lat i nie rozumie o co ten krzyk Quote
Martika&Aischa Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 To się w głowie wręcz nie mieści:angryy::angryy::angryy: Co za wstrętny babsztyl!!! :angryy: Jak schron mógł wydać psiaki takiemu babsku :shake::shake::shake: I ona śmie się nazywać "właścicielką":shake: Dobiła mnie ta wiadomość :-(:-(:-( Quote
giselle4 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 wszystkie suczki takie chude i stasze i mlodsze Saturn-Maksio ma ponoc 8 lat i jest juz jakis czas chory...ale nie leczony tam jest straszny brud ,syf i beztroska...to tylko psy Pan wyglada jak dziad ale ma szczeniaczki na sprzedaz Bardzo sie martwie o zdrowie Sarturna mimo ze obiecalam pojawic sie ze Straza za 2 tygodnie aby sprawdzic jego stan ale mysle ze sie tylko pogorszy Quote
giselle4 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='Martika@Aischa']To się w głowie wręcz nie mieści:angryy::angryy::angryy: Co za wstrętny babsztyl!!! :angryy: Jak schron mógł wydać psiaki takiemu babsku :shake::shake::shake: I ona śmie się nazywać "właścicielką":shake: Dobiła mnie ta wiadomość :-(:-(:-([/QUOTE] miala ksiazeczki zrobilam jemu fotki jak odchodzi Quote
unixena Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='giselle4']Przese zapakowal mnie do auta i pojechalismy na miejsce zamieszkania psiakow a to pseudo.... po pegerowskie budynki w rozsypce... 50 krow w gnojowce na dworze i 15 podhalanow i male dzieci Pan jak sie chwalil rozmnaza i sprzedaje od 10 lat i nie rozumie o co ten krzyk[/QUOTE] Rece opadaja ....szok ....czyli paskudna pseudohodowla dalej bedzie funkcjonowac a psy to tylko rzeczy do pomnazania kasy u tych debili . Quote
bela51 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 No przeciez w mysl nowej ustawy, pseudohodowle są nielegalne? Jeszcze nie funkcjonuje ten przepis ? Quote
giselle4 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Moze Fundacja Bono ,moze Eko-Straz moze ktos pomoze i pojedzie tam sprawdzi warunki ...jedna suczka mieszka w rozwalającej sie oborze na pierwszym pietrze bo ucieka nie odpuszcze bo to jest poczatek gory lodowej... Quote
giselle4 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='bela51']No przeciez w mysl nowej ustawy, pseudohodowle są nielegalne? Jeszcze nie funkcjonuje ten przepis ?[/QUOTE] od stycznia ponoc Quote
Martika&Aischa Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Musimy coś zrobić aby położyć temu kres!!! Nie można tego tak zostawić!!! Na razie zostawiam bazarek i nie zmieniam psiaka z nadzieją że Saturna i jego siostrę wyciągniemy od tych okropnych dziadów!!! Wierzę że i inne psiaki też zostaną odebrane!!! XXI wiek a ciemne masy żyją bezkarnie!!! Quote
bela51 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 To musisz szukac pomocy u jakiejs fundacji. Niech to szlag trafi ! Quote
Recommended Posts