Jump to content
Dogomania

Galeria szalonej sznaucerzycy i miziastego kociosława.

Recommended Posts

Posted

Jest kilka wersji, ja pierwsza usłyszałam taką:

Kobita budzi się rano po Sylwestrze, patrzy w lustro i szturcha w bok wymęczonego imprezą męża:
- Wiesz kochanie, jaka ja już jestem stara! Twarz mam całą pomarszczoną, biust obwisły, oczy sine i podkrążone, fałdy na brzuchu, grube nogi i tłuste ramiona. Kochanie! Proszę Cię, powiedz mi coś miłego, żebym się lepiej poczuła w nowym roku.
- Eee... no... za to wzrok masz jak najbardziej w porządku!

Posted

Widać, że żywe stworzenie :) Aż się uśmiecham sama, bo jakaś radość od niej bucha. :)
U nas też słoneczko cały krótki dzień było i też byliśmy na spacerze, ale zdjęcia dopiero juyro wrzucę.

Posted

ile Figi !!
i widzę,że nie tylko u nas dziś pogoda dopisała i była doskonała na dłuuuższy niż zwykle spacer :) mam nadzieję,że weekend będzie taki sam

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

dawno mnie nie było, ale trafiłam wprost na ostatnie zdjęcia, które wstawiła Margi - rzekomo grudniowe... piszę "rzekomo" bo jak się patrzy na te słoneczne foty to naprawde cięzko uwierzyć, że to koniec grudnia był! zważywszy na to, co aktualnie mamy za oknem - nie wiem jak u was, ale w warszawie od tygodnia prawie nie przestaje padać śnieg! jeśli o mnie chodzi - mi się podoba :) może dlatego, że nie jezdze ostatnio samochodem :lol: no jest tylko jedna rzecz, której zdecydowanie nie lubie - sól na chodnikach! moje psy cierpią przez to na każdym spacerze, a że kurduple, to "trawnikiem" iśc nie chcą