Elurin Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Nic się nie zmieniło :shake: . Pies jest na Allegro od prawie pół roku... plus Wyborcza... Nie wiem, co robić... Quote
Elurin Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Podnoszę Yetiego bez nadziei...:-( Yetiś ma być w Wocie, jeszcze nie wiem, kiedy, ale przed wakacjami na pewno. Może to coś da... Quote
jotpeg Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 aj, boshe, za dlugo to trwa... :-( moze trzeba zmienic text na allegro? zdjecia Yeti z bandanka na szyi porobic? Quote
Elurin Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Yeti nadal w hotelu...:-( Nie mam kiedy zrobić mu zdjęć, a opiekunka nie ma aparatu, kontakt mamy tylko telefoniczny. Biedak, chyba się przyzwyczaił do swojej sytuacji... Quote
agamika Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Biedny psiak, tyle czasu czeka ... Elurin, a skoro on szpicowaty , to moze na jakimś rasowym forum by pomogli??? czy wątku Quote
Elurin Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Hm... spróbować można. On taki troszkę wg mnie pod akitę podchodzący, choć nie tak puchaty. Wrzucę go dziś/jutro (raczej jutro, bo otępienia dostaję od pogody), zobaczymy. Kurczę, psiak od ponad pół roku na allegro, od wieków ogłaszany w GW...albo ma pecha:-( , albo jakiś konkretny dom mu jest przeznaczony;) . Dzięki za podsunięcie pomysłu. Quote
agamika Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Nie ma za co .Po prostu zauważyłam ,ze jak psiak do jakiejs rasy podobny to niektórzy na głowie staja zeby mu dom znaleść. Quote
agamika Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 no misiu słodki pokaż się masz racje, że troche do akity podobny Quote
Justynak Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Yeti znów w górę wędruje, bo bardzo domku potrzebuje! :razz: Quote
Elurin Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Nie bardzo miałem głowę do wstawiania piesia na inne fora:oops: Na jakie można by go wstawić? Jest forum miłośników szpiców, tak? To ja go jutro poreklamuję aktywniej w necie. Aha, psiak jest "od zawsze" na żółtych stronach GW i na Allegro... Quote
agamika Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Szczerze mówiąc ja to się nie znam na rasowych forach, tylko zauważyłam że czesto jak pies jest rasowy/rasopodobny to nagle znajdują się osoby co na głowie stana zeby mu dom znaleść, a bardzo bym chciała zeby temu misiowi się udało. Tak więc pytanie do cioteczek, do jakiej rasy Yeti jest najbardziej podobny ;), może jakiś konkurs by zrobić??? Quote
Justynak Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Ja na psiej arystokracji to się kompletnie nie znam :shake:. Odróżniam tylko rasy podstawowe, więc chyba w konkursie nie mam szans ;), ale chętnie bym sie od kogoś bardziej kompetentnego dowiedziała co w Yetim "siedzi" ;) Quote
Elurin Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Wg mnie to on pod akitę podchodzi. Może trochę karelski pies niedźwiedzi...:roll:pewności nie mam. Ale śliczny jest i bardzo sympatyczny. Ludzi uwielbia, tylko do psów jest agresywny, więc musiałby sam mieszkać. Quote
agamika Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Elurin, a mogłabym skopiować zdjęcia Yetiego na inne forum ? Tam załozyłabym najpierw wątek typu własnie : Co to za rasa ??? może ktoś by sie zainteresował nim bardziej?? Jak myślicie?? Jakaś modyfikacja pomysłu mile widziana i krytyka też. Quote
Justynak Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Moim zdaniem to dobry pomysł, im więcej Yetiego tym lepiej :razz:, ale nie ja tu decyduję ;) Quote
Justynak Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Yeti zapraszany na spacer, na pierwszą stronę! Quote
Elurin Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 agamika napisał(a):Elurin, a mogłabym skopiować zdjęcia Yetiego na inne forum ? Tam załozyłabym najpierw wątek typu własnie : Co to za rasa ??? może ktoś by sie zainteresował nim bardziej?? Jak myślicie?? Jakaś modyfikacja pomysłu mile widziana i krytyka też. To świetny pomysł! Masz jakieś konkretne forum na myśli może? Justynak, akceptuję z góry każdy pomysł, który rozpropaguje Yetiego:lol:. Nie miałem niestety czasu, na wystawianie piesia gdziekolwiek jeszcze. Obiecuję, że jutro nadrobię opóźnienia:oops: Quote
agamika Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 tak , o psiej kosci , bo tylko tam jeszcze jestem (pomijajac miau, ale tam raczej psem marne zainteresowanie), to w takim razie jutro tam jakis temat wymyśle bo dziś juz weny brak ;) Quote
agamika Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='agamika'] słodki misiu w głowie się nie miesći ze taki psiak pana nie ma:shake: :shake: Quote
Recommended Posts