auraa Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 To straszne, co piszesz. Najgorsze,że nie ma jak pomóc............ Quote
tayga Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Sunia 1 (ta mi przegryzła palec) Sunia 2 Quote
tayga Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Piesek 1 Piesek 2 (w najgorszym stanie) Quote
tayga Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Mamusia jest jawnie podźgana widłami, albo czymś takim... Wszędzie ma dziury, na ciele dziwne blizny :( Quote
annavera Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 One są po prostu PRZECUDNE ! Rudziutką to bym wprost ukradła :) Zresztą nawet trudno stwierdzić, który najpiękniejszy. Myślę, że takie cudaki szybko znajdą domki, tylko trzeba je nagłaśniać. A ta rudziutka mała to ma od wideł czy raczej od pcheł albo od nużycy takie strupki i przełysienia ? Quote
tayga Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 annavera napisał(a):Rudziutką to bym wprost ukradła :) Ale po co masz łamać prawo :) Sama Tobie oddam! annavera napisał(a):A ta rudziutka mała to ma od wideł czy raczej od pcheł albo od nużycy takie strupki i przełysienia ? Nie wiem od czego ranki. Łyse miejsca to raczej od pcheł. Wszystkie tak mają, najbardziej czarny... ale na rudej najlepiej fotki wychodzą. A pcheł miały... kilogramy :( Powinnam maluchy za kilka dni wyprać, ale w tych warunkach zmarzną :( Quote
sillann Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 wątek znalazlam na stronie innej bidy:( nie mam nawet slow zeby opisac co ten podczlowiek zrobil tym bidulkom, po wyplacie przeleje grosika, prosze o numer konta na priv, ewentualnie moge zamowic karme i podeslac jesli to bedzie wygodniejsze. plus mam troche rzeczy na bazarek moge przelsac fotki na maila, sama zrobic nie umiem i jestem mocno ograniczona czasowo zeby go dopilnowac;(ale jesli ktos zechcialby pomoc to chetnie je przekaze:) wstyd mi ze jestem czlowiekem;(trzymam mocno kciuki za malenstwa Quote
gawronka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 jak mozna psa dźgać widłami?! :crazyeye::angryy: Quote
sillann Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 jak wogole mozna doprowadzic je do takiego stanu...niepojete ;( szkoda ze u nas dalej ciemnota i znieczulica panuje Quote
tayga Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Ostatnia psinka odnaleziona!!!! Quote
unixena Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 tayga napisał(a):Ostatnia psinka odnaleziona!!!! No to mozna odetchnac choc na chwilke ..a ja juz sie balam ,ze w tym lesie jakies wielkie ptaszysko ja zzarlo ... Quote
sillann Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 a czy pieski maja wątek na FB??? moze tam wiecej osob by dotarlo do wątku one musza znalezc domki bo nie wyobrazam sobie ich w schronie;(;( tyle nieszczescia na raz Quote
auraa Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Gdzie się schowała? Martwiłam się, ze już nie zyje. Quote
tayga Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 sillann napisał(a):a czy pieski maja wątek na FB??? moze tam wiecej osob by dotarlo do wątku one musza znalezc domki bo nie wyobrazam sobie ich w schronie;(;( tyle nieszczescia na raz Pierwsze co zrobiłam to wydarzenie na fb http://www.facebook.com/event.php?eid=282400005105319&view=wall auraa napisał(a):Gdzie się schowała? Martwiłam się, ze już nie zyje. Była w lesie, dość blisko. Strasznie płakała dzisiaj, Pan Rysiu (pracownik firmy na terenie której znajduje się punkt przetrzymań) usłyszał i wyruszył na poszukiwania. Po wszystkim przysłał mi SMSa. Aż mu piwko kupiłam :) To sunia identyczna jak nr 1 i 2. Dzisiaj przeszła takie same zabiegi jak pozostałe dzieciaki. W kojcu była tona robali!!! Maluchy czują się dobrze, chyba im prochy nie zaszkodziły. Quote
tayga Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Ciemna sunia bardzo się boi, nie chce opuszczać kojca :( Jasna wychodzi bo... za człowiekiem mogłaby iść w ogień. Jest niesamowita!!! Jej jedynym celem jest "przytul mnie" :( Zero agresji, kotów nie rusza wcale, innych psów też nie. Psiak idealny :( Quote
auraa Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Jest prześliczna!. A ta malutka koteczka na dole tez ma niesamowite ubarwienie............ Quote
unixena Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 auraa napisał(a):Jest prześliczna!. A ta malutka koteczka na dole tez ma niesamowite ubarwienie............ Przepiekna sunia i taka kochana -jak ona sie tuli ..tak bardzo spragniona milosci czlowieka .Az sie serce kroi .... Quote
tayga Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 auraa napisał(a):A ta malutka koteczka na dole tez ma niesamowite ubarwienie............ Zapakować? Do wzięcia!!! Quote
emilia2280 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 dopiero znalazlam wátek, zawieruszyl mi sié na FB, szkoda ze tam nie ma czegos takiego jak subskrybcje, trudno jest odnalezc wydarzenie którego sié szuka ;/ Tayga, miasto zaplaci za te piesy? Mamusie bédá sterylizowane przed wydaniem tak? A ta fundacja co Ci pomagala, nie pomoze przy nich? Dziady ostatnio kazali szczeniaki sobie wyslac, to moze i tym pomogá? Quote
tayga Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Emilko... negocjowałam z gminą (mamy dwie - ta od rodzinki to nie miasto, to wiochy), zapłacą za sterylki, ale właściwie za nic więcej. I to tylko w przypadku oddania do adopcji. Za tydzień chcą wysłać do schronu, więc pojadą bez zabiegów :( Będę rozmawiać o pokryciu kosztów transportu jeśli taki będzie potrzebny. Z żadną fundacją na ich temat nie rozmawiałam. Quote
Recommended Posts