Jump to content
Dogomania

Frytka zostaje na zawsze w cudownym domku u Bianki !!!! Frytka za TM.

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='quasimodo']Prawda, że śliczna:loveu:[/quote]
Sliczna ? Mało powiedziane :lol: Toż to cud , jedyny w swoim rodzaju :lol:

Ciociu Sabinko , jakie piękne ALLEGRO :lol:

Ilu Frytencja ma obserwatorów ?:cool3:

Posted

Pięknie witamy całą sforę. podobno "jak dobrze wstać skoro świt..." ale czy ja wiem??? Może by nam te :diabloti: dały poznać "jak dobrze wstać skoro trochę późniejszy świt?"

Posted

czy ciocia Bianka ma twarzowy,tzn.miałam na myśli brzuszkowy fartuszek dla Frytencji na po sterylce?MOże by wspólnie się zaopatrzyć w takowy,ponieważ Bera też będzie potrzebowała.Co ciocia na to :crazyeye:

Posted

Witamy Ciocie Amige :lol:
A my dopiero po spacerku :cool3: Dreptaliśmy po lesie słuchając świergotu praszków :lol: Na łące zrywaliśmy kwiaty do wazonu . Kropka wpadła do bagienka i muszę ją umyć , bo pachnie jakoś tak zgniło :evil_lol: Frytka wcale się nie brudzi , bo Frytka nie biega , tylko kroczy majestatycznie przy nogach :p
A teraz wszyscy zjedli i padli
To taki cudowny widok - stado nieprzytomnych ze zmęczenia psów:diabloti:
Ja też muszę troszkę odsapnąć po 2 godzinach marszu :cool3:

Posted

[quote name='Poker']czy ciocia Bianka ma twarzowy,tzn.miałam na myśli brzuszkowy fartuszek dla Frytencji na po sterylce?MOże by wspólnie się zaopatrzyć w takowy,ponieważ Bera też będzie potrzebowała.Co ciocia na to :crazyeye:[/quote]
Nie mam fartuszka . Widzialam reklamę w gabinecie , ale nie zapytalam o cenę
Rokusiowi po operacji sama uszyłam 2 pary ślicznych porteczek na szelkach ze wzmocnionym miejscem na brzuszku .
Myślałam , że dla Frytki też uszyję z jakiegoś lnianego obrusa . Tak ze 2 na zmianę .

Posted

bianko...toz ty talent nad talenty jestes...ja nawet guzika nie umiem przyszyc i z tym do karwcowej lece:( a moj TZ ciagle ma dziury w spodniach-ilez pieniedzy na to zszywanie wydalismy!!!!!!

Bianko-jestes nieoceniona:)

Posted

[quote name='kaLOlina']bianko...toz ty talent nad talenty jestes...ja nawet guzika nie umiem przyszyc i z tym do karwcowej lece:( a moj TZ ciagle ma dziury w spodniach-ilez pieniedzy na to zszywanie wydalismy!!!!!!

Bianko-jestes nieoceniona:)[/quote]

No cóż . Chyba uszycie prostokąta z czterema otworami i kilkoma troczkami nie jest bardzo skomplikowane :lol:
Jakoś dam rade :p

Posted

Czasem wystarczy jeden człowiek...
Ale, tak między nami mówiąc:razz: , Frytka zrobi wszystko, żeby nie odejść z domu Bianki :evil_lol:
Jak tylko na wątku pojawia się dyskusja o poszukiwaniu domku, to zaraz na zdjęciach wklejanych przez Biankę, Frycia ma w oczach słowa "po moim trupie":evil_lol:
Pogryzie każdego kto wyciągnie po nią rękę:diabloti:

Posted

[B]Hala [/B], my wcale nie namawiamy Frytuli . Ona bez namawiania przecież wie, gdzie jej będzie najlepiej. A ja jeszcze [B]BIANCE1 [/B]będę podrzucała na weekendy Bonusika, bo tam i tak zawsze wcześnie wstają. A ja w sobote i niedzielę zawsze uwielbiałam sobie pospać, a teraz??? 5,13 pobudka! I nie am zmiłuj! Muszę wstawać :shake:

Posted

Witamy wszystkie ranne Cioteczki :lol:
Dzisiaj poszliśmy na spacer inną drogą :cool3:
Najpierw przez las i polanę .........

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img100.imageshack.us/img100/5643/imag0001zi8.jpg[/IMG][/URL]