Jump to content
Dogomania

Młodziutka mix donka Kora z Opalenicy we wspaniałym dnowy domku :)

Recommended Posts

Posted

witamy serdecznie na forum, a przede wszystkim na wątku Kory :)

Bardzo się cieszymy, że nasza opalenicka Kora znalazła tak super domek, że daliście jej szansę, miłość i ciepło domowego zacisza :)
Kora to super psina, długie spacery, bieganie, wspólne zabawy i miłość- czego mogła pragnąć więcej? :)

Dziękujemy, że przygarnęliście ją do siebie :loveu::loveu::loveu:

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To opis który dostałam od Akrum:

[FONT=&quot]> Tak na szybko najprostszy sposób:[/FONT]
[FONT=&quot]> > Zakładasz sobie konto na www.fotosik.pl, jak już je aktywujesz,[/FONT]
[FONT=&quot]to później logujesz się, potem po lewej stronie masz coś takiego jak DODAJ ZDJĘCIA, potem Z DYSKU, klikasz na ikonkę PRZEGLĄDAJ, zaznaczasz które chcesz, klikasz na otwórz i już się pokazuje nazwa tego zdjęcia, i tak 10 naraz możesz, potem klikasz na dole ikonkę WYŚLIJ i się zgrywają na serwer. Jak się zgrają to przeniesie Cie samoistnie do folderu MOJE ZDJĘCIA i tam po prawej stronie każdego zdjęcia jest coś takiego jak POBIERZ POZOSTAŁE KODY, otworzy Ci się okienko z kodami, szukasz takiego napisu: Bezpośredni link do zdjęcia w rozmiarze 500p, pod nim masz link, kopiujesz go.[/FONT]
[FONT=&quot]> > Pisząc odpowiedź na wątku, klikasz u góry ikonkę z[/FONT]
[FONT=&quot]drzewkiem, wklejasz tam link i ok i tak po 5 zdjęć w jednym poście można (regulamin) i już :)[/FONT]

Posted

Od dziś Korka porusza sie po całym domu i okazało się, ze jest kinomanką!! Siedzi z panem i ogląda filmy z duzym zaciekawieniem:) Wczoraj jeszcze , co widać na zdjęciu leżała W salonie pod ścianą, a dzis już bez problemu sie porusza. Sami jestesmy zaskoczeni , że tak szybko się zmienia! Tak trzymaj Korciu:)

Posted

Wszystkie pieski są kochane, te maluśkie i te wielkie , wszystkie mają wielkie serca!
Kora jest opiekuńcza dla swojej nowej malej koleżanki:) Na spacerze gdy odalają się razem , Kora czeka na małą Boni, bo ta nie dorównuje jej kroku na swych małych łapkach! Obie są super , pokochały się od razu! Nasza yorczka bierze czynny udział w socjalizacji Korki....wprowadzała ją do salonu, przynosząc pod nos Kory wszystkie swoje zabawki; albo podbiegała do Kory, lizała ja po uchu, a potem odbiegała do salonu...i tak w kółko....Mala miała nadzieję, że Kora pójdzie za nią...i...miała rację;)!

Posted

Pozazdrościć takich psich relacji. Mój Franek niestety nie jest w stanie zaakceptować tak do końca żadnego psiaka, który przewija się przez nasz dom. Żyją zawsze obok siebie. Bez burd, ale i bez miłości. Szkoda, wielka szkoda. To typ samsona i jedynaka. Ehhhh. Może kiedyś..... Widzę, że Korunia super trafiła.

Posted

Przeczytałam wczoraj cały watek dotyczący tej bidulki; bardzo mnie zasmucił:-( Mam nadzieję, że i ona znajdzie cudowny domek. Będę śledziła jej losy na tym forum, może będę mogła pomóc w którymś momencie. Dziękując za świateczne życzenia, odwzajemniam te najcieplejsze!

Posted

ale ciotki, ja też uważam, że wszystkie psiaki są kochane i piękne! duże i małe, szczeniaczki i staruszki, rasowe i wielo itd. itp.
po prostu przy ciągłym obcowaniu z moimi dość dużymi potworami łapię się na tym, że nie bardzo już umiem bawic się z małym psiaczkim, bo się boję że mu niechcący zrobię krzywdę :roll:
moje mogę wytarmosić i mocno poprzytulać, a maluszki są bardziej kruche :)

to super, że suczki tak świetnie się dogadują :loveu:

Posted

Witam Pani Kasiu, tu Beata :)
Ciesze sie ze sie pani zalogowała i bedą na bierząco informacje o Koruni.
Bardzo sie ciesze że Kora sie przełamała i teraz każdy dzien przynosi cos nowego.
Super ze z Boni taka komitywa :)

Posted

Witam Pani Beato,

Mogę powiedzieć , że Kora zmienia się z godziny na godzinę:) Dziś zrobiła nowe postępy...po pierwsze, po naszym powrocie z zakupów Kora z Boni lezała w salonie na sofie , dokładnie na poduszkach i kocyku; po drugie , zaczęła szczekać na podwórku , ma taki potężny baryton , że można się porządnie przestraszyć.
Na wątku Koruni przeczytałam wcześniejszą opinię, że Kora nie będzie dobrym stróżem....wręcz przeciwnie!! Poczuła się już pewnie i gdy sąsiad podszedł do ogrodzenia, Kora zareagowała na niego gwałtownie, jeżąc się i szczekając....broniła swojego pana przed intruzem;) Proszę sobie wyobrazić jakie było dziś nasze zdumienie:crazyeye:.
No i zapomniałam dodać , że wywaliła choinkę i przy tym się wcale nie wystraszyła:p

Pozdrawiam świątecznie

P.S. Mam nowe zdjęcia Kory ( również te na sofie;) , chętnie umieszcze je tu z pomocą jakiejś dobrej duszy...bo sama jeszcze nie umiem:shake: