Jump to content
Dogomania

Yeti, prawie akita - tyle czasu jak więzień...(W-wa) MA DOMEK!

Recommended Posts

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Yeti nadal w hotelu...:-( Nie mam kiedy zrobić mu zdjęć, a opiekunka nie ma aparatu, kontakt mamy tylko telefoniczny. Biedak, chyba się przyzwyczaił do swojej sytuacji...

Posted

Hm... spróbować można. On taki troszkę wg mnie pod akitę podchodzący, choć nie tak puchaty. Wrzucę go dziś/jutro (raczej jutro, bo otępienia dostaję od pogody), zobaczymy.
Kurczę, psiak od ponad pół roku na allegro, od wieków ogłaszany w GW...albo ma pecha:-( , albo jakiś konkretny dom mu jest przeznaczony;) .
Dzięki za podsunięcie pomysłu.

Posted

Nie bardzo miałem głowę do wstawiania piesia na inne fora:oops: Na jakie można by go wstawić? Jest forum miłośników szpiców, tak? To ja go jutro poreklamuję aktywniej w necie.
Aha, psiak jest "od zawsze" na żółtych stronach GW i na Allegro...

Posted

Szczerze mówiąc ja to się nie znam na rasowych forach, tylko zauważyłam że czesto jak pies jest rasowy/rasopodobny to nagle znajdują się osoby co na głowie stana zeby mu dom znaleść, a bardzo bym chciała zeby temu misiowi się udało.

Tak więc pytanie do cioteczek, do jakiej rasy Yeti jest najbardziej podobny ;), może jakiś konkurs by zrobić???

Posted

Ja na psiej arystokracji to się kompletnie nie znam :shake:. Odróżniam tylko rasy podstawowe, więc chyba w konkursie nie mam szans ;), ale chętnie bym sie od kogoś bardziej kompetentnego dowiedziała co w Yetim "siedzi" ;)

Posted

Wg mnie to on pod akitę podchodzi. Może trochę karelski pies niedźwiedzi...:roll:pewności nie mam. Ale śliczny jest i bardzo sympatyczny. Ludzi uwielbia, tylko do psów jest agresywny, więc musiałby sam mieszkać.

Posted

Elurin, a mogłabym skopiować zdjęcia Yetiego na inne forum ? Tam załozyłabym najpierw wątek typu własnie : Co to za rasa ??? może ktoś by sie zainteresował nim bardziej?? Jak myślicie?? Jakaś modyfikacja pomysłu mile widziana i krytyka też.

Posted

agamika napisał(a):
Elurin, a mogłabym skopiować zdjęcia Yetiego na inne forum ? Tam załozyłabym najpierw wątek typu własnie : Co to za rasa ??? może ktoś by sie zainteresował nim bardziej?? Jak myślicie?? Jakaś modyfikacja pomysłu mile widziana i krytyka też.

To świetny pomysł! Masz jakieś konkretne forum na myśli może?
Justynak, akceptuję z góry każdy pomysł, który rozpropaguje Yetiego:lol:.
Nie miałem niestety czasu, na wystawianie piesia gdziekolwiek jeszcze. Obiecuję, że jutro nadrobię opóźnienia:oops:

Posted

tak , o psiej kosci , bo tylko tam jeszcze jestem (pomijajac miau, ale tam raczej psem marne zainteresowanie), to w takim razie jutro tam jakis temat wymyśle bo dziś juz weny brak ;)