Jump to content
Dogomania

Misia-czyli nigdy nie jest za późno na zmiany... szczególnie na zmiany na lepsze

Recommended Posts

Posted

Isadora7 -to prawda-cieszy się psina przeogromnie. Ogromnie się cieszę, że Misia zagościła u mnie ;)
Rasowa2410-Misia nie widzi najgorzej. Myślę, że raczej dotyczy jej przeszłości. Podejrzewam, że kiedys w przeszłości jakieś chłopaki coś złego jej zrobili.

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skoro takich mam stałych czytelników -mam zagwozdkę. Wet ją rozwiąże pewnie w poniedziałek, ale... Wzoraj niosłam Misię na spacer. I jak ją postawiłam zobaczyłam, że mam koszulkę w krwi-nie dużo-taka kreska. Se myślę "ło jezu cieczka", ale wet mówił, że dopiero około grudnia może być. Wróciłam do domu, papierem powycierałam tu i ówdzie i nic. Pomyślałam, może jakieś plamienie czy coś. Oblookałam w mieszkaniu, na posłaniu -żadnych plam. Dziś znowu inspekcja i nic. Wzięłąm małą na ręce do okna ( bardzo lubi patrzeć przez szyby). Czuję, że mam mokrą bluzkę, patrze -jakby mokra od wody.Zowu sprawdziłam doopkę i nic. Pomyślałam, że może mleko ( ciąże urojoną stwierdził wet). Pocisnęłam jeden sutek -ten z guzem a tu jakby woda i kropelka krwi. Nie chciałam cisnąć mocniej-bo może boli ją. Co myślicie??
I druga sprawa- szukam ubranka dla Misi -nie wkleje linku bo pewnie nie można. Ubranko firmy amiplay fioletowe w białe kwiaty rozmiar 46. Wszedzie gdzie dzwonie/meiluje nie ma ;( Pomożecie??? może znacie jakies e-sklepy. Będe bardzo wdzięczna, bo na porannym (6:30) spacerze Misia mi marźnie.

Posted

[quote name='skallska']Isadora7- wyślę Ci ekipę sprzątającą- dwu ogonową-wyliżą cały monitor, aż tapeta Ci zejdzie ;)[/QUOTE]

[SIZE=4]Może taką ekipę?[/SIZE]
[video=youtube;sXQutONH9Zk]http://www.youtube.com/watch?v=sXQutONH9Zk[/video]

:cool1:

Posted

:roflt::roflt::roflt: Myslę , że ekipa ok. Szczegółowo i starannie , miejsce w miejsce, monitor będzie błyszczał jak w moim laptopie Lenovo :eviltong::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Dziękuje ze miłe słowa :)
Isadora7-tak dokładnie taką ekipę ale... ładniejszą oczywiście.
Macie pomysły co do sweterka dla Misi? Bo lasce doopka marźnie, a ja beztalencie druciano-szydełkowe ;( Jofracy może Ty??

Posted

...ja kiedyś porobiłam moim sweterko-golfiki....u mnie na wątku DUmiś miała czerwony....
[IMG]http://images26.fotosik.pl/299/4d1f8ead46c88bfb.jpg[/IMG]

[IMG]http://images43.fotosik.pl/34/f1ba2cd478f26045med.jpg[/IMG]

sorki za zaśmiecanie wątku

Posted

Celina12 -w żadnym wypadku nie zaśmiecasz wątku. Można śmiało wrzucać fotki swoich pociech. Misia i Fafi napewno się nie obrażą ;) A co do sweterków-jestem z pokolenia co już na drutach nie umie robić, a szydełkiem to tylko opaskę na uszy robiłam w IV klasie szkoły podstawowej hihih
Rasowa2410-naciskając guzek- sutkiem kapie krew. W poniedziałek idę do weta-może ją zaszczepie p/ko wściekliźnie, zrobi badania krwi i zobaczymy. Zęby mnie martwią dość mocno, mimo kamienia, mocno odsłoniętych szyjek zębów i oddechu zabijającego zauważyłam, że na wargach są jakby bąble-tak jakby zęby ocierały wargę. Martwie się, czy Misi to nie boli. Jedzenie dostaje namaczane-więc tu chyba problemu nie ma. Jeszcze dochodzi prawe ucho-sączy się ciągle coś z niego i nie mogę go osuszyć.
Jofracy-potrzebuję ubranka na już. Rano wychodzimy wcześnie na spacer i doopka marźnie.U mnie w sklepach nic nie ma . Fafika wdzianka za duże. Spodobało mi się to ruziowiutkie, a co - niech sunia ma choć na starość designerskie wdzianko i sie polansuje w mieście ;)
Isadora7-nie chciałabym zabierać jakiemuś biedakowi ubranka. Pytałam, czy może szwendając się gdzieś po sklepach internetowych widziałyście takie wdzianko dostępne.
soboz4-staram się, robię co mogę-dokarmiam, dopieszczam i mruczę na dobranoc do uszków ;)