Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basiek8']Witam jakie śliczne białasy, miałam już szlaban na kolejne pieski, ale co tam proszę o nr konta podeślę parę groszy.[/QUOTE]
dziekuje cioteczko juz nie aktualne:(

Posted

[quote name='akrim']dziś została zamówiona i zapłacona na krakvecie karma dla białasów , adres wysyłki uzgodniony z mc-mother
smacznego "S"[/QUOTE]
jezeli mozesz zmien zamowienie i juz nie wysylam mi karmy
nie jest potrzebna:(:(

Posted

Kurcze co znaczy ten tytuł ???? :( Grażynko co się dzieje ??? Sama prowadzę bazarek na Saturna i zbieram na niego pieniążki! Biegam, pytam gdzie się tylko da żeby wyciągnąć je ze schroniska ????:shake::shake::shake: Przeczytałam tytuł i jestem w szoku!!!

Posted

[quote name='martika@aischa']kurcze co znaczy ten tytuł ???? :( grażynko co się dzieje ??? Sama prowadzę bazarek na saturna i zbieram na niego pieniążki! Biegam, pytam gdzie się tylko da żeby wyciągnąć je ze schroniska ????:shake::shake::shake: Przeczytałam tytuł i jestem w szoku!!![/quote]
juz nie jest potrzebny:(

Posted

Saturna zabrala baba
jego pancia
nawet nie chciala sluchac jest leczony tuczony
ze juz jest duzo lepiej
to jej psy i suczka ma papiery i jak my moglismy
a my od prawie miesiaca krzyczymy przez Radio Sudety o podhalanach ...
Dostala mandat od Strazy Miejskiej-20z0l i ponoc Oni moga tylko tyle zrobic

Posted

Przese zapakowal mnie do auta i pojechalismy na miejsce zamieszkania psiakow a to pseudo....
po pegerowskie budynki w rozsypce...
50 krow w gnojowce na dworze i 15 podhalanow
i male dzieci
Pan jak sie chwalil rozmnaza i sprzedaje od 10 lat i nie rozumie o co ten krzyk

Posted

To się w głowie wręcz nie mieści:angryy::angryy::angryy: Co za wstrętny babsztyl!!! :angryy: Jak schron mógł wydać psiaki takiemu babsku :shake::shake::shake: I ona śmie się nazywać "właścicielką":shake: Dobiła mnie ta wiadomość :-(:-(:-(

Posted

wszystkie suczki takie chude i stasze i mlodsze
Saturn-Maksio ma ponoc 8 lat i jest juz jakis czas chory...ale nie leczony
tam jest straszny brud ,syf i beztroska...to tylko psy
Pan wyglada jak dziad ale ma szczeniaczki na sprzedaz
Bardzo sie martwie o zdrowie Sarturna
mimo ze obiecalam pojawic sie ze Straza za 2 tygodnie aby sprawdzic jego stan
ale mysle ze sie tylko pogorszy

Posted

[quote name='Martika@Aischa']To się w głowie wręcz nie mieści:angryy::angryy::angryy: Co za wstrętny babsztyl!!! :angryy: Jak schron mógł wydać psiaki takiemu babsku :shake::shake::shake: I ona śmie się nazywać "właścicielką":shake: Dobiła mnie ta wiadomość :-(:-(:-([/QUOTE]
miala ksiazeczki
zrobilam jemu fotki jak odchodzi

Posted

[quote name='giselle4']Przese zapakowal mnie do auta i pojechalismy na miejsce zamieszkania psiakow a to pseudo....
po pegerowskie budynki w rozsypce...
50 krow w gnojowce na dworze i 15 podhalanow
i male dzieci
Pan jak sie chwalil rozmnaza i sprzedaje od 10 lat i nie rozumie o co ten krzyk[/QUOTE]

Rece opadaja ....szok ....czyli paskudna pseudohodowla dalej bedzie funkcjonowac a psy to tylko rzeczy do pomnazania kasy u tych debili .

Posted

Moze Fundacja Bono ,moze Eko-Straz moze ktos pomoze i pojedzie tam
sprawdzi warunki
...jedna suczka mieszka w rozwalającej sie oborze na pierwszym pietrze
bo ucieka
nie odpuszcze
bo to jest poczatek gory lodowej...

Posted

Musimy coś zrobić aby położyć temu kres!!! Nie można tego tak zostawić!!! Na razie zostawiam bazarek i nie zmieniam psiaka z nadzieją że Saturna i jego siostrę wyciągniemy od tych okropnych dziadów!!! Wierzę że i inne psiaki też zostaną odebrane!!! XXI wiek a ciemne masy żyją bezkarnie!!!