Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mysza 1']Coś pusto u chłopaka...

Taki ładny Śnieżek i fajny, tyle ogłoszeń i zero zainteresowania :([/QUOTE]

Dzisiaj skończyło mu się allegro, ale widzę, że mu wystawiłaś swoje.

Posted

[quote name='hop!']Dzisiaj skończyło mu się allegro, ale widzę, że mu wystawiłaś swoje.[/QUOTE]
Uzmysłowiłam sobie, że wcześniej zapomniałam ;)
Dzięki za pomoc :)

Posted

Tak to właśnie czasami jest że ładne młode niewielkie pieski też nie budzą żadnego zainteresowania.
Jak będzie potrzeba znowu zrobić ogłoszenia to dajcie znać :).

Posted

[quote name='Dogo07']Tak to właśnie czasami jest że ładne młode niewielkie pieski też nie budzą żadnego zainteresowania.
Jak będzie potrzeba znowu zrobić ogłoszenia to dajcie znać :).[/QUOTE]
Takie życie ;) Dzięki.

Posted

O kurka, nikt nie zagląda do biedaka :(

Były wpłaty na Śnieżka ale mam tyły w rozliczeniach, obiecuję nadrobić na dniach.
Na razie wpiszę wydatki, żeby nie zapomnieć, bo wpłaty są na koncie.

Posted

[quote name='mysza 1']O kurka, nikt nie zagląda do biedaka :([/QUOTE]

Ja nie zaglądałam, bo ratowałam Iryska. ;)

Czy już jakiś wet wypowiedział się ostatecznie w sprawie złamania? Może Śnieżek teraz sobie radzi dobrze, ale z wiekiem mogą się pojawić dolegliwości i bóle. Paskudnie wygląda to złamanie.

Posted

Mam pokazać ale z kasą krucho, ciągle wydatki ostatnio, Sonia, Gwoździk, Szaruś i młody Okruch. Nie mówiąc o reszcie ;). Cięzko.

O Śnieżka mamy jakieś telefony, ludzie pytają ale zero konkretów chociaż bardzo go zachwalamy.
Jestem jednak spokojna o jego adoocję ;)

Posted

powinien, bo jest naprawdę super psem - nie dość, że śliczy, to grzeczny i fajny.

chcieliśmy dziś go zapoznać z naszym Karmelkiem, ale Śnieżek tak go obszczekał, że Karmelek uciekł do domu (Karmelek to dwa razy większa kopia Śnieżka)

Posted

[quote name='ronja']powinien, bo jest naprawdę super psem - nie dość, że śliczy, to grzeczny i fajny.

chcieliśmy dziś go zapoznać z naszym Karmelkiem, ale Śnieżek tak go obszczekał, że Karmelek uciekł do domu (Karmelek to dwa razy większa kopia Śnieżka)[/QUOTE]
Nie spodobała mu się swoja wielka podobizna ;)

Posted

[quote name='Ellig']Sniezku , slicznie wygladasz w marcinkach:)[/QUOTE]
a ja własnie nie wiedziałam jak nazywają się moje jedyne kwiatki:) w zeszłym roku w ogóle nie zakwitły, zrobiły się czarne, bo je Wiśnia podszczywał:)