Ingrid44 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Powysylalm troche zaproszen , moze ktos przyjdzie w odwiedziny do Dziadziusia? Quote
Syla Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Ingrid44 napisał(a):Ogromnie sie cieze ze udalo sie nam uzbierac az tyle w tak krotkim czasie :) :) :) Też bardzo się cieszę i wysyłam za listopad i grudzień.Pozdrawiam dziadeczka. Quote
winter7 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 mogę zadeklarować 20 zł miesięcznie. Przyślijcie mi przypomnienie z numerem konta Quote
_ogonek_ Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 [quote name='winter7']mogę zadeklarować 20 zł miesięcznie. Przyślijcie mi przypomnienie z numerem konta Dzięki cioteczko :loveu: MAM DT DLA ALMONDA !!! Zgodziła się go przyjąć chauwa. Tymczas jest domowy za 180 zł/m-c + karma (którą my musimy załatwić). Ogólnie jest bajecznie, teraz trzeba tylko transport zalatwiać. chauwa zaproponowała że jeżeli nie uda nam się do niej dowieźć (mieszka 80 km za Wawą w kierunku na Białystok) to podjedzie po niego do Wawy autobusem. No a drugi wariant znaleźć płatny transport i dowieźć chauwie pod drzwi psiaczka :D Na początku myślałam o łączonym, tzn. Wrocław-Katowice a potem z Katowic do Wa-wy. Tylko czy to nie będzie zbyt stresujące? Quote
Ingrid44 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Bardzo Dziekujemy Winter7 za deklaracje:loveu::loveu::loveu: Bardzo sie ciesze ze mamy Dt dla Dziadziusia:multi: Nie znam pieska i w jakim jest stanie wiec trudno mi sie wypowiedziec jak zniesie podroz. Jak napewno wszyscy pamietaja moj brat jezdzi samochodem z Wrocka do Katowic co najmniej 2 razy w tygodniu ale do Warszawy juz niestety nie . Trzeba by kombinowac cos dalej . Quote
Satrina Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Świetnie, że Almondzik ma juz zaklepany domek. Czy będzie przebywał w domu? Ja w sprawie transportu nie pomogę, bo tak jak Ingrid44 mogłabym tyko w okolice Wrocław-Śląsk. Quote
Beatkaa Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Super,że jest już DT przygotowane na Almondzika :multi: Z transportego ciężko...i pomóc nie mogę:( Quote
Olena84 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 A skad dokąd ten transport? Do Warszawy z Wrocławia? Quote
Akrum Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 przychodzę na zaproszenie Ingrid44 :) finansowo pomóc nie mogę, sama jestem w kiepskiej sytuacji ale kibicować będę i to bardzo :) cieszę się, że udało się znaleźć chłopakowi DT - że już niedługo opuści schroniskowy kojec :) Takie staruszku zasługują na to, by godnie mieszkać. My również jesteśmy w trakcie załatwiania DT dla naszej znalezionej starowinki: http://www.dogomania.pl/threads/216604-Stara-chora-ONkowata-sunia-b%C5%82aga-o-pomoc-i-dom./page2 Quote
Ingrid44 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Olena84 napisał(a):A skad dokąd ten transport? Do Warszawy z Wrocławia? Tak, Z wroclawia do Warszawy. Narazie nie mamy pomyslu jak go tam dowiezc. Pieknie Dziekuje cioteczkom za przybycie :) :) :) Quote
_ogonek_ Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Tymczas jest domowy i tylko takiego szukałam :) Apropo transportu pomysł już mam - ale nie zapeszę :D Quote
Beatkaa Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Ingrid44 napisał(a):Trzymam kciuki za transport :) Ja też:):) Quote
fochu Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 wybaczcie że tak późno zaległe allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=1901858641 wydarzenie na Fb robić czy nie? Quote
rotek_ Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Almond rano miał problemy z wyjściem na spacer, ale rozruszał stare kości i doszedł do najbliższego drzewka, osikał je i wrócił do boksu. Teraz dostał paraliżu tylnych łapek, nie może ustać na nich....Właśnie wyjechał z pracownikiem do weta-zobaczymy jaka diagnoza. Chyba ma niską temperaturę ciała, cały był zimny. Może wstrzymalibyśmy się jeszcze jakiś czas z transportem....możliwe że to już ostatnie godziny Almonda;( Po powrocie zrobimy mu miejsce w biurze żeby mieć go na oku. Quote
Ingrid44 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 To straszne :( mam cicha nadzieje ze mi sie choc troszke poprawi . Quote
lukles6 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Może będzie jeszcze dobrze z maluszkiem :( Trzymamy kciuki Quote
_ogonek_ Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Almond nie jedzie do DT :( Bynajmniej na razie. Robert był z nim u weta, akurat rozmawialiśmy jak wyszedł z lecznicy. To samo co Jurand - wysoka temperatura, kroplówki... Jurand z tego wyszedł Almus mam nadzieję też. EDIT: Będę dzwonić do Anety, czy zatrzyma nam miejsce, czy też musimy szukać innego DT jak dziadziuś wyzdrowieje. U Juranda to trwało niecałe 2 tyg... Quote
_ogonek_ Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 [quote name='fochu']wybaczcie że tak późno zaległe allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=1901858641 wydarzenie na Fb robić czy nie? dzięki :loveu:" FB mu zrobiłam;) Quote
rotek_ Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Almond cały czas śpi. Lepiej jak zostanie u nas kilka dni, niż gdyby chauwa miła z nim jeździć do weta codziennie na kroplówki Quote
_ogonek_ Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 rotek_ napisał(a):Almond cały czas śpi. Lepiej jak zostanie u nas kilka dni, niż gdyby chauwa miła z nim jeździć do weta codziennie na kroplówki i tak będzie najlepiej, jestem za tym , żeby doszedł do siebie i dopiero jechał.. Quote
Ingrid44 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Niech najpierw wyzdrowieje a potem Dzaiadziunio pojedzie. Trzymam kciuki zeby szybciutko wyzdrowial. Quote
Recommended Posts