Zmysł Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ania W napisał(a):Bo te oczy które masz w banerku to oczy Draki . Zdjęcie jeszcze robiłam w Węgrowie (suka była w "budzie" z okien). Nie wie co Olgę na Ryśkowym wątku naszło ;-) Aha, coś powoli kumam Quote
Olga132 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Zmysł napisał(a):Aha, coś powoli kumam ale powoli kumasz czy kumasz? bo mogę jasniej... Quote
Zmysł Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Olga132 napisał(a):ale powoli kumasz czy kumasz? bo mogę jasniej... :PROXY5: to ja :oops: poproszę:help1: Quote
Olga132 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 no więc...w banerku Stop okrucieństwu masz oczy psa. A oto i sam pies, którego oczy zostały wykorzystane do tego banerka: Suczka ma na imie Draka i to zdjecie zostało zrobione już u Emir a zdjecie z którego wycieto oczy zrobiono jeszcze w Węgrowie. Quote
Zmysł Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Olga132']no więc...w banerku Stop okrucieństwu masz oczy psa. A oto i sam pies, którego oczy zostały wykorzystane do tego banerka: Suczka ma na imie Draka i to zdjecie zostało zrobione już u Emir a zdjecie z którego wycieto oczy zrobiono jeszcze w Węgrowie. no i no i? Quote
Ania W Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Serca nie macie! Starszy pies chce odpocząć a wy mu tak "w górę " i "hop" ciągle ;-) A może w końcu to jakiś domek "hopnie" po niego ? Quote
Patsi Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Ania W napisał(a):Serca nie macie! Starszy pies chce odpocząć a wy mu tak "w górę " i "hop" ciągle ;-) A może w końcu to jakiś domek "hopnie" po niego ? My tylko chcemy pomóc temu domkowi, żeby wypatrzył w końcu Rysia!!!:evil_lol: Quote
paros Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Ponowię ogłoszenia Rysia w necie :lol: Quote
Patsi Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 paros napisał(a):Ponowię ogłoszenia Rysia w necie :lol: Super, oby tym razem się udało!!!! Quote
Olga132 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [FONT=Verdana]Gdzie jesteś Człowieku[/FONT][FONT=Verdana] czy mój los odmienisz może........ tej jesieni bo czekałem że może właśnie tego lata ale lato już ku końcowi się splata czekałem również tej i zeszłej wiosny że mnie stąd zabierzesz i będę radosny tak bardzo się [/FONT] [FONT=Verdana]boję [/FONT][FONT=Verdana] że znów przyjdzie zima zima która siłą w schronisku zatrzyma[/FONT] Quote
paros Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Rysiek w necie :lol: eoferty 4lapy ale.gratka psy forum gazeta kupiepsa bono-polska gumtree 24polska dwukropek :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Patsi Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='paros']Rysiek w necie :lol: eoferty 4lapy ale.gratka psy forum gazeta kupiepsa bono-polska gumtree 24polska dwukropek :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Super:multi::multi::multi:A co z allegro?Myślę,że tam też warto Rysia wsadzić.... Quote
Ania W Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Paros dziękujemy :-) Rysiek to ty chcesz do tego domu czy nie? Bo może my się gimnastykujemy i hopamy a ty nic z tego sobie nie robisz... Quote
Recommended Posts