Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']e no - mimo tego jest wesoło - własnie byliśmy nad jeziorkiem :loveu: żeby tylko wyniki były dobre to będzie git

o tak właśnie mogłabym spędzać dni... a nie w robocie... na dogo:roflt:

Posted

tak :( fajny jest niekłopotliwy to takich się nie chce oddawać :( ale po co ma się do mnie przywiązywać jak może już do nowej Rodziny, a Państwo codziennie dzwonią i już się nie mogą doczekać

Posted

no i Remiczek dziś zmienia adres - teraz pojechał na kastrację, a po zabiegu idzie już do nowego domku, Państwo dzisiaj mają dzień wolny i bardzo chcą się swoim psiakiem zająć sami :lol: za zabieg płacą Oni
jestem o niego super spokojna - byłam na wizycie p.a - no jemu to ptasiego mleczka nie zabraknie, a miłość i tęsknota do psiaka aż kipiała w tym domu, codziennie Państwo telefonowali dopytywać jak się mały czuje aż nie wiedziałam co mam mówić :lol: jedyne o co się martwię to o to, czy nie zrobią z niego w krótkim czasie małego grubaska :lol: Remik vel RYMIR (imię psiaka powstało ze skrótów dwóch pierwszych imion jego pana - Ryszard Mirosław :D ) zamieszka w Katowicach

Posted

Margi napisał(a):
Ale Swissa odchudzałaś.:eviltong:

Jakbyś mieszkała u mnie też byś schudła, taki stres :shake: Kochana! Widziałaś mojego Damiana, jaki zabiedzony? :evil_lol: A Lizkę, kota miniaturkę? Ja nawet królika miałam chudego ;) A Kluskę dopieszcza moja mama, u mnie Kluska ważyła 3,5 kg mniej niż u mamy.

Lubiłam Swissa bardzo :loveu: Ze zdrowo pojmowanej miłości go odchudziłam :eviltong:

Posted

zerduszko napisał(a):
Jakbyś mieszkała u mnie też byś schudła, taki stres :shake: Kochana! Widziałaś mojego Damiana, jaki zabiedzony? :evil_lol: A Lizkę, kota miniaturkę? Ja nawet królika miałam chudego ;) A Kluskę dopieszcza moja mama, u mnie Kluska ważyła 3,5 kg mniej niż u mamy.

Lubiłam Swissa bardzo :loveu: Ze zdrowo pojmowanej miłości go odchudziłam :eviltong:

Kurcze to musisz mnie adoptować lub przyjąć na DT.:evil_lol: