Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 590
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem u Gucia.
Boże , jak to maleństwo cierpi ! Łza sie kręci w oku, widząc taką cierpiąca kruszynkę i taką cierpliwą .
Wielki ukłon dla Pani Teresy za tak ogromne serce i poświęcenie dla Gucia ( i nie tylko )
Z całego serca dziękuje Pani Tereso !
Zdrowiej maleńki !
CiotkaE

Posted

[quote name='ocelot']Jestem i ja u Gucia. Zaprzyjaźnił się w drodze i u Teresy z moją Oczulką...
On ma coś z jamnika?[/QUOTE]

Oj tak,nawet bardzo.To taka kruszynka slabiutka jest.
Dziekuje ze zajrzalas do malenkiego.Gucio mimo cierpienia jakie odczuwa, jest bardzo przyjacielski:lol:

Posted

[quote name='NusiaiJa']Jestem u Gucia.
Boże , jak to maleństwo cierpi ! Łza sie kręci w oku, widząc taką cierpiąca kruszynkę i taką cierpliwą .
Wielki ukłon dla Pani Teresy za tak ogromne serce i poświęcenie dla Gucia ( i nie tylko )
Z całego serca dziękuje Pani Tereso !
Zdrowiej maleńki !
CiotkaE[/QUOTE]

Dziekuje Cioteczko ze zajrzalas:lol:
I prosze zostan juz z nami bo malo nas:shake:

Posted

Znam Gucia tylko ze zdjęć i opowiadań Tereni...
Terenia mówi, że Guciunio to sama cierpliwość i poczciwość. I wielkie zaufanie i oddanie!
Podobno z Guciusiem coraz lepiej i jajciusia ładnie się goją:).
Odwiedzam Maluszka i wierzę, że będzie dobrze! Wszystko zmierza w najlepszym kierunku! Trzymaj się Maluszku!!!

Posted

wtrącił mały jajecznicy połowę, wypił kubek wody mineralnej i podniósł wrzask na DROPSA skacząc mu do pyskolika jak ten nasz niemal ozdrowieniec,zręcznie zabierał mu patelenkę z jajecznicą, zabrał ją cwaniak do pokoju obok, mimo że jeszcze niedawno się nie mogł sam podnieść na nogi!! Gucio potem popiszczał ale dla mnie to rajska muzyka bo on zaczyna piszczeć jak chce siusiu, to znaczy że nie jest tak żle , jakaś kontrol czynności fizjologicznych jest!

PRZYSZŁO SUCHE LEGOWISKO, WŁAŚNIE PODPISAŁAM I Z RADOŚCIĄ OZNAJMIAM CIOTECZKOM I OGROMNE PODZIĘKOWANIA SKŁADAM OFIARODAWCZYNI MAŁGORZACIE!!!!

Posted

Witam Pani Tereso,
poproszę o przesłanie sms-em nr Pani konta bo mam chętną na przesłanie pieniążków dla Guciolka. Czytam ze łzami w oczach to wszystko, co Pani robi dla tej biednej i bardzo kochanej kruszynki, przepraszam, że tylko tak w skrócie, ale musze lecieć, obowiązki wzywają, pozdrawim bardzo serdecznie

Posted

[FONT=Arial Black]28 WRZEŚNIA[/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]
[quote name='TERESA BORCZ']

Gucio dużo i z zapałem je, musi przybrać na wadze absolutnie jak najszybciej, dziś już jadł dwa razy a teraz stygnie puszysta jajecznica z mięskiem/cwaniaczek utrudnia mi podanie Stress out, nie smakuje mu i natychmiast wyczuwa, plując z całych sił!

Nie mogę być zbyt obiektywna bo co półtorej do dwóch godzin opatruję małego, ale wydaje mi się że rany nabierają zdrowszego, spokojniejszego koloru i jakby się zmniejszały od brzegów do środka, na łapkach, a raczej stópkach jest największy postęp, nie ma żadnych wydzielin!! już wiem że będzie dobrze, tylko kwestia czasu i to niedługiego

Wiecie to jedyny przedstawiciel rodzaju męskiego którego klejnotki są smarowane najdrożśzym miodkiem na świecie!!!!

Już się tak nauczył ze po każdym siuśnięciu jest myty i pucowany, smarowany i okrywany że jak coś zrobi to piszczy szcurzątko, dobrze że wszystko czyste i zadbane to choć tego miodu nie zlizuje, nic go w ranie nie niepoko![/QUOTE]

[FONT=Arial]Kopiuj, wklej - FB...;)[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]PS. Gucio ma na FB dobre dusze, które już na niego wpłacają...:lol:[/FONT]

Posted

A do cwaniak mały ;-) Oj Teresko a jak mu zostanie tak to przyzwyczajenie do tego pucowania , może już nieda się zaprzestać bo się zapiszczy :-) i już zawsze będzie chciał ;-)
Jego zachowanie wskazuje na to że jest dość spora poprawa skoro stawia się innym ;-)

Posted

akurat jeśli chodzi o bycie bojowym, to w schronisku Gucio miał swoje sympatie i antypatie i nieraz pokazał ząbeczki. taki to już z niego psiak...po prostu nie lubi wszystkich przedstawicieli swojego gatunku, najważniejsze jednak,że kocha panią Teresę i jej zębalów nie wystawia:)