Roxana Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Stęskniony domeczku szuka, własnego kącika w nim do spania a w Twoim serduszku do JEGO kochania :loveu: Quote
t_kasiek Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 kurcze....jak możnaby pomóc Stesknionemu w znalezieniu domeczku ??? :( Quote
auraa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Pieseczku malutki pokaz się wszystkim. Proś o pomoc. Quote
amelka0 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 A czy Stęskniony,jest na jakiś innych forach internetowych? Quote
ewatr Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='amelka0']A czy Stęskniony,jest na jakiś innych forach internetowych? tu jest zbiorczy wątek psiaków Mieleckich http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=60666&highlight=mielec i jest napisane gdzie dany opies jest wystawiany ;) wygląda , że Stęskniony jest tylko na allegro i adopcjach .org. Quote
amelka0 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Kto w końcu zaspokoi tęsknotę Stęsknionego????:-(:-(:-(:-( Quote
t_kasiek Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 dobranoc Stęskniony...niech ci sie wyśni domek i niech ten sen najlepiej jutro sie spełni !!!!!!! Quote
t_kasiek Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 ale jak już Stęskniony znajdzie domek to taki NAJLEPSZY na świecie !!!! mówię wam !!!!! .......... tylko czemu to tak długo trwa :( Quote
amelka0 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Boże,niech ktoś się ulituje nad tym Biednym Psiakiem!!!!!!:-(:-( On błaga o pomoc!!!!!!:-(:-( Quote
Roxana Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Domku- ile jeszcze muszę czekać? Czas tak szybko mi ucieka... Czy ja znajdę jeszcze Ciebie? Ciągle czekam z utęsknieniem... Kiedy schron na DOM zamienię? Dziewczyny- podeślijcie mi proszę na PW lub tutaj- bo widzę, że niektóre macie- podlinkowany banerek ze Stęsknionym. Byłabym wdzięczna. Quote
amelka0 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Mały,śliczny piesek i....nikt nie chce???????????? A on tak bardzo wypatruje za domkiem,tak tęskni,tak płacze za człowiekiem... Czy los jeszcze uśmiechnie się do Niego?????????? A może jest ktoś,kto tutaj czyta i zastanawia się po cichutku? Jeśli to jesteś Ty,a historia Dinusia ujęła Cię za serce,nie zastanawiaj się,na pewno nie pożałujesz przygarniając takiego bidulka.Takie pieski są przeooooogromnie wdzięczne,a jak się nogi trzymają,jak potrafią cieszyć każdym drobiazgiem! Jeżeli nawet Ty nie możesz,pomyśl,popytaj może akurat brat,czy sąsiad,który jest też samotny,a nawet nie wie,że jest sposób na taką samotność,że można pomóc i sobie i Psu.....Może to właśnie dla Niego jest Dinuś i ....tylko trzeba pomóc im się spotkać. Quote
ewajanka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Po długiej nieobecności miałam nadzieję że nie zobaczę łaciatka tutaj.A on wciąż czeka:placz: Quote
Recommended Posts