ronja Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 jak na takie złamanie, Śnieżek radzi sobie wyśmienicie. gdy chodzi pomalutku, nie kuleje, gdy zaczyna biec, odciąża zupełnie łapinkę. Quote
Ellig Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 ok, to ja zostawiam tak jak jest w ogloszeniach tekst. Quote
mysza 1 Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Zapraszam na bazarek :) http://www.dogomania.pl/threads/215563-NOWE-S%C5%82odycze-zabawki-audiobooki-ksi%C4%85%C5%BCki-KT-na-kilka-ps%C3%B3w-do-9.10-do-21?p=17744409#post17744409 Quote
mysza 1 Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Coś pusto u chłopaka... Taki ładny Śnieżek i fajny, tyle ogłoszeń i zero zainteresowania :( Quote
hop! Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='mysza 1']Coś pusto u chłopaka... Taki ładny Śnieżek i fajny, tyle ogłoszeń i zero zainteresowania :([/QUOTE] Dzisiaj skończyło mu się allegro, ale widzę, że mu wystawiłaś swoje. Quote
mysza 1 Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='hop!']Dzisiaj skończyło mu się allegro, ale widzę, że mu wystawiłaś swoje.[/QUOTE] Uzmysłowiłam sobie, że wcześniej zapomniałam ;) Dzięki za pomoc :) Quote
Onaa Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Tak to właśnie czasami jest że ładne młode niewielkie pieski też nie budzą żadnego zainteresowania. Jak będzie potrzeba znowu zrobić ogłoszenia to dajcie znać :). Quote
mysza 1 Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='Dogo07']Tak to właśnie czasami jest że ładne młode niewielkie pieski też nie budzą żadnego zainteresowania. Jak będzie potrzeba znowu zrobić ogłoszenia to dajcie znać :).[/QUOTE] Takie życie ;) Dzięki. Quote
Awit Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Niech się ludzie pośpieszą i znajdą go szybko, bo w grudniu to z adopcją chyba jeszcze trudniej. Quote
mysza 1 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 O kurka, nikt nie zagląda do biedaka :( Były wpłaty na Śnieżka ale mam tyły w rozliczeniach, obiecuję nadrobić na dniach. Na razie wpiszę wydatki, żeby nie zapomnieć, bo wpłaty są na koncie. Quote
hop! Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='mysza 1']O kurka, nikt nie zagląda do biedaka :([/QUOTE] Ja nie zaglądałam, bo ratowałam Iryska. ;) Czy już jakiś wet wypowiedział się ostatecznie w sprawie złamania? Może Śnieżek teraz sobie radzi dobrze, ale z wiekiem mogą się pojawić dolegliwości i bóle. Paskudnie wygląda to złamanie. Quote
hop! Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Nie zaglądają, nie odpowiadają na pytania. :mad: ;) Quote
ronja Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 zaglądaja:) mój wet powiedział,żeby zostawić lapę, nie łamać Mysza ma pokazać zdjęcie ortopedzie. Quote
mysza 1 Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Mam pokazać ale z kasą krucho, ciągle wydatki ostatnio, Sonia, Gwoździk, Szaruś i młody Okruch. Nie mówiąc o reszcie ;). Cięzko. O Śnieżka mamy jakieś telefony, ludzie pytają ale zero konkretów chociaż bardzo go zachwalamy. Jestem jednak spokojna o jego adoocję ;) Quote
mysza 1 Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Fajny ten puchatek ;) powinien już do domu iść :) Quote
ronja Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 powinien, bo jest naprawdę super psem - nie dość, że śliczy, to grzeczny i fajny. chcieliśmy dziś go zapoznać z naszym Karmelkiem, ale Śnieżek tak go obszczekał, że Karmelek uciekł do domu (Karmelek to dwa razy większa kopia Śnieżka) Quote
mysza 1 Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='ronja']powinien, bo jest naprawdę super psem - nie dość, że śliczy, to grzeczny i fajny. chcieliśmy dziś go zapoznać z naszym Karmelkiem, ale Śnieżek tak go obszczekał, że Karmelek uciekł do domu (Karmelek to dwa razy większa kopia Śnieżka)[/QUOTE] Nie spodobała mu się swoja wielka podobizna ;) Quote
Ellig Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Sniezku , slicznie wygladasz w marcinkach:) Quote
ronja Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Ellig']Sniezku , slicznie wygladasz w marcinkach:)[/QUOTE] a ja własnie nie wiedziałam jak nazywają się moje jedyne kwiatki:) w zeszłym roku w ogóle nie zakwitły, zrobiły się czarne, bo je Wiśnia podszczywał:) Quote
Recommended Posts