Pinesk@ Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 KUDŁATEK- pies, ok. 2 lata Kudłatek to milutki psiak. Trafił do naszego schroniska w bardzo ciężkim stanie. Był pogryziony i o mały włos nie stracił łapki. Udało się ją jednak uratować i uniknął amputacji. Teraz po dawnych ranach nie ma ani śladu a Kudłatek znowu jest wesoły i pełny życia. To mądry i bardzo wdzięczny pies. Wesoły, energiczny, szybko przystosowuje się do nowych warunków czy otoczenia. Bardzo ładnie chodzi na smyczy, jest grzeczny i pokojowo nastawiony do innych psów. Do pełni szczęścia brakuje mu tylko kochającej rodziny i domu, w którym poczuje się pewnie i bezpiecznie. Może właśnie Ty zechcesz uczynić go w pełni szczęśliwym psem? Zobacz filmik z Kudłatkiem: http://www.youtube.com/watch?v=Fdf7nxEdq_I Zadzwoń do schroniska i zapytaj o adopcję: (58 ) 531 96 56 lub napisz: [email protected] strona schroniska: http://www.tczew.otoz.pl 83-110 Tczew ul. Malinowska Numer konta: 81 1020 1909 0000 3402 0107 9615 - na pomoc zwierzętom Quote
Mantis Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Fantastyczny psiak! Mam nadzieję, że na Facebooku ktoś to cudo zauważy. Quote
elkate Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 śliczny, oby trafił mu sie dobry dom Quote
lika1771 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Anula napisał(a):I ja zaglądam cudny jest. Cudenko ......... Quote
Pinesk@ Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Wykąpany? On czyściutki jest! :D Tak mi się przynajmniej wydaje ;) Quote
rotek_ Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 PUMI Średniej wielkości pies z śerścią grubą kręconą, średniej długości. Umaszczenie dopuszczalny: każdy odciń zarości, czarny i biały. Psy te są inteligętne i chętne do nauki. Jednak bez wczesnej socjalizacji, może stać się agresywny w stosunku do obcych. Jest to pies bardzo aktywny, który lubi ruch na świerzym powietrzu. Może być trochę szczekliwy. Można go porównać do tej rasy lub do barbeta, ale nie znalazłam zdjęcia barbeta o umaszczeniu nakrapianym Quote
Anula Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Co słychać u sreberka!Znalazł domek czy jeszcze szuka? Quote
Pinesk@ Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 jeżeli dobrze pamietam i mnie wzrok nie mylił to Kudłatek jest juz zaadoptowany Quote
Anula Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 To cieszę się bardzo,że Siwusek ma domek.Długo nie było o nim wiadomości.Powodzenia Siwusku w nowym domku.Oby domek był najlepszy na świecie! Quote
Recommended Posts