Jump to content
Dogomania

Ukochana Tapinka w Niebie - Fredzio i Kropeczka z nami...

Recommended Posts

Posted

Moniko Ty tak ładnie pisałaś o Tapi...Mogłabyś napisac jakis tekst do ogłoszeń? (nie musi być bardzo długi, nawet lepiej żeby był krótki) Taki w Twoim stylu?

Może zawierać informacje o tym, że została znaleziona w kanalizacji. Potem jej tułaczka.
Sama będziesz wiedzieć najlepiej.

Jeśli tak, to bardzo dziękuję:)

nr telefonu 

Posted

[quote name='Mysia_']Dzisiaj dzwoniła do schroniska Pani z Dziennika Zachodniego i napisze jakiś artykulik o Tapini :)[/QUOTE]

O to super! Tapi będzie jeszcze gwiazdą!

Posted

Nie spiesz się:) Napisz jak będziesz miała czas. Mała i tak miała dużo wrażeń, więc dajmy i jej i nam czasu:)

Bardzo biedna i bardzo dzielna Tapisia. Przeczytałam na Twoim wydarzeniu o tej kanalizacji. Okropne co ona przezyła w tak krótkim czasie. W czerwcu ktoś ją porzucił i albo sama wpadła, albo własnie ktoś ją wrzucił do tej studni. Potem schronisko- też stres na początku wielki, mimo, że nie jest na kojcach. Potem się już przyzwyczaiła- adopcja fatalna. Tułaczka. Strasznie biedna:(

Mysiu jak ktoś przylezie do schronu po psa bez smyczy, to wywalaj od razu. Albo inaczej;) niech idą kupić. A jak przylezą ze sznurkiem (bo szkoda na smycz- takich ja miałam też) to bez litości goń. Mendy.

Posted

Tapinia przed porannym spacerkiem przywitała mnie z tym samy entuzjazmem co zawsze także wygląda na to, że czuje się dobrze ;) Właściwie nie widać, żeby coś się zmieniło... Wiadomo jest teraz nieco szczuplejsza, ale to zawsze taki grubasek był, więc jakoś jej to nie zaszkodziło za specjalnie... Kochana jest jest, no i szuka najlepszego domku pod słońcem :)

Posted

[quote name='Mysia_']Tapinia przed porannym spacerkiem przywitała mnie z tym samy entuzjazmem co zawsze także wygląda na to, że czuje się dobrze ;) Właściwie nie widać, żeby coś się zmieniło... Wiadomo jest teraz nieco szczuplejsza, ale to zawsze taki grubasek był, więc jakoś jej to nie zaszkodziło za specjalnie... Kochana jest jest, no i szuka najlepszego domku pod słońcem :)[/QUOTE]

Zaraz opowiem o tym na FB! :):)
Nasza Tapinia taka śliczna i kochana!:loveu:

Posted

Tapinia chodzi na spacerek razem z Tadzią to sobie idziemy powolutku i nigdzie się nie śpieszymy, bo Tadziunia chodzi kroczek po kroczku - Tapi to nie przeszkadza i w między czasie tarza się w trawie ;)

Posted

[quote name='Charly']Dzięki za te wieści Mysiu:) Się przymierzam do ogłoszeń, ale tekstu nie potrafię sklecić. Był już jakiś dla niej?[/QUOTE]

Kochana Charly! Jeszcze chwilkę. Ja napiszę tapiniowy anons - tylko teraz mam "zawał serca" w pracy. :)
Ale w najbliższą sobotę wybieram się w odwiedziny do kochanej Tapi do "Psitula".
Pójdziemy na spacerek i ufam, że wtedy złapię wenę. :)

Posted

Tapi pierwszy raz tak się zdarzyło :eviltong: ale dziewczyny były pierwszy raz i chyba jeszcze trochę nie potrafią obchodzić się z psiakami takimi jak Tapi ;) tu trzeba mieć podejście i trochę cierpliwości ;)