_ogonek_ Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Nie wiem czemu nikt nie chce takiego pięknisia ... :( Jakbym mogła to bym i jego i Juranda zabrała do siebie do domku... Quote
Ingrid44 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 _ogonek_ napisał(a):Nie wiem czemu nikt nie chce takiego pięknisia ... :( Jakbym mogła to bym i jego i Juranda zabrała do siebie do domku... Ja tez o tym myslalam ale niestety jest to niemozliwe :( Quote
_ogonek_ Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Zaglądam do naszego Almondzika :loveu: Kiedy go widzę to jakoś mi się ciepło robi na sercu :) Jest taki kochany,... Quote
_ogonek_ Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 paulinken napisał(a):A Almondzik ma ogłoszenia? Jeszcze nie... Poza tym mam fajny pomysł jak ogłosić nasze uciechowskie staruszki, ale muszę poczekać do weekendu ;) Quote
Ingrid44 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 _ogonek_ napisał(a):Jeszcze nie... Poza tym mam fajny pomysł jak ogłosić nasze uciechowskie staruszki, ale muszę poczekać do weekendu ;) Czekamy na niespodzianke :) Quote
rotek_ Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Dzisiaj jeden z opiekunów powiedział,że Almond ma bardzo małe szanse na adopcje i musimy liczyć się z tym że kiedyś przyjdziemy i już nie przywita nas merdaniem ogona. Wtedy będzie go szkoda, bo ten pies jest naprawdę fajny. Jest jak stara, zniszczona zabawka, z naderwanym uchem i przyszytymi łatami...taka odstawiona w kąt kiedy się znudzi i nie zachywca wyglądem Quote
Ingrid44 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 rotek_ napisał(a):Dzisiaj jeden z opiekunów powiedział,że Almond ma bardzo małe szanse na adopcje i musimy liczyć się z tym że kiedyś przyjdziemy i już nie przywita nas merdaniem ogona. Wtedy będzie go szkoda, bo ten pies jest naprawdę fajny. Jest jak stara, zniszczona zabawka, z naderwanym uchem i przyszytymi łatami...taka odstawiona w kąt kiedy się znudzi i nie zachywca wyglądem To bardzo smutne. :( Quote
_ogonek_ Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Ja na razie nie myślę o tym... Chcę mu znaleźć dom, gdzie odejdzie w ciepłej, przytulnej atmosferze na kolanach swojego pana/pani. I tego się trzymam... Quote
Ingrid44 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 _ogonek_ napisał(a):Ja na razie nie myślę o tym... Chcę mu znaleźć dom, gdzie odejdzie w ciepłej, przytulnej atmosferze na kolanach swojego pana/pani. I tego się trzymam... Bardzo bym tego chciala dla takiego Slodziaka . Reklamuje go w swoim podpisie , moze ktos wypatrzy. Quote
_ogonek_ Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Ingrid44 napisał(a):Bardzo bym tego chciala dla takiego Slodziaka . Reklamuje go w swoim podpisie , moze ktos wypatrzy. przydałby mu się bannerek... Quote
Ingrid44 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 _ogonek_ napisał(a):przydałby mu się bannerek... Banerka juz bym nie zmiescila ale dobrze by bylo gdyby mial . Quote
_ogonek_ Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Ingrid44 napisał(a):Banerka juz bym nie zmiescila ale dobrze by bylo gdyby mial . Żeby trzeba było podpis dzielić między psy... Niektórzy robią tak, że co tydzień zmieniają bannerek, żeby potem zastąpił miejsce jednego psa drugi. Quote
Ingrid44 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 _ogonek_ napisał(a):Żeby trzeba było podpis dzielić między psy... Niektórzy robią tak, że co tydzień zmieniają bannerek, żeby potem zastąpił miejsce jednego psa drugi. Dobry pomysl, ale mi tak ciezko usunac te co sa. Cos pomysle jak bedzie banerek . Quote
_ogonek_ Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Idę wyżebrać gdzieś ładny bannerek... Quote
_ogonek_ Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Zaglądam do Almonda. Nowe zdjęcia będą dzisiaj ;) Quote
Ingrid44 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='_ogonek_']Zaglądam do Almonda. Nowe zdjęcia będą dzisiaj ;)[/QUOTE] Czekamy z niecierpliwoscia :) Quote
_ogonek_ Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='Ingrid44']Czekamy z niecierpliwoscia :)[/QUOTE] Nie wypaliło dzisiaj, postarm się jak najszybciej to załatwić ;) Quote
Ingrid44 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='_ogonek_']Nie wypaliło dzisiaj, postarm się jak najszybciej to załatwić ;)[/QUOTE] No to nadal czekamy :) :) :) Quote
_ogonek_ Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 A ja tymczasem zaglądnę i podniosę :) Quote
Ingrid44 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='paulinken']Banerki robi chyba fochu.[/QUOTE] Dziekujemy za podpowiedz :) Quote
Recommended Posts