Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Super, to wspaniała wiadomość! Kochany Nikonek!

Powiesz cos więcej o nowym domku, czy daleko, czy blisko, czy domek, czy mieszkanie...? :)

Domek blisko Bielska, no i jest to dom z ogrodem. Nikon będzie jedynym psiakiem lecz są tam kotki także zobaczymy jak się dogadają ;)

Państwo od razu zakochali się w Nikusiu został wyprzytulany ze wszystkich stron, dostał nową obróżke no i został ;) No a Nikuś jak to Nikuś zadowolony i szczęśliwy że jest w centrum zainteresowania ;)

Co prawda chciał wracać z Nami ale to normalne, myślę że się szybciutko przyzwyczai w końcu to dziecko jeszcze :)

Posted

Świetne wiadomości :) Ale Ci szybko prysnął ten tymczasik... oby Farcikowi też się poszczęściło :)

No widzisz Pinczerko wszyscy znikają mi ostatnio :roll:

Posted

Ej kochana! Bez takich, proszę... :calus:

Wiem, wiem ;) Tylko trochę tak hmmm... Pusto? Smutno? Za spokojnie?
Miejmy nadzieję że za niedługo się to zmieni!

Posted

Lili więc ja tak tylko napomknę o tej suni.. http://www.dogomania.pl/threads/216341
Przyznam że jak pożegnałam mojego pierwszy pies - to nie wytrzymałam miesiąca w tej ciszy... i pojawiło się moje złotko.. ;)
Zawsze się zastanawiam - ale mimo trudności, finansów itp., trudno się chyba rozstawać z tymczasowiczami ;)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Bo Lili jest najlepszy Psi Anioł na świecie :loveu:

Pinczerko znowu mnie zawstydzasz :oops:

Ja tylko przypomnę że Niki jest w swoim domku ale dług po nim pozostał 459,66...
Może ktoś wsparłby jakimś bazarkiem? :roll: Pomógł w spłacie?

Bo już kolejna bida czeka na pomoc a dług goni dług....

• 2 months later...
  • 3 months later...