Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Boję się szczerze powiedziawszy wysyłać psa do płatnego DT.
Na przykładzie losów Rokiego i Rozi obawiam się, że zabraknie kasy i potem grunt się będzie pod nogami palił...

Najlepiej byłoby znaleźć BDT lub DS...

Posted

[quote name='Ingrid44']Sabinko, czy wiesz jakie tam sa ceny ?[/QUOTE]

Niestety nie wiem, trzeba zapytac Emiś.

[quote name='_ogonek_']Boję się szczerze powiedziawszy wysyłać psa do płatnego DT.
Na przykładzie losów Rokiego i Rozi obawiam się, że zabraknie kasy i potem grunt się będzie pod nogami palił...

Najlepiej byłoby znaleźć BDT lub DS...[/QUOTE]

Trzeba poprostu probowac zbierac deklaracje od osob sprawdzonych. Sadze ze warto. O BDT jest bardzo trudno, z DS niestety tez nie wiele lepiej.

Posted

[quote name='Sabina02']
Trzeba poprostu probowac zbierac deklaracje od osob sprawdzonych. Sadze ze warto. O BDT jest bardzo trudno, z DS niestety tez nie wiele lepiej.[/QUOTE]
Wiem, tylko ta wizja na prawdę mnie przeraża, gdyż to jest trudne zadanie...\

Miałam ruszyć sprawę staruszków, ale totalnie mi ostatnio nie idzie...

Posted

Prawda jest ze mozna by uzbierac np 300 zl ale ktos musial by sie tym zajac. Pojsc na zebry po Dogo, ja niestety nie dam rady, pracuje na wiecej niz caly etat + godzine jazdy w jedna strone.
Pozatym wszyscy mysla ze latwo jest znalezc staruszkowi DS i nie bedzie dlugo siedzial w Hoteliku a to niestety nie jest prawda. Mam 10 staruszkow na ktore place deklaracje i od poczatku zdawalam sobie sprawe ze to bedzie do kona ich zycia bo ludzie nie chca brac chorych staruszkow( zdarzaja nie piekne duszyczki ale jest ich tak malo) bo wiadomo ze trzeba placic zaleczenie itd. I tak wykruszaja sie deklaracje i robi sie bardzo ciezko.
Tak wiec moim skromnym zdaniem trzeba szukac BDT , gdzie Dziadziunio dozyje swoich dni.

Posted

Popytam po BDT na dogo, może ktoś się zgodzi wziąć dziadulka za karmę, wet. i ewentualnie mniejsze opłaty, bo 300 zł m-cznie... Nie gniewajcie się ale ostatnio bardzo przeraża mnie podejmowanie tych zobowiązań.

Paulinken, bardzo ci dziękuję za deklarację. Będę kochana pamiętać o Tobie.
Jutro się ogarnę i zacznę działać.

Posted

Ja też .

Mam dla Was niespodziankę za to ;)

Mam super pomysł na ogłoszenie tego dziadka (Jurand też miał być ale niuniuś choruje...).
Koniec z oklepanym promowaniem psa polegającym na wzbudzaniu litości w innych ;) Mamy innowatorski pomysł.

Senior może być gwiazdą ;)

Almond jest cudnym modelem i chętnie spędzi emeryturę u boku człowieka. Ale nie jako stary bezbronny pies, lecz jako... pies z show biznesu :D

Almond DEBEŚCIAK :p

To zawadiackie spojrzenie...

Almond luzak

Takiego psa chciałby mieć każdy :lol:

Tekst do ogłoszeń jeszcze się tworzy. Ale pomysły mile widziane ;)

Posted

[quote name='_ogonek_']Żeby nie było - żadne zwierzę nie ucierpiało przy realizacji mojego szatańskiego planu :evil_lol:

Wezmę się dzisiaj za napisanie czegoś fajnego.[/QUOTE]

CZekamy z niecierpliwoscia :):) :)

Posted

Musimy cos ruszyc... Nie mozemy tkwic w tym samym punkcie.

Na poczatek, ja deklaruje 25 zl miesiecznie na Almondka. Paulinken tez pisala ze sie dolozy. Paulinken, ile moglabys zadeklarowac miesiecznie?

Posted

[quote name='Sabina02']Musimy cos ruszyc... Nie mozemy tkwic w tym samym punkcie.

Na poczatek, ja deklaruje 25 zl miesiecznie na Almondka. Paulinken tez pisala ze sie dolozy. Paulinken, ile moglabys zadeklarowac miesiecznie?[/QUOTE]
Dziękuję :loveu:. Trzeba by tylko poszukać czegoś... Idę na przeszpiegi ;)

Posted

[quote name='Ingrid44']Wiem ze Syla z Zabrza bierze czasami staruszki na BDT z kosztami na veta.Wiem ze ma teraz ich kilka. Bjuta tez ja zna . Moze by ja zapytac.
Cenna wskazówka ;)

Cioteczki, ja jestem skłonna oddać go do PDT ale za rozsądniejszą cenę...
Almuś jest bezkonfliktowy, samiec, suczka - nieważne z każdym się dogada,,,
Tekst piszę, nie wiem jak to ugryźć...

Wejdźcie na bazarek: