letosia Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 zabrać koty psy, znaleźć dt PYTAM PO RAZ KOLEJNY gdzie się one znajdą między odebraniem a znalezieniem domu tymczasowego? Ja nie mam do nikogo pretensji, a Leda nie może zamieszkać ze mną na 23m bo jest dużym psem, który nie zejdzie po bardzo stromych schodach-trzeba było by ją znosić. Poza tym ona nie jest w stanie mieszkać w domu-męczy się. Quote
letosia Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Zadaję n-ty raz konkretne pytanie, oczekując konkretnej odpowiedzi. Brak odpowiedzi jest niezwykle wymowny. Quote
zioberek87 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 letosia napisał(a):zabrać koty psy, znaleźć dt PYTAM PO RAZ KOLEJNY gdzie się one znajdą między odebraniem a znalezieniem domu tymczasowego? Ja nie mam do nikogo pretensji, a Leda nie może zamieszkać ze mną na 23m bo jest dużym psem, który nie zejdzie po bardzo stromych schodach-trzeba było by ją znosić. Poza tym ona nie jest w stanie mieszkać w domu-męczy się. Droga letosio! po raz n-ty to ja Ci odpowiadam, że dla kotów dt nie jest trudno znaleźć, dla Reksia Kava już coś znalazła, ale przez to że długo unikałaś odpowiedzi na wątku nie wiadomo czy jest to aktualne, a dla Ledy tak jak sama stwierdziałaś trzeba znależć dt z kojcem na dworze bo w domu się męczy... O to w tym wszystkim chodzi abyście się z mamą zdecydowały i powiedziały "tak szukamy dla niej dt i ją zabieramy" albo "nie puki nie znajdziemy ds to ją nie zabieramy" tylko jezeli bedziemy szukac jej ds to musicie się z tym liczyć że bedziemy potrzebowali nowych fotek co jakis czas im więcej aktualnych zdjęć tym lepiej. Jeżeli się zdecydujecie na dt to zbieramy deklaracje i szukamy dt z kojcem. Quote
Marycha35 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Prawda Letosiu, że irytujące jest to jak się czeka na info, a tu cisza, nikt nie odpowiada. I tak masz szczęście, że kochana Zioberek gada z Tobą. Dwa psy i dwa koty maja kichę w życiu, bo zwlekasz z konkretnym działaniem. Zbierz się wreszcie!!! Quote
zioberek87 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 właśnie o to chodzi... szkoda zwierzaków:( Quote
zioberek87 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 6 ostatniodzew dziś jest 10!!! to o jakiej współpracy mówimy... Quote
Marycha35 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Zioberku daj spokój, tylko tych psiaków i kotów tak cholernie żal!!!! Nie miały szczęścia:( Quote
zioberek87 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 ale szkoda mi ich, najgorsze jest to że naprawdę chcemy pomóc a tu takie coś...:( Quote
Marycha35 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Do tego cholerne przymrozki już męczyć będą dodatkowo te bidy:( Quote
Recommended Posts