Roxana Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 "Aby właściwie nacieszyć się psem, nie wystarczy po prostu nauczyć go być prawie człowiekiem. Chodzi o to, by otworzyć się na możliwość stania się po części psem" - Edward Hoagland Quote
Roxana Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 "Pies ma w zwyczaju uważać, że koniecznie musi pojechać z tobą w samochodzie, tak na wypadek, gdyby zaistniała konieczność poujadania ci zupełnie bez powodu do ucha" - Dave Barry Kto chciałby mieć takiego towarzysza podróży jak Funio czy Czaruś :cool3: Quote
Macho Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 No tak...a jak inaczej wytlumaczyc obecnosc psa w aucie? tylko tak ;) Quote
Macho Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 nudne sie to robi ;) ale postanowienie to postanowienie... ;) Quote
Roxana Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Kopnięty pies nie wyje tak, jak jego serce. przysłowia abisyńskie Quote
Roxana Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Pies jest cnotą, która nie mogła zostać człowiekiem. Victor Hugo Quote
Macho Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Roxana...czy mi sie wydaje czy wszedzie wklejasz te same cytaty ? :roll: Quote
Roxana Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Nie, nie zdaje Ci się. Codziennie wklejam ten sam cytat na te wątki, które odwiedzam. I nie myślę, że to coś złego. Na każdy z tych wątków wchodzą różne osoby i je czytają- lub nie... Może akurat wchodzisz na jeszcze jakiś temat na którym też i ja goszczę i to Cię razi. Że u Funia czytasz i jeszcze gdzieś to samo. Ale tak jak pisałam, nie tylko Ty czy ja gościmy na różnych temat. Jeśli na każdy z nich wstawiałabym inne cytaty to w końcu, któryś z nich przeoczę, pogubię się po prostu- który gdzie był. Ale jeśli to Ci przeszkadza to nie będę tutaj ich wstawiała. Quote
Macho Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 nie przeszkadza mi, badz co badz od dluzszego czasu podnosisz Funia, czyli pomagasz szukac mu domku :) ja sama tak nie lubie robic, ale nie przeszkadza mi ze Ty to robisz... tak tylko zapytalam... wiesz jak to jest... wielu uwaza ze fajnie jest sobie w ten sposob ponabijac ilosc postow... Dzieki :) Quote
Roxana Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Szczerze- ja nawet na licznik postów nie patrzę. Kiedyś jak zaświecił mi się pierwszy ognik to nawet tego nie zauważyłam- inni zwrócili mi na to uwagę. Ja mam 8 wątków z pieskami do których zaglądam. Jedne przychodzą inne odchodzą ale przeważnie mam ich 8. Kiedyś pomyślałam sobie, że nie będę wchodzić na PWP, żeby właśnie nie było, że tak sobie licznik nabijam- różne opinie o podrzucaniu po Dogo chodziły. Ale okazało się, ze nie mogę nie wejść na te "moje" wątki- to jest silniejsze odemnie... :) Quote
Macho Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 skads to znam ;) tez musze dziennie obejsc "moje" watki ;) kiedys na dogo byla nakieta o "hopaniu" i wiele opini czytalam...sama nie wiem co myslec ;) Quote
Roxana Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Na tej przypadkowej planecie jesteśmy samotni. Między wszystkimi otaczającymi nas formami życia żadna, poza psem, nie zawarła z nami przymierza. Maurice Maeterlinck Quote
San_(jagodowa:) Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ale co innego można pisać w wątkach,w których w zasadzie nic się nie dzieje, tzn. nikt nie umiera (tfu tfu), nie trzeba go na gwałt ratować itp.? Funio i Czaruś "po prostu" są w schronisku i czekają na domek. Gdybyśmy tu nie "hopali" to dawno zniknęliby w tłumie tysięcy innych wątków. Cała dogomania musiałaby na raz zaprzestać "hopania", żeby miało to sens. Tak więc - hop!;) To takie moje luźne dywagacje;) Quote
Roxana Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Nie, no mi chodzi o to, że podnosić trzeba. Bez tego to już wogóle byłyby te psiaki nie widoczne. To nawet całe PWP nie miałoby sensu. Każdy nowy wątek spychałby te starsze w dół. Tylko ja poprostu znalazłam sobie zamiast słowa- hop czy czegoś innego alternatywę w postaci cytatów. Dopóki ich mi starczy to zamierzam je umieszczać jak już wykorzystam wszystkie znalezione, wrócę do- hop! i już ;) Quote
Tina:) Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 No to Ty Roxana sobie pisaj te cytaciki a ja napisze... HOP!:):);) Quote
Macho Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 hehe zawsze lepiej czytac madry cytat niz non stop HOP :eviltong: Quote
Tina:) Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 No w sumie to tak ale nie kazdy ma dojscia do takich cytatow...;) mi pozostaje pisac Hop:):P Quote
Macho Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 masz inetrnet= masz dojscie do cytatow ;) albo ksiazki :D Quote
Recommended Posts