Jump to content
Dogomania

bokser Zefirek przeszedł za [TM]*, juz cię nic nie boli faflaczku(((:

Recommended Posts

• Replies 870
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Michał dzięki za wszystko co zrobiłeś dla Zefirka. Choć przez chwilę faklunek był szczęśliwy i czuł się bezpieczny:-(
Zefirku bądź szczęśliwy za TM.

Posted

Zefirku ["]["]["]

cóż mogę powiedzieć - od teraz będzie szczęśliwy bez bólu, radośnie będziesz biegał po zielonych łąkach za TM...
Najważniejsze, że Zefirek nie odchodził sam w męczarniach, miał koło siebie osobę, którą pokochał, która dała mu namiastkę domu i miłości.
I to jest najważniejsze.

Posted

MIchu malo jest takich rozsądnych bokseromaniakow co TY, bierzesz je chore do siebie, smutne,zaglodzone.Naprawiasz im serca,one ciesza sie miloscia ludzka choc krotka chwile a potem odchodzą....Ty to wszystko znosisz, podchodzisz do tego z wielkim sercem i rozumem a to niełatwe.Bardzo Ci dziekuje w imieniu wszystkich faflakow-zasluguja na to;-)))))) I dziekuje wszystkim boksiowym cioteczkom co wolą przeslac dychę bądz dwie niz kupic sobie nowy krem pod oczy;-))))

Posted

zagladam tutaj niestety nie dzien w dzien-deklaracja by byla stala ale Zefirek juz za TM-wiec kolejne beda na nastepne boksie.Bardzo mi przykro z powodu Zefirka tak byl mi bliski choc go nie znalam osobiscie.......

Posted

[quote name='kora78']tatankas, wg mnie dobry wybor przekazania tego, co zostalo.[/QUOTE]

[COLOR=blue][SIZE=5]Na koncie Zefirka zostało -15,49zł u micha i +50zł u mnie.Przesłane te 50zł do micha dziś 24.10.2011,po odliczeniu kosztów micha zostanie u niego 34,51zł-niech to przekaże dalej na boksie Bunię,nie wiem na jakie konto.[/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja']Z naszego bazarku , część która miała być przeznaczona na potrzeby Zefirka
[*] także zostanie przekazana na potrzeby Buni[/QUOTE]

Dziękuję w imieniu Buni :):):)

Posted

Pieniądze dotarły na moje konto. Dziękuję :) Reszta za chwilę zostanie przelana na konto Germaine.

Dziękuję wszystkim za miłe słowa.. Zefirek już sobie szczęśliwy biega..