Jump to content
Dogomania

Galeria szalonej sznaucerzycy i miziastego kociosława.

Recommended Posts

Posted

mowilas ze Ford mocno urosl ale Toska tez poszla mocno w gore , nie wiem czy nie jest wieksza od rudego

a z glosem ja bych sie zastanowila czy chcesz coby odzyskala o ile choc w polowie jest tak gadatliwa jak jej brat!!!!

Posted

Biedna Tosia ale dobrze, że się pozbierała kocinka. Figa wcale nie zaroślak, no może tylko głowa a poza tym ślicznie wygląda. Wspólne zabawy widzę na całego :)

Posted

zgadzam się z przedmówcami , głowa do strzyżenia, reszta ma optymalną długość :)
dobrze że kiciambra się pozbierała, oby już nie straszyła więcej choróbskami !

Posted

Ale super się z małą bawią:) widzę, że Ty to masz więcej niż jeden drapak w domciu.
Koty mają raj:roll: mała Tośka już fajnie wygląda. I broi razem z psią koleżanką:diabloti:
Ja tam nie widzę żeby Ci Figa zaorsła hehe troszkę może na łepetynce.

• 2 weeks later...
Posted

Ja z tymi kotami to nie wytrzymam.Jak Tośka wyzdrowiała to Kacper zachorował.Objawy takie jak u koteczki.Biegunka i nie jedzenie.
Dostaliśmy zastrzyki i tabletki.Całe szczęście,że kocur lżej to przechodzi.

Tośka rozrabia za dwoje.Przez te kociaki to nie mam czasu iść do fryzjera z Figą.Może na początku listopada mi się uda.

Posted

strasznie dawno mnie nie było, że nawet od Tekli się dowiedziałam dopiero, że jedno z teklowych kociąt do Ciebie zawitało :)
wybacz! no ale jestem :grins:

• 2 weeks later...
Posted

Cichutko,bo się nic nie dzieje.Zwierzaki rozrabiają,aż się kurzy i czasami mam dość.
Z Figą muszę iść do fryzjera i obawiam się ,że na chwilę straci brodę.Ona z tych co nie lubią się czesać a ma taką manierę,że z mokrą brodą leci wycierać się w koc i natychmiast powstają filce.

Posted

Tu chyba jakiś mord był ;)
[url]http://i45.tinypic.com/fyn11w.jpg[/url]

A miszczowi drugiego planu to co?Na haju jakimś ;)?
[url]http://i47.tinypic.com/2444js3.jpg[/url]