Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Basia1244 napisał(a):
Była najmniejsza. Powinna była trafic na 21 - do Plamki i Pchełki, ale tam jest aż 6 suczek i dlatego dali ją na 22, nie było mnie przy tym przeniesieniu :(

..mniejsza i nowa, wprowadzona do boksu z większymi psami, gdzie jest już ustalona jakaś hierarchia. Chyba zupełny brak wyobraźni, nie wspomnę już o przezorności...
Cieszę się, ze powoli zdrowieje, ale jak pomyślę co biedna przeszła...ech

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam telefon, ale z dobrymi informacjami. Melunia ciut zjadła i zrobiła siusiu, pomaluśku próbuje wstać na łapinki, choć się zatacza i przewraca. Całe szczęście, że jest pod opieką osoby ze wszech miar doświadczonej, która potrafi podać zastrzyki, kroplówkę i wszelkie potrzebne zabiegi wykonać. Lucyna czuwa nad nią także w nocy, bo Melcia nie śpi już samotnie w zimnym wykafelkowanym boksie izolatki, tylko w łóżku z opiekunką. Przed Melą jeszcze długa droga do zdrowia i wiele bólu, ale mam nadzieję, że wyzdrowieje w pełni. A na razie trzymajcie kciuki za malutką. Lucynko! Dziękuję za Melę!

Posted

Na zdjęciu wygląda dużo lepiej, ma przytomniejszy wzrok. Jakby można było podać jej leki homeoptyczne , to chętnie dam 2 leki , a 1 trzeba by kupić.Są tanie.

Posted

sunia2000 napisał(a):
Miałam tel, że Melcia już powoli próbuje sama chodzić:) Nie jest to galop, ale malutkie powolne kroczki-bedzie już dobrze z Melą:)

Cale szczescie..Malutka bedzie dobrze!