Jump to content
Dogomania

Ma kilka miesięcy a tyle przeżył :( bity, wypadek, 2 operacje- Goździk ma dom :))

Recommended Posts

Posted

Dziękuję, że przyszłyście, zwykle na moich wątkach ze 2-3 osoby ;) Miło. Kasa nie najważniejsza, towarzystwo też się przyda. :)
Będę jakoś zbierać, może na FB uda się wyprosić wpłaty. Zobaczymy. Mam sporo psów na utrzymaniu ale damy radę ;) mam nadzieję.

• Replies 424
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przypomniało mi się- mały nie ma jajek :( wątpię, żeby był wykastrowany, raczej jest wnętrem.
Jutro będę się dowiadywać w lecznicy i za kilka dni, jak poczuje się pewniej pokażemy go wetom.
Jeśli się okaże, że jajka się ukryły, znowu operacja :(

Posted

Jestem na zaproszenie Ewy
Ewciu, błagam ... już mi miejsca w sercu brakuje... ale jestem ... przynajmniej podniosę na razie :)
W portfelu mam echo :shake:
Może w przyszłym miesiącu coś wysupłam ...
Kochany Maluszek :loveu:

Posted

U maluteczka sie dzielnie witamy z nadzieja , janioleczki na wateczek przybylyserca nasze z Gwozdziuniem , ciotenki razem wyczarujemy jakies bazarenki dla cudnego:thumbs::modla:oj zdrowenka maluszkuu zdrowenka kochany!

Posted

Jaki sierotek, ogonek pod brzuszkiem, ależ musiał się denerwować co z nim dalej będzie po tej lecznicy:-(
Ma śliczne takie rude poduszeczki u łapinek:-)
W ogóle cały jest śliczny rudasek:-)
Taki elegancik.

Posted

Cieszę się, ze mały lepiej. Serce jednak pęka, bo szukam hotelu, miejsca dla matki z siedmioma szczeniakami, mają po 4 tygodnie :( Schronisko, w którym są karmi psy co kilka dni (Korabiewice) małych zabrać matce jeszcze się nie powinno a znowu z matką, w schronie, przy takim karmieniu mają małe szanse.
Są maleńkie i bardzo biedne :(

Posted

mysza 1 napisał(a):
Cieszę się, ze mały lepiej. Serce jednak pęka, bo szukam hotelu, miejsca dla matki z siedmioma szczeniakami, mają po 4 tygodnie :( Schronisko, w którym są karmi psy co kilka dni (Korabiewice) małych zabrać matce jeszcze się nie powinno a znowu z matką, w schronie, przy takim karmieniu mają małe szanse.
Są maleńkie i bardzo biedne :(

to Mysza ma noc z glowy...

Posted

gusia0106 napisał(a):
No proszę...Mysza wzięła jakiegoś psa, o którym można powiedzieć, że jest nawet ładny ;)

Coś takiego.
Na pewno spodoba Ci się także malutki biedny szczeniak, który wczoraj opuścił Korabiewice ;) Śliczny jest :loveu:
Zawsze biorę seriami, nie wiem o co chodzi.