Jump to content
Dogomania

Frytka zostaje na zawsze w cudownym domku u Bianki !!!! Frytka za TM.

Recommended Posts

Posted

Ta jasna nawiewa , a ciemna szczeka bez przerwy :mad:
Idę się powiesić bo już nie wyrabiam . Ona ucieka i kręci się wkoło domu . To taki kundel wędrowniczek . Potrafi wyjsć przez 10 cm dziurę między ogrodzeniem i kostką , a drze sie przy tym jak szalona . Jak sie kiedyś zaklinuje to trzeba będzie ciąć ogrodzenie .

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Masz Bożenko istny kataklizm :crazyeye:
Ale one są tak słodkie, że łeb urywa :loveu:
Kochana jesteś, że je przyjęłaś do siebie mimo że nie odpowiadały zapowiedzianej specyfikacji :evil_lol:

Posted

[quote name='figa33']Bianka ma mały Meksyk, a nie trzeba im ogłoszeń porobić?[/quote]
One są u mnie fizycznie . Nie wiem co trzeba . Mówiły , że wszystko sami załatwią . Ze to na kilka dni :shake: Na dogo nie istnieją . Dostały w wyprawce pół kilo karmy :evil_lol: Jak do świąt sie nie odezwą to je wystawimy .

Posted

[quote name='Tola']Fajne te niepoprawne małe:loveu:
Podobne do naszych zamojskich hienek:loveu:[/quote]
TZ też mówi , że to hieny :evil_lol: Całe szczęście , że w nocy nie szczekają tylko spią w budzie .A może ich tam juz wcale nie ma ? :roll:
Jeśli chozi o jedzenie , to zjadły w jeden dzień kilo karmy , po bułce , po pajdzie chleba z masłem , po ogromnej kości coby sie zatkały :diabloti: i po kilka ciasteczek i pałeczek psiowych :loveu:
Apetyty dopisują , kondycja też . :multi:

Posted

Widać na filmiku Bożenko , że one bardzo chciałaby do ludzi ale się strasznie boją. Mam wrażenie , że trochę cierpliwości i będą fajne psiurki z nich;), widać , że do tej pory miały "pod górkę" ...

Posted

[B]RATUNKUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W SCHRONIE JEST 1,5 ROCZNY CHŁOPAK SHIT-SU
POWIEDZIAŁAM , ZEBY GO PRZYWIEŻLI

JA NIE DAM RADY Z TYLOMA PSAMI

TZ MNIE ZABIJE :placz::placz::placz:

POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/B]

Posted

[quote name='anula1959']Bożenko , ja Ci oferuję pomoc wirtualną. Jak tylko go będziesz miała natychmiast ogłaszamy!
Ale dziewczyny z Wrocka może mają możliwość pomocy na miejscu , PLISSS ODEZWIJCIE SIĘ CIOTECZKI! Nasza Bianeczka ma podbramkową sytuację!!!![/quote]

Dzięki :loveu:

Posted

Bożenko , ja Ci oferuję pomoc wirtualną. Jak tylko go będziesz miała natychmiast ogłaszamy!
Ale dziewczyny z Wrocka może mają możliwość pomocy na miejscu , PLISSS ODEZWIJCIE SIĘ CIOTECZKI! Nasza Bianeczka ma podbramkową sytuację!!!!

Posted

Czips będzie wieczorem miał dom . Dlatego go nie brałam . Tyle dobrego , że dom sprawdzony . Widziałam go . Podobny w umaszczeniu jak Miki , tylko strasznie chudy .

Posted

Babka go dzisiaj oddała , piesek o fryzjera , ładny tylko chudy . Ugryzł młodsze ziecko i chłop kazał jej sie go pozbyc .P Lucyna go wzieła i dziś albo jutro mały pójdzie do domu.

Posted

[quote name='halbina']Ciotka, Ty się opanuj z tymi tymczasami... :mad: :p :evil_lol: :loveu:[/quote]
No co .................chcesz czipsa ? :evil_lol:
Chyba do świąt jedna larwę zabiorą :roll: Choc już przywykłam do tego jazgotu :evil_lol:

Posted

powiem tak , masz nerwy jak stal i wielkie serce , bidule lgną do Ciebie jak do miodu:lol: , ta larwa to z tych ostatnich szczekaczek? chyba nie miały do tej pory lekkiego życia..:shake:

Posted

[quote name='figa33']powiem tak , masz nerwy jak stal i wielkie serce , bidule lgną do Ciebie jak do miodu:lol: , ta larwa to z tych ostatnich szczekaczek? chyba nie miały do tej pory lekkiego życia..:shake:[/quote]
Owszem .
Na szczęście one szczekają od wschodu do zachodu słońca . W nocy śpią :evil_lol:

Posted

Bżdziągwy zrobiły mi z podwórka pobojowisko :roll: Wszystko drą , gryzą , miski noszą w zębach , latają szczekają , szaleją . Kiedy z uporem maniaka szczekają z przody domu , to polewam je z balkonu szklanka wody . Dzieki temu na ogół drą się z tyłu :shake:
Powiem Wam dowcip .
Jak wiadomo w sprawie Loli złożyłam doniesienie do prokuratury okregowej w Warszawie .
Ta odesłała dokumenty do prokuratury dzielnicowej w Warszawie .
Ta odsłała do prokuratury okręgowej we Wrocławiu , a ta do dzielnicowej .
W międzyczasie z buldożka zrobił sie buldog :evil_lol: