Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zabrać koty psy, znaleźć dt PYTAM PO RAZ KOLEJNY gdzie się one znajdą między odebraniem a znalezieniem domu tymczasowego?

Ja nie mam do nikogo pretensji, a Leda nie może zamieszkać ze mną na 23m bo jest dużym psem, który nie zejdzie po bardzo stromych schodach-trzeba było by ją znosić. Poza tym ona nie jest w stanie mieszkać w domu-męczy się.

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

letosia napisał(a):
zabrać koty psy, znaleźć dt PYTAM PO RAZ KOLEJNY gdzie się one znajdą między odebraniem a znalezieniem domu tymczasowego?

Ja nie mam do nikogo pretensji, a Leda nie może zamieszkać ze mną na 23m bo jest dużym psem, który nie zejdzie po bardzo stromych schodach-trzeba było by ją znosić. Poza tym ona nie jest w stanie mieszkać w domu-męczy się.

Droga letosio!
po raz n-ty to ja Ci odpowiadam, że dla kotów dt nie jest trudno znaleźć, dla Reksia Kava już coś znalazła, ale przez to że długo unikałaś odpowiedzi na wątku nie wiadomo czy jest to aktualne, a dla Ledy tak jak sama stwierdziałaś trzeba znależć dt z kojcem na dworze bo w domu się męczy... O to w tym wszystkim chodzi abyście się z mamą zdecydowały i powiedziały "tak szukamy dla niej dt i ją zabieramy" albo "nie puki nie znajdziemy ds to ją nie zabieramy" tylko jezeli bedziemy szukac jej ds to musicie się z tym liczyć że bedziemy potrzebowali nowych fotek co jakis czas im więcej aktualnych zdjęć tym lepiej. Jeżeli się zdecydujecie na dt to zbieramy deklaracje i szukamy dt z kojcem.

Posted

Prawda Letosiu, że irytujące jest to jak się czeka na info, a tu cisza, nikt nie odpowiada. I tak masz szczęście, że kochana Zioberek gada z Tobą. Dwa psy i dwa koty maja kichę w życiu, bo zwlekasz z konkretnym działaniem. Zbierz się wreszcie!!!