Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Tak mówiliście " Rysiek do góry! Rysiek do góry! "....no to Rysiek wszedł na górę.
[IMG]http://img443.imageshack.us/img443/2737/rysiekrb5.jpg[/IMG]

Posted

Zmysł, Ty mi powiedz jak Rysio reaguje na kotki? Bo ja mam małą koteczkę od miesiąca...

Niestety, nie mogę nic obiecać, ale proszę Cię o pilną wiadomość.

Posted

[quote name='Ania W']Margo , w fundacji nie ma kotów więc nikt niczego nie obieca...A Rysiek to typ terierowaty...[/quote]
Fajnie, że jesteś, bo już Cię miałem szukac po wątkach

Posted

[quote name='Ania W']Dzieci nianczę ;-)
A Rysiek jest samodzielny ale zaglądam o niego też :-) W sobotę mam nadzieję na żywo zobaczę :-)[/quote]
Może Margo05 też się wybierze?

Posted

Ania W Ty mi mów, a ja i tak nie wiem o co chodzi... Ja się nie znam na charakterze terierowatym :oops:

Nie wiem czy dam radę w sobotę, bo jeszcze mnie choroba przykuwa do łazienki, ale będę pamiętać o możliwości. Rysio jest w Żabiej Woli? To na trasie do Pruszkowa lub Piaseczna? Demencja starcza :lol: poza tym jestem wzrokowcem :)

Posted

[quote name='Margo05']Ania W Ty mi mów, a ja i tak nie wiem o co chodzi... Ja się nie znam na charakterze terierowatym :oops:

Nie wiem czy dam radę w sobotę, bo jeszcze mnie choroba przykuwa do łazienki, ale będę pamiętać o możliwości. Rysio jest w Żabiej Woli? To na trasie do Pruszkowa lub Piaseczna? Demencja starcza :lol: poza tym jestem wzrokowcem :)[/quote]
A może do małego kotka chciałabyś ślicznego małego pieseczka?

[IMG]http://img222.imageshack.us/img222/9502/tola2fu8.jpg[/IMG]

Posted

Zmysł, Ty mnie nie kuś :diabloti:
Sprawa z wzięciem pieska jest troszkę skomplikowana, bo mieszkam w wynajętym mieszkaniu... A właścicielka nie bardzo toleruje zwierzaki. Na koteczkę zgodziła się po wielu bojach, więc w kwestii pieska musimy z nią porozmawiać. Wszystko zależy od niej...