Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

_ogonek_ napisał(a):
Nie wiem czemu nikt nie chce takiego pięknisia ... :(

Jakbym mogła to bym i jego i Juranda zabrała do siebie do domku...

Ja tez o tym myslalam ale niestety jest to niemozliwe :(

Posted

Dzisiaj jeden z opiekunów powiedział,że Almond ma bardzo małe szanse na adopcje i musimy liczyć się z tym że kiedyś przyjdziemy i już nie przywita nas merdaniem ogona. Wtedy będzie go szkoda, bo ten pies jest naprawdę fajny. Jest jak stara, zniszczona zabawka, z naderwanym uchem i przyszytymi łatami...taka odstawiona w kąt kiedy się znudzi i nie zachywca wyglądem

Posted

rotek_ napisał(a):
Dzisiaj jeden z opiekunów powiedział,że Almond ma bardzo małe szanse na adopcje i musimy liczyć się z tym że kiedyś przyjdziemy i już nie przywita nas merdaniem ogona. Wtedy będzie go szkoda, bo ten pies jest naprawdę fajny. Jest jak stara, zniszczona zabawka, z naderwanym uchem i przyszytymi łatami...taka odstawiona w kąt kiedy się znudzi i nie zachywca wyglądem

To bardzo smutne. :(

Posted

_ogonek_ napisał(a):
Ja na razie nie myślę o tym...

Chcę mu znaleźć dom, gdzie odejdzie w ciepłej, przytulnej atmosferze na kolanach swojego pana/pani.
I tego się trzymam...

Bardzo bym tego chciala dla takiego Slodziaka . Reklamuje go w swoim podpisie , moze ktos wypatrzy.

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Banerka juz bym nie zmiescila ale dobrze by bylo gdyby mial .

Żeby trzeba było podpis dzielić między psy...

Niektórzy robią tak, że co tydzień zmieniają bannerek, żeby potem zastąpił miejsce jednego psa drugi.

Posted

_ogonek_ napisał(a):
Żeby trzeba było podpis dzielić między psy...

Niektórzy robią tak, że co tydzień zmieniają bannerek, żeby potem zastąpił miejsce jednego psa drugi.

Dobry pomysl, ale mi tak ciezko usunac te co sa. Cos pomysle jak bedzie banerek .