quasimodo Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='Sabina02']Sliczna! Dodalam ta fotke do Allegro...[/quote] Prawda, że śliczna:loveu: Quote
BIANKA1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 [quote name='quasimodo']Prawda, że śliczna:loveu:[/quote] Sliczna ? Mało powiedziane :lol: Toż to cud , jedyny w swoim rodzaju :lol: Ciociu Sabinko , jakie piękne ALLEGRO :lol: Ilu Frytencja ma obserwatorów ?:cool3: Quote
AMIGA Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Pięknie witamy całą sforę. podobno "jak dobrze wstać skoro świt..." ale czy ja wiem??? Może by nam te :diabloti: dały poznać "jak dobrze wstać skoro trochę późniejszy świt?" Quote
Poker Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 czy ciocia Bianka ma twarzowy,tzn.miałam na myśli brzuszkowy fartuszek dla Frytencji na po sterylce?MOże by wspólnie się zaopatrzyć w takowy,ponieważ Bera też będzie potrzebowała.Co ciocia na to :crazyeye: Quote
BIANKA1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Witamy Ciocie Amige :lol: A my dopiero po spacerku :cool3: Dreptaliśmy po lesie słuchając świergotu praszków :lol: Na łące zrywaliśmy kwiaty do wazonu . Kropka wpadła do bagienka i muszę ją umyć , bo pachnie jakoś tak zgniło :evil_lol: Frytka wcale się nie brudzi , bo Frytka nie biega , tylko kroczy majestatycznie przy nogach :p A teraz wszyscy zjedli i padli To taki cudowny widok - stado nieprzytomnych ze zmęczenia psów:diabloti: Ja też muszę troszkę odsapnąć po 2 godzinach marszu :cool3: Quote
BIANKA1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 [quote name='Poker']czy ciocia Bianka ma twarzowy,tzn.miałam na myśli brzuszkowy fartuszek dla Frytencji na po sterylce?MOże by wspólnie się zaopatrzyć w takowy,ponieważ Bera też będzie potrzebowała.Co ciocia na to :crazyeye:[/quote] Nie mam fartuszka . Widzialam reklamę w gabinecie , ale nie zapytalam o cenę Rokusiowi po operacji sama uszyłam 2 pary ślicznych porteczek na szelkach ze wzmocnionym miejscem na brzuszku . Myślałam , że dla Frytki też uszyję z jakiegoś lnianego obrusa . Tak ze 2 na zmianę . Quote
kaLOlina Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 bianko...toz ty talent nad talenty jestes...ja nawet guzika nie umiem przyszyc i z tym do karwcowej lece:( a moj TZ ciagle ma dziury w spodniach-ilez pieniedzy na to zszywanie wydalismy!!!!!! Bianko-jestes nieoceniona:) Quote
BIANKA1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 [quote name='kaLOlina']bianko...toz ty talent nad talenty jestes...ja nawet guzika nie umiem przyszyc i z tym do karwcowej lece:( a moj TZ ciagle ma dziury w spodniach-ilez pieniedzy na to zszywanie wydalismy!!!!!! Bianko-jestes nieoceniona:)[/quote] No cóż . Chyba uszycie prostokąta z czterema otworami i kilkoma troczkami nie jest bardzo skomplikowane :lol: Jakoś dam rade :p Quote
AMIGA Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ciociu Bianeczko - toż Ty i pisarka wspaniala i psi psycholog i w dodatku jeszcze krawcowa! Jest coś, czego nie umiesz???:p Quote
BIANKA1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Jeśli we wszystkim jestem tak dobra jak w szyciu , to czarno to widzę :evil_lol: Quote
AMIGA Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Jak potrafiłaś uszyć portasy dla psa! To hohohoho :klacz: Quote
Hala Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 patrzyłam na frycine allegro..kiepska oglądalnosć.... :cool1: Quote
quasimodo Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Czasem wystarczy jeden człowiek... Ale, tak między nami mówiąc:razz: , Frytka zrobi wszystko, żeby nie odejść z domu Bianki :evil_lol: Jak tylko na wątku pojawia się dyskusja o poszukiwaniu domku, to zaraz na zdjęciach wklejanych przez Biankę, Frycia ma w oczach słowa "po moim trupie":evil_lol: Pogryzie każdego kto wyciągnie po nią rękę:diabloti: Quote
Tola Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Nie dziwię się Frytce, kto zrezygnowałby dobrowolnie z takiego raju. Tez bym gryzła:evil_lol: Quote
AMIGA Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 I ja, i ja - zwłaszcza jak by mi ktoś sukienki na zmianę szył :cool3: Quote
Yona Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ja bym tam nie chciała sukienek szytych przez ciocię BIANKĘ z takiego powodu :roll: Quote
AMIGA Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ale sukienki się nosi nie tylko z TEGO powodu :evil_lol: Quote
Hala Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 wy nie namawiajcie Fryty na zostanie u Bianki. Bo pewnie już kolejka tymczasowiczów się ustawia.... Quote
BIANKA1 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [quote name='Yona']Takie z troczkami, tylko z tego :roll:[/quote] A już myślałam , że z powodu akazji :cool3: Quote
AMIGA Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [B]Hala [/B], my wcale nie namawiamy Frytuli . Ona bez namawiania przecież wie, gdzie jej będzie najlepiej. A ja jeszcze [B]BIANCE1 [/B]będę podrzucała na weekendy Bonusika, bo tam i tak zawsze wcześnie wstają. A ja w sobote i niedzielę zawsze uwielbiałam sobie pospać, a teraz??? 5,13 pobudka! I nie am zmiłuj! Muszę wstawać :shake: Quote
BIANKA1 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Witamy wszystkie ranne Cioteczki :lol: Dzisiaj poszliśmy na spacer inną drogą :cool3: Najpierw przez las i polanę ......... [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img100.imageshack.us/img100/5643/imag0001zi8.jpg[/IMG][/URL] Quote
BIANKA1 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 .............potem przez pole kwitnącego rzepaku :lol: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img152.imageshack.us/img152/2212/imag0002pm9.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts