marako Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Śmieszny ogonek ma :loveu: Taki westowy, do góry na wprost. Quote
ulana Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 No to pobiegałyście sobie. :) Wąchać widzę lubi jak i mój. Quote
Margi Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 Mój syn mówi,że Figi ogonek to taki joystick. :grins: Quote
Margi Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 Ciebie już znalazłam ;) No to idzie Ci coraz lepiej. :P Quote
jambi Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 No to idzie Ci coraz lepiej. :P być może, nie mniej - tęsknię za starym :cry: Quote
wilczy zew Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 być może, nie mniej - tęsknię za starym :cry: Nie rycz mała :glaszcze: Quote
ulana Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Hej, Margi, co tu tak cicho u Ciebie? Żadnych fotek i plotek? A ja Cię poszukałam z prywaty, bo chcę spytać czy i co wiesz o czosnku niedźwiedzim? Nie chciałam Sandrze wątku zaśmiecać. Może tu zajrzysz... Quote
Margi Posted March 17, 2015 Author Posted March 17, 2015 Akurat o niedźwiedzim czosnku nie wiem nic.Nigdy go nie miałam na działeczce. A u mnie nic ciekawego się nie dzieje.Siedzę sobie w domku na zwolnieniu już trzy tygodnie.Złapałam paskudne zapalenie oskrzeli ale wreszcie choroba zaczyna odpuszczać. Przymierzam się do wyhaftowania krzyżykami na kanwie mojej Figuni.Zobaczymy co z tego wyjdzie. Quote
ulana Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Ja też właśnie nigdy nie miałam, a teraz Młody posadził go w doniczkach i rośnie jak szaleniec jakiś dziki. :) Zdrowia dużo w takim razie Ci życzę. Jakoś dużo w tym roku tych zapaleń oskrzeli. Zima zbyt ciepła była. Haftujesz? Super. :) Do tego to akurat nigdy nie miałam serca, a przez to i ręki. Ale nabyłam nową maszynę do szycia (stara padła już na amen) i od dwóch tygodni nie mam czasu do niej usiąść. Ech. Koniecznie wrzuć zdjęcie, jak już skończysz. :) A modlitwę ogrodnika znasz? ;) Quote
ulana Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Wrzuciłam u siebie. Z "Roku ogrodnika" K. Capka - świetny czeski humor do pośmiania dla każdego kto grzebie w ziemi. Inni mogą nie zrozumieć. :) Niestety książka dostępna już tylko w bibliotekach i czasem w antykwariatach. Na razie nie upolowałam, ale nie poddaję się, bo chcę mieć swoją. Quote
wilczy zew Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Wrzuciłam u siebie. Z "Roku ogrodnika" K. Capka - świetny czeski humor do pośmiania dla każdego kto grzebie w ziemi. Inni mogą nie zrozumieć. :) Niestety książka dostępna już tylko w bibliotekach i czasem w antykwariatach. Na razie nie upolowałam, ale nie poddaję się, bo chcę mieć swoją. Poszukaj na allegro. Quote
Saththa Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Ulana używane ale raczej nówki z tego co piszesz to nie ma :) http://allegro.pl/karel-capek-rok-ogrodnika-i5179616053.html http://allegro.pl/rok-ogrodnika-karel-capek-i5174985115.html Quote
jambi Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Margi widzisz, Ty mnie masz w subskrypcjach ze starego dogo i okazuje się że ja Cię mam w "lubianej zawartości " :-) 1 Quote
ulana Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 O rany. Nie ma mnie na allegro i nie umiem tam kupować. :( Całą zimę sobie obiecywałam, że w końcu się tam zainstaluję, ale jakoś nie było czasu i nie było po co. A teraz kiedy jest po co, to już kompletnie nie mam kiedy, bo święta u mnie, a ja ledwo żyję ze zmęczenia. Nawet sobie urlop wzięłam na od wczoraj i spałam. Spałam, spałam w końcu! Quote
jambi Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Ulana, zawsze możesz się dogadać z kimś kto ma konto na allegro :-) Quote
WATACHA Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Akurat dobra okazja by założyć konto :) Ja też spałam, ale wczoraj w gościach :P i dziś pół dnia :), ale w końcu chyba odespałam :) Quote
Margi Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 Dawno nie było zdjęć to wstawię kilka. Byłam też na działeczce i takiego ktosia uchwyciłam 1 Quote
Saththa Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Bardzo ładny ktoś :) Zdjecie w szeleczkach z ozorkiem na nochalu cudne :) Quote
Recommended Posts