Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marysiu, Rito blagam was opiszcie mi tego Reksia... jak juz nie ma zdjec...
domek pyta a ja nic nie wiem...

SPRAWA PILNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kava, Reksio to taki trochę pinczerowaty piesek,mały do pół łydki,czarny z siwiejącym pyszczkiem,ma ok. 6 latek. Fajny,na poczatku z dystansem,ale potem sam dopraszał sie o mizianie.

Posted

Dziewczynki przepraszam, ale ruszyły mi studia, plan przechlapany, do 20:30 zajęcia!!!! Nie dam rady zaglądać codziennie.
Kavo dzięki za ten ewentualny domek:) Małgoś dobrze opisała Reksia: do łydki, spokojny, miluszek, pysio siwawe, nie powala wyglądem, ale ma coś sympatiko w pysiu:) Pani obiecała, że w byłą niedzielę fotki cyknie...

Posted

letosia napisała do mnie na maila

"

Nie mogłam się dzisiaj zalogować na dogomanii(problem z internetem),
proszę mi tylko powiedzieć który to jest temat/ wątek postaram się
częściej tam zaglądać. Z góry dziękuje. Byłam dzisiaj u Ledy,
miała jeszcze suchą karmę, którą zawiozłam jej ostatnio. Strasznie
się cieszy kiedy nas widzi, ale zarazem chyba jeszcze bardziej tęskni.
Pozdrawiam."

Posted

[quote name='Marycha35']Huraaaa:):):) Kavo ogromna dziękóweczka:) Tylko czemu milczy letosia??????? Szukasz nadal pomocy dla Ledy??????[/QUOTE]

rozgladam sie ile moge za DS dla niej...
a czy ktoras wie, czy byly jakies telefony z ogloszen?

A tak wogole, to jakie sa plany odnosnie odebrania Reksia i Ledy? bo jezeli dobrze zrozumialam, to interwencja bedzie robiona tylko dla calej czworki? czy ktoras szuka domkow dla kotow? ktora jest w kontakcie z Temida? moze ona znalazlaby cos dla kotow?

Posted

[quote name='beta ata']Letosia pyta, który to jest wątek, o ten który sama założyła?? Czy chodzi o inną sprawę, czy letosi coś sie po prostu pomyliło...?[/QUOTE]
Pewnie chodzi o jej watek,ale jak się nie może zalogować,to nie ma dostepu do subskrypcji:roll:

Posted

Temida wie o sprawie, prosiła o tele, pomogą nam w odbiorze. Nika obiecała koty ogłaszać, ale nie mamy zdjęć, Reksio też bez fot. Tak nic nie zrobimy, musi być letosia na wątku!!! Nawet nie wiemy czy te koty nadal u oprawcy są...co z Reksiem? Ritko bardzo proszę powiedz letosi o fotach, musi cyknąć Reksia i koty i może niech wypowie się co do akcji odbioru zwierzaków. Czy się zgadzają? Trzeba będzie opowiedzieć inspektorowi TOZu to co nam...

Posted

dla mnie jest jeszcze niejasne
czy Reksio takze nalezy do pani, czy do zamieszkujacych posesje?

moznaby go zabrac w czasie jej odwiedzin i przekazac do BDT, ktory na niego czeka.... zdjecia zrobi sie jak juz bedzie wolny i bezpieczny...
trudniej z Leda, bo dla niej jeszcze nic nie mamy.... ale czy dlatego mialby maly byc nadal workiem boxerskim dla pijusa?

Posted

Reksio jest pijusa:( koty też. Pani bała się, że jak Reksia i koty zabierzemy, a Leda tam zostanie to koleś się na suni zemści...
Ale też uważam, że jeśli udało Ci się superowo ekspresowo dla niego lokum znaleźć to po co on tam ma tkwić??? Dal kotów zawsze łatwiej coś nawet na momento znaleźć. No bez Pani lub letosi to sobie tak możemy pisać.
Ritko dzięki za przekazane info. Najważniejsza, że Reksio już może być zabrany!!!! Pani powiedziała, że jak coś to można go, że tak to ujmę zabrać niepostrzeżenie....;)

Posted

Mnie też już zaczyna szlag trafiać!!! Co niby mamy dalej zrobić? Gdzie letosia, foty, decyzje? A psiaki i koty, masz rację Kavo, kolejne dni u oprawcy...Ja bym nawet do kawiarenki podskoczyła, żeby jednak coś tu napisać do nas! Letosiu działaj na boga!!!!

Posted

Cho...era! Letosia! Co Ty robisz?! Czemu lekceważysz sprawę?! Przeciez tak Wam zależało?! A teraz co? Co jest takie wazne, że wazniejsze od ratowania własnego psa ? Zyjecie, jesteście całe i zdrowe? - to znaczy, że możecie działać, więc dlaczego tego nie robicie? Napisałyście rozpaczliwe ogloszenia, zareagowaliśmy, a teraz to my mamy Was prosić, żebyście pomogły własnemu psu!!??