pixie Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 mam nadzieje, ze sprawa sie wyjasni w pore i ze psiak znajdzie swoje cieplutkie poslanko i milosc w nowym domu grubenku serdenko widze te Twoje oczki-slicznotki i to teskne spojrzenie nawet jak dluzej nie ma mnie na necie.... teskniaczku nieboraczku trzymajmy kciuki, by sie przez ten tydzien wyjasnilo, az tydzien i tylko tydzien - tyle czasu juz czekasz Quote
Roxana Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Bardzo stresująca... Żeby tak było już po wszystkim i Stęskniony miał domeczek :roll: Quote
t_kasiek Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 3mam mocno kciuki za Stęsknionego.....tak bym chciała, żeby przestał już wypłakiwać te oczęta :( Quote
ewajanka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Nikt do ciebie nie zajrzał od wczoraj. Podbijam na pierwszą. Hooop! Quote
Ulka18 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Kurcze wyslalam ankiete TUNDRY juz kilkanascie dni temu do schroniska i nie mam odpowiedzi. Ale ostatnio duzo sie dzieje, jest spory ruch w adopcjach, przygotowaniach psow do wyjazdu, moze p.kierownik zapomnial :oops: Quote
t_kasiek Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 no to trzeba mu się przypomnieć....szkoda, żeby taka okazji przeszła stęsknionemu koło noska :( Quote
Asia_M Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Ulka18, a czy Pan kierownik ma telefon? Tak chyba będzie najłatwiej sie skontaktować. Quote
pixie Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Ulka18 napisał(a):Kurcze wyslalam ankiete TUNDRY juz kilkanascie dni temu do schroniska i nie mam odpowiedzi. Ale ostatnio duzo sie dzieje, jest spory ruch w adopcjach, przygotowaniach psow do wyjazdu, moze p.kierownik zapomnial :oops: ulka czasu jest bardzo malo do przyszlego tygodnia, dzis Tundra jest w Polsce, ale za tydzien chyba w piatek bedzie raz jeszcze, i to samolotem temat kastracji..sadzilam ze tak czy inaczej zostal wykastrowany jesli nie bedzie gotowy to skorzysta zapewne inny piesek zal psiaczka placzka Quote
Asia_M Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 No nie!!! Domek nie może tak po prostu przejść koło noska!:shake: Błagammmmmmmmmmmm, zróbcie coś:placz: Quote
Asia_M Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Czy ktoś usłyszy wołanie stęsknionego psiaczka???? Quote
pixie Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Jezorku Ozorku malutki...czy ktos wypelni te ankiete? Quote
t_kasiek Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 no i co z tym wyjazdem ?? nic z tego nie wyszło :( Quote
Recommended Posts