giselle4 Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 piekne obie ale pani chce jednak boksera:( Quote
fiorsteinbock Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Pani z Wroclawia do mnie dzwonila w sp. dawno wyadoptowanej suczki. Wpierw chciala amstaffa lub boksera...dla 4 letniego dziecka, uznala jednak, że wolą mieszańca. Suczke do kolana, moze byc ruda. Podesle jej Luize ale zaznacze, ze wpierw wizyta PA bo nie podoba mi sie tekst pies "dla dziecka"... Zobaczymy, nie skreslamy Pani na wstepie. Ja sama chcialam zwierzaki "dla dziecka" lecz w domysle, aby uwrażliwic Karole na cierpienie mniejszych stworzen i nauczyc szacunku - a nie oferujac jej "interaktywne zabawki". Quote
giselle4 Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 ...nikt nie telefonuje z takimi fotkami ...i cisza:( Quote
giselle4 Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Pani z Wroclawia do mnie dzwonila w sp. dawno wyadoptowanej suczki. Wpierw chciala amstaffa lub boksera...dla 4 letniego dziecka, uznala jednak, że wolą mieszańca. Suczke do kolana, moze byc ruda. Podesle jej Luize ale zaznacze, ze wpierw wizyta PA bo nie podoba mi sie tekst pies "dla dziecka"... Zobaczymy, nie skreslamy Pani na wstepie. Ja sama chcialam zwierzaki "dla dziecka" lecz w domysle, aby uwrażliwic Karole na cierpienie mniejszych stworzen i nauczyc szacunku - a nie oferujac jej "interaktywne zabawki".[/QUOTE] rozmawiaj ale chyba znam taka prosbe? Quote
fiorsteinbock Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='giselle4']rozmawiaj ale chyba znam taka prosbe?[/QUOTE] Do Ciebie dzwonila? Ode mnie chciała suczke, ktora przyblakala sie w zeszlym roku znajomym i juz poszła do adopcji. Quote
giselle4 Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 dziewczyny idzcie do chaty zima idzie:( Quote
basia34 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Moze ktos je pokocha bo to kochane dziewuszki. Quote
giselle4 Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Aduniu ciocia Nikaragua podesle Ciebie do pani moz e...moz e:) Quote
giselle4 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Do Ciebie dzwonila? Ode mnie chciała suczke, ktora przyblakala sie w zeszlym roku znajomym i juz poszła do adopcji.[/QUOTE] to nie ta jednak pani,sorry Quote
giselle4 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='Nikaragua']podesłałam, ale na razie cicho, pani nie odpowiedział mi jeszcze na maila[/QUOTE] kobieto kochana .....czekamy obie:):0 Quote
giselle4 Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 podniose niech wszyscy zobacza nasza pieknosc:) Quote
fiorsteinbock Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Zagladam na chwilke, co u Dziewczynek? Quote
giselle4 Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Zagladam na chwilke, co u Dziewczynek?[/QUOTE] obie w schronie:(:( Quote
Recommended Posts