Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To Maleństwo - IZI -przywiązali do drzewa i zostwili na pewną smierć :(
Cud, że ktos tam szukał grzybow!

Mała jest rewelacyjna, uwielbia się pieścić i całować :)
Ciekawska...wszędzie Jej pełno :)

Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu

kontakt: 607 488 598

Posted

Matko jedyna - najpirer nabiorą psów - bo ładne i fajne a potem drzewo - czy to nie można do schronu oddać !!!! Jaki las czekałby tę małą żeby jej nie znaleźli.

Gdzie przebywa dziewczynka i jaki ma wiek? 6 czy bardziej 8 miesiecy?

Posted

Zaznacze ..
i jak juz w koncu sie wyspie (albo chociaz troche odpoczne) to ogloszonka porobie..

Najbardziej mnie cieszy ze Lori dom znalazla, a wszyscy mowia ze doroslych kotow nikt nie chce, a ja mysle ze po dorosle tylko madrzy doswiadczeni ludzie sie zglaszaja :)

Posted

popiki napisał(a):
Zaznacze ..
i jak juz w koncu sie wyspie (albo chociaz troche odpoczne) to ogloszonka porobie..

Najbardziej mnie cieszy ze Lori dom znalazla, a wszyscy mowia ze doroslych kotow nikt nie chce, a ja mysle ze po dorosle tylko madrzy doswiadczeni ludzie sie zglaszaja :)

Bardzo się przydadzą!:)
Malutka jest przesłodka i dobrze byłoby, żeby jak najszybciej w domku wylądowała!

Posted

[quote name='BUDRYSEK']mysle, ze ma 3 miesiace

szukamy pilnie kogos na wizyte p/a w Kielcach

Oj doppiero siedopatrzyłam odpowiedzi - to zawcześnei jednak na sterylkę dla niej, a szkoda bo zawszę wolę wydawać psy po zabiegach, szczególnie takich mocno w typie rasy.

Mam nadzieję - że dziewucha znajdzie dobry domek.

Posted

kaszanka napisał(a):
Oj doppiero siedopatrzyłam odpowiedzi - to zawcześnei jednak na sterylkę dla niej, a szkoda bo zawszę wolę wydawać psy po zabiegach, szczególnie takich mocno w typie rasy.

Mam nadzieję - że dziewucha znajdzie dobry domek.

jasne, ze za wczesnie
dom w Kielcach jest o wszystkim poinformowany, wie o sterylece
nie bede trzymala Jej w schronie do czasu sterylki jak sa chetni, do czasu zabiegu bedzie tam na dt po zabiegu umowa zmieni sie na ds

Posted

Isiak napisał(a):
Nie chodzi mi o Izi, tylko o inną niunię, 3-letnią. Przepraszam, że się tu wtryniam, ale takie ogłoszenie jest na plessie i boję się, żeby sunia źle nie trafiła:
http://www.wiadomosci.pless.pl/wiecej.php?action=pokaz&id=23581&akt=1

Sunia piekna ale nie wiem jak relacje z moja prywatna suka by sie ulozyly...bo moja szczeniaki tak facetow tak..ale dorosle panny to juz kiepsko ;/

Posted

Isiak napisał(a):
Nie chodzi mi o Izi, tylko o inną niunię, 3-letnią. Przepraszam, że się tu wtryniam, ale takie ogłoszenie jest na plessie i boję się, żeby sunia źle nie trafiła:
http://www.wiadomosci.pless.pl/wiecej.php?action=pokaz&id=23581&akt=1

Sunia piekna! Ale nie wiem jak by z moja prywatna suka sie relacje ulozyly..bo moja na szczeniaki tak na facetow tak...ale juz dorosle pannienki nie bardzo:/ Dlatego szukam szczeniaka lub faceta :p