Jump to content
Dogomania

Olbrzym FUNIO - czy to niedźwiadek??? Razem z Czarusiem ZNÓW BEZDOMNI! :( POMOCY!!!!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bóg. . . kiedy skończył stwarzać psa, usiadł na chwilkę, by mu się przyjrzeć. . . żeby stwierdzić, że był doskonały, że nic mu nie brakowało i że nie można go było stworzyć lepiej.
Rainer Maria Rilke

Posted

To trzeba ich obu wziąć w obroty co by któremuś przykro nie było :cool3:
A Funiak wyczesany to wogóle już przystojniacha będzie, to Czarosław może być zły, że Funio teraz będzie czarował a to przecież Czarusia specjalność ma być- czarowanie :cool3:

Posted

Oj tam zaraz obciąć, wyczesać chociaż chłopaka :cool3:
No, fakt ręce nie włosy i nie odrosną a jak chłopak ma takie zacięcie aby swego futra bronić, no cóż jego strata :cool3:
Chłopaki do góry!

Posted

i jeszcze takie :)

Przygarnę nowofundlanda, może być kilkuletni
data dodania: 2007-08-27

Przygarnę nowofundlanda, mam bardzo dobre warunki, suczka nowofundland do towarzystwa. Dom jednorodz na 2500 m działce. Blisko do wody. Może być kilkuletniod osoby wyjeżdżającej lub przeprowadzającej się do bloków. Mieszkam w Kaliszu.Autor: Monika
Adres: wielkopolska
Email: [email protected]
Telefon: 606267129

Posted

[LEFT]Biedny Funio,wolontariuszka Ania znalazła go w budzie Ambrożego. Przez cały dzień po przeprowadzeniu do własnego kojca się nie ruszał. Czaruś, nasza biedna mała pierdołka nawet dziś nie szczekał tylko tulił się do ludzi...

Co do ogłoszeń - Czarek nie nadaje się do dzieci.
A może Norma i Misiek...?Skoro ktoś chce dwa psy...
[/LEFT]

Posted

nie dzwoniłam tam ...

ograniczyłam się do znalezienia ogoszeń - taki leniuch jestem....
ale wyszłam z złaożenia że nie jestem opiekunką psów i nie powinnam wypowadać się w ich imieniu

Posted

[quote name='marillka']i jeszcze takie :)

Przygarnę nowofundlanda, może być kilkuletni
data dodania: 2007-08-27

Przygarnę nowofundlanda, mam bardzo dobre warunki, suczka nowofundland do towarzystwa. Dom jednorodz na 2500 m działce. Blisko do wody. Może być kilkuletniod osoby wyjeżdżającej lub przeprowadzającej się do bloków. Mieszkam w Kaliszu.Autor: Monika
Adres: wielkopolska
Email: [email protected]
Telefon: 606267129

Ja się nie znam za bardzo, ale to trochę brzmi jakby pani chciała psa do krycia suczki... Takie pierwsze wrażnie...

Posted

O matko kochana :shake: Co za podłe typy to zrobiły, totalni degeneraci :angryy: W głowie się nie mieści!
Biedny Funio, biedny Azar i wszystkie te psiaki :-( Jakby mało im traumatycznych przeżyć było to jeszcze takie makabryczne przeżycia ktoś im "funduje" :mad:
Funiaczku trzymaj się psinko, Czarusiu opiekuj się Funiem!