Roxana Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Bóg. . . kiedy skończył stwarzać psa, usiadł na chwilkę, by mu się przyjrzeć. . . żeby stwierdzić, że był doskonały, że nic mu nie brakowało i że nie można go było stworzyć lepiej. Rainer Maria Rilke Quote
Roxana Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Chłopaki czekają i czekają- ile jeszcze tak poczekają? :shake: Do góry przystojniaki- pokazać się! Quote
Macho Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Niedlugo wezme sie za Funia ;) czyt. obciananie, czesanie itd. ;) Quote
San_(jagodowa:) Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Macho napisał(a):Niedlugo wezme sie za Funia ;) czyt. obciananie, czesanie itd. ;) Jak Ci Czarek pozwoli:evil_lol: Quote
Roxana Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 To trzeba ich obu wziąć w obroty co by któremuś przykro nie było :cool3: A Funiak wyczesany to wogóle już przystojniacha będzie, to Czarosław może być zły, że Funio teraz będzie czarował a to przecież Czarusia specjalność ma być- czarowanie :cool3: Quote
San_(jagodowa:) Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [LEFT]Hmmm powiedziałabym,że specjalnością Czarusia jest nie tyle czarowanie ile odprawianie egzorcyzmów, bo jak tylko ktoś stanie obok ich kojca ten Pierdołek zaczyna swoje "a kysz zły duchu,odejdź!";) [/LEFT] Quote
Macho Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Hehe Czarka obciac ? :eviltong: :eviltong: jestes chetna? :eviltong: ja mam zamiar miec jeszcze 2, zdrowe i cale rece ;) :eviltong: :eviltong: Quote
Roxana Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Oj tam zaraz obciąć, wyczesać chociaż chłopaka :cool3: No, fakt ręce nie włosy i nie odrosną a jak chłopak ma takie zacięcie aby swego futra bronić, no cóż jego strata :cool3: Chłopaki do góry! Quote
Macho Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Hehe ja chcialabym jeszcze kilka psow obciac, wyczesac czy chociazby poglaskac wiec rece mi sie przydadza, wiec wybaczcie, nie bede ryzykowala ;) Quote
Roxana Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Funio i Czaruś stale się przypominają :cool3: Quote
marillka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 znalazłam ogłoszenie :) arvena tel. +4407506375623 przygarnę psa(lub dwa psy), rasa i wiek nie istotne....jedyne warunki które musi spełniac pies to :lubic dzieci i miec paszport ponieważ mieszkam w anglii i do przewiezienia jest on niezbędny. http://4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=30018&id_kat=13 Quote
Macho Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Funio....pogryziony :( :( :( www.schronisko.prv.pl Quote
marillka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 i jeszcze takie :) Przygarnę nowofundlanda, może być kilkuletni data dodania: 2007-08-27 Przygarnę nowofundlanda, mam bardzo dobre warunki, suczka nowofundland do towarzystwa. Dom jednorodz na 2500 m działce. Blisko do wody. Może być kilkuletniod osoby wyjeżdżającej lub przeprowadzającej się do bloków. Mieszkam w Kaliszu.Autor: Monika Adres: wielkopolska Email: [email protected] Telefon: 606267129 Quote
marillka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Macho']Funio....pogryziony :( :( :( www.schronisko.prv.pl przerażające :( Quote
San_(jagodowa:) Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [LEFT]Biedny Funio,wolontariuszka Ania znalazła go w budzie Ambrożego. Przez cały dzień po przeprowadzeniu do własnego kojca się nie ruszał. Czaruś, nasza biedna mała pierdołka nawet dziś nie szczekał tylko tulił się do ludzi... Co do ogłoszeń - Czarek nie nadaje się do dzieci. A może Norma i Misiek...?Skoro ktoś chce dwa psy... [/LEFT] Quote
marillka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 nie dzwoniłam tam ... ograniczyłam się do znalezienia ogoszeń - taki leniuch jestem.... ale wyszłam z złaożenia że nie jestem opiekunką psów i nie powinnam wypowadać się w ich imieniu Quote
aagaaciaa Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='marillka']i jeszcze takie :) Przygarnę nowofundlanda, może być kilkuletni data dodania: 2007-08-27 Przygarnę nowofundlanda, mam bardzo dobre warunki, suczka nowofundland do towarzystwa. Dom jednorodz na 2500 m działce. Blisko do wody. Może być kilkuletniod osoby wyjeżdżającej lub przeprowadzającej się do bloków. Mieszkam w Kaliszu.Autor: Monika Adres: wielkopolska Email: [email protected] Telefon: 606267129 Ja się nie znam za bardzo, ale to trochę brzmi jakby pani chciała psa do krycia suczki... Takie pierwsze wrażnie... Quote
marillka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 chyba trzeba się skontaktować ... to jedyna metoda bo nie kazdy wie że jego słowa moga byc tak interpretowane... Quote
Roxana Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 O matko kochana :shake: Co za podłe typy to zrobiły, totalni degeneraci :angryy: W głowie się nie mieści! Biedny Funio, biedny Azar i wszystkie te psiaki :-( Jakby mało im traumatycznych przeżyć było to jeszcze takie makabryczne przeżycia ktoś im "funduje" :mad: Funiaczku trzymaj się psinko, Czarusiu opiekuj się Funiem! Quote
Macho Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Czarus biedny sie tulil caly dzien do Ani... :( biedactwa... :( Quote
marillka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 biegnijcie chłopaki na pierwszą :Dog_run: :Dog_run: Quote
Roxana Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Dopóki człowiek nie obejmie współczuciem wszystkich żywych stworzeń, dopóty on sam nie będzie mógł żyć w pokoju. Dr. Albert Schweitzer Quote
Recommended Posts