malawaszka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 wilczy zew napisał(a):to nie masz wesoło e no - mimo tego jest wesoło - własnie byliśmy nad jeziorkiem :loveu: żeby tylko wyniki były dobre to będzie git Quote
Andzike Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='malawaszka']e no - mimo tego jest wesoło - własnie byliśmy nad jeziorkiem :loveu: żeby tylko wyniki były dobre to będzie git o tak właśnie mogłabym spędzać dni... a nie w robocie... na dogo:roflt: Quote
malawaszka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Andzike napisał(a):o tak właśnie mogłabym spędzać dni... a nie w robocie... na dogo:roflt: no ja niestety do roboty wróciłam już - jeszcze tylko zdjecia obrobię :evil_lol: Quote
anita_happy Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 no to Ci powiem maławaszko!!!że ................CZAD exterior wystawowy super Quote
anita_happy Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 a może tak GO zgłosisz???? http://www.dogomania.pl/threads/213492-KALENDARZ-2012-METAMORFOZY-FIRST-edition-ZG%C5%81OSZENIA-do-15-wrze%C5%9Bnia Quote
Saththa Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 I Birmuszka bo tam ejst o opisie. Zabrana jako sunia poddała się w domu okazał się samcem :lol: Quote
malawaszka Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Wyniki Remiczka super w normie wszystko :loveu: więc kastrujemy i do domku! Quote
zerduszko Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 No to superrrrr :) Sio do domku :) Quote
Luna_wro Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 super! błyskawiczna adopcja:) zdążyłaś się chociaż przyzwyczaić do Remika? Quote
malawaszka Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 tak :( fajny jest niekłopotliwy to takich się nie chce oddawać :( ale po co ma się do mnie przywiązywać jak może już do nowej Rodziny, a Państwo codziennie dzwonią i już się nie mogą doczekać Quote
malawaszka Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 no i Remiczek dziś zmienia adres - teraz pojechał na kastrację, a po zabiegu idzie już do nowego domku, Państwo dzisiaj mają dzień wolny i bardzo chcą się swoim psiakiem zająć sami :lol: za zabieg płacą Oni jestem o niego super spokojna - byłam na wizycie p.a - no jemu to ptasiego mleczka nie zabraknie, a miłość i tęsknota do psiaka aż kipiała w tym domu, codziennie Państwo telefonowali dopytywać jak się mały czuje aż nie wiedziałam co mam mówić :lol: jedyne o co się martwię to o to, czy nie zrobią z niego w krótkim czasie małego grubaska :lol: Remik vel RYMIR (imię psiaka powstało ze skrótów dwóch pierwszych imion jego pana - Ryszard Mirosław :D ) zamieszka w Katowicach Quote
zerduszko Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Grubi też mają prawo do życia, sesesese ;) Quote
Margi Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 zerduszko napisał(a):Grubi też mają prawo do życia, sesesese ;) I kto to mówi. :evil_lol: Quote
zerduszko Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Margi napisał(a):I kto to mówi. :evil_lol: A widziałaś moją Kluskę? :razz: Jak to ją Watacha określiła, kiełbaska czy jakoś tak :lol: Quote
malawaszka Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Margi napisał(a):Ale Swissa odchudzałaś.:eviltong: bo go nie lubiła :errrr: Quote
zerduszko Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Margi napisał(a):Ale Swissa odchudzałaś.:eviltong: Jakbyś mieszkała u mnie też byś schudła, taki stres :shake: Kochana! Widziałaś mojego Damiana, jaki zabiedzony? :evil_lol: A Lizkę, kota miniaturkę? Ja nawet królika miałam chudego ;) A Kluskę dopieszcza moja mama, u mnie Kluska ważyła 3,5 kg mniej niż u mamy. Lubiłam Swissa bardzo :loveu: Ze zdrowo pojmowanej miłości go odchudziłam :eviltong: Quote
Margi Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 zerduszko napisał(a):Jakbyś mieszkała u mnie też byś schudła, taki stres :shake: Kochana! Widziałaś mojego Damiana, jaki zabiedzony? :evil_lol: A Lizkę, kota miniaturkę? Ja nawet królika miałam chudego ;) A Kluskę dopieszcza moja mama, u mnie Kluska ważyła 3,5 kg mniej niż u mamy. Lubiłam Swissa bardzo :loveu: Ze zdrowo pojmowanej miłości go odchudziłam :eviltong: Kurcze to musisz mnie adoptować lub przyjąć na DT.:evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Margi napisał(a):Kurcze to musisz mnie adoptować lub przyjąć na DT.:evil_lol: no.. ja też bym na taki turnusik reflektowała :D Quote
zerduszko Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Ok, ale na płatny. Słono płatny :) Quote
malawaszka Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 zerduszko napisał(a):Ok, ale na płatny. Słono płatny :) o tooo maUpa..... :obrazic: Quote
Recommended Posts