zerduszko Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 malawaszka napisał(a):pożarli się nawzajem i mam święty spokój :D a Remik ma całkiem długie te łapki - jest wysoki :) Przy Dropsie każdy ma krótkie :lol: Quote
malawaszka Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 czujemy się już całkiem świetnie jakby kto pytał :loveu: Quote
Saththa Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 malawaszka napisał(a):no na jedno patrzą :lol: zamiast do kroniki pt ranki na brzuchu ładnie się goją :lol: no znaczy się oczywista bo inaczej bym skomentowała ranki:lol: a tak się na jajeczkach skupiłam :lol: Żadkow widze psie w takiej pozycji :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 zerduszko napisał(a):Kastrowałaś, ze tak wietrzy ;) no nie widzisz, że jojka lśnią jeszcze? Quote
zerduszko Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Nie patrzę na takie zberezieństwa... Quote
WATACHA Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 http://img27.imageshack.us/img27/5058/dsc0005rx.jpg Ale cudniasty Quote
malawaszka Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 on jest naprawdę cudny! :loveu: totalnie bezproblemowy, że aż nudno, mieszka tu jakby mieszkał z nami od zawsze, z Dropsem się już tłuką na całego :lol: do kotów jest super! zero gonienia i próbowania z zębami tylko czasami łazi za nimi i niucha - no aż mi dziwnie, że nic się nie dzieje :lol: tfu tfu tfu Quote
zerduszko Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Weź Nazira do domu, będziesz miała fun :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 zerduszko napisał(a):Weź Nazira do domu, będziesz miała fun :diabloti: HA HA HA :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 za dobrze nie może być... byliśmy dziś na badaniach w Katowicach bo wczoraj pojawiła się w moczu krew i zacząłsikać w domu tak jakby nie mógł wytrzymać, a przeciez już spokojnie i noc wytrzymywał i w dzień też pomiędzy spacerami, a tu nagle wielkie kałuże no i ta krew :shake: na siku wychodziłam z nim o 5 rano a o 8 znowu było nasikane złapałam mocz, w lecznicy zrobiliśmy podstawowe badania - pobrana krew na morfologię i biochemię, zrobione USG - tu na szczęście wszystko w porządku - nerki ładne, pęcherz też niezmieniony, bez kamieni, prostata symetryczna niepowiększona, z moczu w niedzielę dało się tylko sprawdzić na pasku - wyszła krew, wyszedł stan zapalny, białka nie ma - więc prawdopodobnie przeziębił pęcherz tylko kurna nie mam pojęcia jak, gdzie, kiedy :mdleje: ale strachu się najadłam co niemiara jak zobaczyłam krew w moczu :roll: wyniki krwi jutro wieczorem albo we wtorek rano... i znowu nam się odsuwa kastracja Quote
zerduszko Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Bidulek :( Szybkiego powrotu do zdrówka :) Quote
malawaszka Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 on się dobrze czuje, tylko to sikanie i widać, że chyba mu coś doskwiera jak sika bo czasem patrzy na siusiaka jak sika Quote
malawaszka Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 tadaammm :loveu: piękny piesek nam się objawił :loveu: Quote
wilczy zew Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Ładnie to zrobiłaś,to może naszego podrzucę na strzyżonko ;) Quote
zerduszko Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Brawo kierowniczko! Aż bym go ukradła :D Quote
malawaszka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 śliczny ale sika :( ja nie wiem o co chodzi... wyszłam z nim o 6 na siku, zrobił, a jak wróciliśmy to ja się jeszcze położyłam, a on znowu nasikał w domu, nie sikał już w domu kurde Quote
Andzike Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 malawaszka napisał(a):śliczny ale sika :( ja nie wiem o co chodzi... wyszłam z nim o 6 na siku, zrobił, a jak wróciliśmy to ja się jeszcze położyłam, a on znowu nasikał w domu, nie sikał już w domu kurde A bo za wcześnie go pochwaliłaś... A ja też nie wiem co będzie z kastracją Szagiego, bo coś mi chłopina charczał w nocy i boję się, że jakiś wirus mu się przyplątał ehh... :( Quote
AniaGucio Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Ma śliczniaste uszka. Życzę dużo zdrówka dla chlopaka! Quote
Recommended Posts