Kava Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 jezeli mialas jakies wydatki, to daj znac.... a na jak dlugo sa te ogloszenia? pojde dzis spac z o wiele lzejszym sercem.... do polowy wypelnionym troska od polowy nadzieja.... wymiziaj mi Kalvinka i pozostalych domownikow.... Quote
Paja Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 ogłoszenia są wystawione na miesiąc a niektóre bezterminowo jak np.fb,nk itp Oj ogony były dziś miziane,a Kalvin w końcu nauczył się do nogi i nie podskakuje mi na spacerach jedynie przez 2 dni dostał od tz męskiej ręki.Teraz już na spacerach chodzi na luznej smyczy.Jak sobie pomyśle,że rano musze na rtg do wro zasuwać to już mie sie niechce..uroki mojego drugiego tymczasowicza ;) Quote
rita60 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Ja wykupiłam pakiecik.....robić małej teraz ogloszenia,czy się wstrzymać,bo widzę,że cioteczka Paja już zrobiła:razz:mam jeszcze foty małej,czy wrzucić na watek ? Quote
Drzagodha Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Foty dawaj, chętnie zobaczymy ;) Paja może też dorzucić do ogłoszeń. Quote
Kava Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 rita60 napisał(a):Ja wykupiłam pakiecik.....robić małej teraz ogloszenia,czy się wstrzymać,bo widzę,że cioteczka Paja już zrobiła:razz:mam jeszcze foty małej,czy wrzucić na watek ? jak juz wykupilas to trzeba go zaraz aktywowac? czy mozna w pozniejszym terminie? Quote
rita60 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Kava napisał(a):jak juz wykupilas to trzeba go zaraz aktywowac? czy mozna w pozniejszym terminie? Narazie wykupiłam,mozna w póżniejszym terminie. Quote
Kava Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 sliczna jest ta sunia.... jestem pewna ze nie bedziemy dlugo na odzew czekali..... Quote
mari23 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 cudna ta sunieczka..... skad ja znam sytuację, kiedy żona opuszcza dom po śmierci męża, a pies zostaje..... z wątku "mojego" Misia :( jeśli trzeba - mogę jej zrobić wyróżnione allegro z naszego stowarzyszenia - tylko proszę o tekst i zdjęcia na maila lub wskazówkę, z którego ogłoszenia skopiować Quote
zioberek87 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 śliczniusia panienka:) kava ja muszę szybko z ojcem działać mieliśmy Pikusia przez 18 lat... rodzice się rozwiedli i ja z mama i Pikiem poszłysmy do mieszkania a on został z dziadkiem w duzym domku z ogromnym podwórkiem... Pikuś był ze mna i z mamą jeszcze rok, czyli tato przez 2 lata już nie ma psa.... a jak tylko ojca odwiedzam z moim Nikusiem to nawet ze mną nie gada tylko z Nikim sie bawi:D ale psa nie chce i to mnie denerwuje bo ma takie idealne warunki.... muszę go gnebić:) Quote
Kava Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 zioberek87 napisał(a):śliczniusia panienka:) kava ja muszę szybko z ojcem działać mieliśmy Pikusia przez 18 lat... rodzice się rozwiedli i ja z mama i Pikiem poszłysmy do mieszkania a on został z dziadkiem w duzym domku z ogromnym podwórkiem... Pikuś był ze mna i z mamą jeszcze rok, czyli tato przez 2 lata już nie ma psa.... a jak tylko ojca odwiedzam z moim Nikusiem to nawet ze mną nie gada tylko z Nikim sie bawi:D ale psa nie chce i to mnie denerwuje bo ma takie idealne warunki.... muszę go gnebić:) a to inna inszosc, w tym przypadku powinna historia Ledy uchwycic go natychmiast za serce.... pracuj kochana nad nim pracuj.... i oby tu nie zasypywac gruszek w popiele.... zainteresowanie Leda wzrasta z minuty na minute.... Quote
Kava Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 mari23 napisał(a):cudna ta sunieczka..... skad ja znam sytuację, kiedy żona opuszcza dom po śmierci męża, a pies zostaje..... z wątku "mojego" Misia :( jeśli trzeba - mogę jej zrobić wyróżnione allegro z naszego stowarzyszenia - tylko proszę o tekst i zdjęcia na maila lub wskazówkę, z którego ogłoszenia skopiować ok. sklece cos i przesle ci na maila razem ze zdjeciami Quote
mari23 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='Kava']ok. sklece cos i przesle ci na maila razem ze zdjeciami dostałam, wykonałam: http://allegro.pl/show_item.php?item=1821597550 dorzucę jeszcze tylko kilka zdjęc, bo można dać 8, a ona taka śliczna;) Quote
Kava Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 dobra robota mari, dziekuje w imieniu malej samotnicy... Quote
danavas Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 zioberek87 napisał(a):śliczniusia panienka:) kava ja muszę szybko z ojcem działać mieliśmy Pikusia przez 18 lat... rodzice się rozwiedli i ja z mama i Pikiem poszłysmy do mieszkania a on został z dziadkiem w duzym domku z ogromnym podwórkiem... Pikuś był ze mna i z mamą jeszcze rok, czyli tato przez 2 lata już nie ma psa.... a jak tylko ojca odwiedzam z moim Nikusiem to nawet ze mną nie gada tylko z Nikim sie bawi:D ale psa nie chce i to mnie denerwuje bo ma takie idealne warunki.... muszę go gnebić:) Twój ojczulek to ma z Tobą trzy światy...heheheh ...ale dobrze!!! ciśnij staruszka ...niech przygarnia!!!!! Quote
zioberek87 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 ha ha ha no trzeba:):):) będę gadała:) musze do niego do pracy przyjechać i tam ją mu pokarzę w necie:):):) Quote
Kava Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 zagladam i widze, maly ruch u suni, dniami jeszcze cieplutko, ale noce zimniaste , oj zimniaste.... a ona tam w kojcu.... Quote
Justyna Klimek Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Zapraszam na aukcje charytatywne: http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=23000944 Quote
kaja69 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Zagladam do sunii...nadzieja w tym ,ze teraz adopcje troche sie ruszają... Quote
Kava Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 trza zapytac u zalozycielki watku, bo u mnie jak na razie nikt sie nie meldowal..??????????? czego zupelnie nie rozumiem wziawszy pod uwage wrazenie jakie ona zrobila.... Quote
kaja69 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 a czy ktos mi moze przesłac jej zdjęcia na maila,wstawię ja do mojego zbiorczego ogłoszenia psów do adopcji...dwa psy z tego ogłoszenia wyadoptowałam,warto spróbować... Quote
Recommended Posts