Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
no na jedno patrzą :lol: zamiast do kroniki pt ranki na brzuchu ładnie się goją :lol:

no znaczy się oczywista bo inaczej bym skomentowała ranki:lol: a tak się na jajeczkach skupiłam :lol:

Żadkow widze psie w takiej pozycji :evil_lol:

Posted

on jest naprawdę cudny! :loveu: totalnie bezproblemowy, że aż nudno, mieszka tu jakby mieszkał z nami od zawsze, z Dropsem się już tłuką na całego :lol: do kotów jest super! zero gonienia i próbowania z zębami tylko czasami łazi za nimi i niucha - no aż mi dziwnie, że nic się nie dzieje :lol: tfu tfu tfu

Posted

za dobrze nie może być... byliśmy dziś na badaniach w Katowicach bo wczoraj pojawiła się w moczu krew i zacząłsikać w domu tak jakby nie mógł wytrzymać, a przeciez już spokojnie i noc wytrzymywał i w dzień też pomiędzy spacerami, a tu nagle wielkie kałuże no i ta krew :shake: na siku wychodziłam z nim o 5 rano a o 8 znowu było nasikane

złapałam mocz, w lecznicy zrobiliśmy podstawowe badania - pobrana krew na morfologię i biochemię, zrobione USG - tu na szczęście wszystko w porządku - nerki ładne, pęcherz też niezmieniony, bez kamieni, prostata symetryczna niepowiększona, z moczu w niedzielę dało się tylko sprawdzić na pasku - wyszła krew, wyszedł stan zapalny, białka nie ma - więc prawdopodobnie przeziębił pęcherz tylko kurna nie mam pojęcia jak, gdzie, kiedy :mdleje: ale strachu się najadłam co niemiara jak zobaczyłam krew w moczu :roll: wyniki krwi jutro wieczorem albo we wtorek rano... i znowu nam się odsuwa kastracja

Posted

malawaszka napisał(a):
śliczny ale sika :( ja nie wiem o co chodzi... wyszłam z nim o 6 na siku, zrobił, a jak wróciliśmy to ja się jeszcze położyłam, a on znowu nasikał w domu, nie sikał już w domu kurde

A bo za wcześnie go pochwaliłaś... A ja też nie wiem co będzie z kastracją Szagiego, bo coś mi chłopina charczał w nocy i boję się, że jakiś wirus mu się przyplątał ehh... :(