si_bcw Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 dużo tu osób o wielkiej wrażliwości, to dobrze Guciowi wróży... Tereso, chylę czoła. Quote
caryca26 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Pani Tereso jest Pani poprostu wielka! Nie mogę wyjść z podziwu. Czytam , czytam i ryczę poprostu... Proszę o konto na pw to wpłacę cosik na Gutka. W końcu to kolejny nasz koniński ciężki przypadek:( Quote
Agucha Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [url]http://img822.imageshack.us/img822/1451/guciob3.jpg[/url] Jezu... to on nie ma tylnych łapek w ogóle??? Quote
pikola Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='Agucha'][URL]http://img822.imageshack.us/img822/1451/guciob3.jpg[/URL] Jezu... to on nie ma tylnych łapek w ogóle???[/QUOTE] Agucha spokojnie,nozki na szczescie ma. [IMG]http://img402.imageshack.us/img402/2204/gucio9.jpg[/IMG] Quote
pikola Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='Karina R']Hop, hop jestem i ja ![/QUOTE] Witamy Karinko w sobote u Gucia:lol: Cioteczki tak sobie mysle,czy ktoras z Was mogla by zrobic bazarek dla Gucia.? A moze macie jakies pomysly na bazarek?Co to by moglo byc?:lol: Quote
Agucha Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='pikola']Agucha spokojnie,nozki na szczescie ma. [IMG]http://img402.imageshack.us/img402/2204/gucio9.jpg[/IMG][/QUOTE] Ludzie... na tamtych zdjęciach wyglądał jakby nie mial... Myślałam, że coś się ze zdrówkiem posypało :( Quote
martka1982 Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 [quote name='pikola']To bedzie odemnie. W przyszlym tygodniu mysle ze dojda:lol:Wczesniej nie dam rady..[/QUOTE] pikolus ale co od Ciebie, bo nie zrozumiałam? Gucio lepiej trafić nie mógł...w schronisku jego leczenie by trwało i trwało i nie wiadomo z jakim skutkiem się zakończyło, a u Pani Teresy z pewnością pójdzie o wiele szybciej. ja nie miałam śmiałości spojrzeć na jego rany, zdjęcia mi wystarczyły...a pani teraz musi się z tym zmagać codziennie. skoro ktoś z pani doświadczeniem pisze,ze to koszmarne,że słabo pani przez to opatrywanie go, to my możemy sobie wyobrazić jak głebokie i poważne są te odleżyny swoją drogą....on musi mieć jakiś "inny" organizm,że postępowało to u niego w stopniu galopującym. wystarczy chociażby porównać z Dropsem... trzymam mocno kciuki! Quote
pikola Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 No juz na mnie mowia Pikus ,Pikos ale PIKOLUS jeszcze nie slyszalam:evil_lol: No stowka pojdzie na poczatek.Przeciez ten biedak musi na nozki stanac:loveu: Oczywiscie jak dostane nr.konta:lol: Martka masz jakis pomysl na bazarek dla Gucia? Quote
Iljova Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Gucio wiesz że jesteś szczęściarzem ??? Teraz jesteś pod znakomitą opieką !!! :-) Quote
martka1982 Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 [quote name='pikola']No juz na mnie mowia Pikus ,Pikos ale PIKOLUS jeszcze nie slyszalam:evil_lol: No stowka pojdzie na poczatek.Przeciez ten biedak musi na nozki stanac:loveu: Oczywiscie jak dostane nr.konta:lol: Martka masz jakis pomysl na bazarek dla Gucia?[/QUOTE] aaa, no to świetnie! dziękujemy! najlepiej jak pani Teresa poda swoje konto, to obejdzie się bez pośredników jutro kończę bazarek na inne psy, ale wszystko co się nie sprzeda możemy połączyć z tym co ma u siebie si_bcw i wystawić kolejny dla Gucia oczywiście nowe fanty od ciotek są bardzo mile widziane. tu jest ten bazar: [url]http://www.dogomania.pl/threads/214044-Na-koni%C5%84ski******-wszystko-czego-dusza-zapragnie-%29do-25.09-godz.-.20.00[/url] fanty podarowała niezawodna cioteczka secia Quote
pikola Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Faktycznie tak bedzie najlepiej:lol: Quote
martka1982 Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Pani Tereniu prosimy przesłać pw ze swoimi namiarami Pikoli:)) Quote
dreag Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Zaglądam i na razie zapisuję, żeby mi nie umknął bieduniek. Quote
Kerian Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Melduję się u Gucia na zaproszenie Pikoli. Widziałam zdjęcie jego ran w czyjejś sygnaturze i nie wiedziałam, co na nim jest... :( Quote
UBOCZE Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='UBOCZE']Wstawiłem ostatnie fotki Gucia na wydarzenie. Jeśli jesteście na FB, to rozsyłajcie i zapraszajcie gości - wtedy apel o pomoc będzie miał szansę na jakiś odzew... [URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=288462707835162[/URL][/QUOTE] A ja - ponieważ na wątku pojawiają sie nowe osoby - ponawiam prośbę. Jeśli jesteście na FB, to rozpowszechniajcie: i wydarzenie, i allegro...;) Quote
malizna78 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 A ja czytam, czytam i z podziwu wyjść nie mogę i mowę mi odbiera i..kłaniam się nisko wobec wszystkich Dobrych Dusz psiulka:):) Wierzyć się normalnie nie chce, że tak się tu wszystko cudownie poskładało i, ze Gucio ma tyle szczęscia, że spotkał takie osoby na swojej drodze. Począłwszy od osoby, która zauważyła go w schronie, pokochała od pierwszego spojrzenia i założyła wątek tutaj, po osoby które wspierają Gucia finansowo, materialnie i duchowo, aż w końcu do osoby, która poświęca swoje życie i serce dla niego...Szok jak dla mnie, ale wspaniały szok oczywiście. Ogromny podziw i wdzięczność! Quote
caryca26 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Moja siostra postanowiła przekazać 40zł na Gucia. To + maja ,,dycha" daje 50zł:) Prosimy tylko o konto naszej cudownej Tereni! Quote
TERESA BORCZ Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 cioteczki, on jest cudny, już leży bez wszelkich opatrunków, bo tak lepiej się goi i nie paprze, straszliwie chudzieńki więc trzeba cały organizm popchać do normalki aby i on sam walczył, wczoraj już nic nie dał sobie wcisnąć tak się najadł, ale dziś zaczynam od nowa, nie wiem ile on może ważyć ale mnie się stale wydaje że nic i że dotykając go połamiemy kościątka, napewno dojdzie do siebie jak mu będę dawać nie tylko dobrze jesć, ale i mocne supplementy, bo będzie mniejsza objętość a duży pożytek, nie wiem tylko czy był odrobaczany, bo może dlatego chudziutki że mu "pomagają"/ Ma bardzo dziwny zapach, ale nie brudu,bo jest czyszczony centymetr po centymmetrze, wacikami zmienianymi, i dezynfekowany ksiaążęcymi środkami, to zapach okropnej choroby który mnie zawsze przeraża u psiaków beznadziejnie chorych, ale wszystko opanujemy! Rany są ok, nie maja zapachu, nie ropieją i niepaprają się, wszystko co "oddają "z wydzielin i resztek nie wchłoniętych leków zbieram na bieżąco po milimetrze zmienianymi patyczkami do uszu, to bezpieczne no i z tych wydzielin nie powstaną strupki magazynujące bakterie wczoraj koleś zbiegł z posłanka na tych biednych nożynach i mocno zaatakował ze szczekaniem DROPSIAKA który poszedł się z nim do kuchenki zapoznać! ale to był widok !!! taka drobinka obok DROPSA krokodylka, jest od niego z 5 razy mniejszy i szuplejszy, ale jak już ma chęć walki i obrony swej pozycji to chyba dobry znak/ Mam trochę środków, to zanim dokupię odpowiednie specjalnie dla Gucia próbuję po połowie ran, wybiorę najlepsze oglądając efekty, Drops był w lepszym stanie więc jego ranki się wyleczyły błyskawicznie/ Pani MAŁGORZATA już zakupiła na Allegro suche legowisko i wg przewidywań we wtorek powinno tu być, wielkie podziękowania!!! Narazie nie mam za wiele czasu, bo natychmiast jak zacznie drżeć zaczynam akcję opatrywania, przemywania i dokarmiania,średnio co półtorej godziny, a i przy reszcie mam co robić aby nie byli poszkodowani, zwłaszcza PEREŁKA i Szarunia,jak się nieco zorganizuję zrobię zdjątka jak sobie leży malizna, i poślę te namiary Quote
inga.mm Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 martka, dobrze by było w tytule dodać imię Gucia. To dodaje godności. Jest kimś, a nie bezimiennym numerem. Quote
caryca26 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 To gdzie przelać to 50zł na konto TOZ? Czy od razu do Pani Tereni? Jeśli do Pani Tereni to proszę o numer konta na pw. Quote
Iljova Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Trzymaj się Gucio, jesteś pod najwspanialsza opieką :-) Teresko jesteś kochana tak bardzo pomagasz tym psiakom. Dziękuję :-) Quote
malizna78 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Cudne i bardzo optymistyczne wieści od TERESY. bardzo dziękujemy za wszystko! Quote
Sarunia-Niunia Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Tereniu! Jesteś nieoceniona! Twoja opieka, poświęcenie i pomoc to najlepsze, co mogło spotkać te wszystkie Biedy skrzywdzone przez "człowieka"'. Jak zrobisz jakieś fotki Guciowi, to przysyłaj. Zaraz wstawię je na wątek! Pozdrawiam cię Tereniu i życzę dobrej niedzieli!!! Quote
Recommended Posts