Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 648
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Annetta, nie jest tak źle ;) Ostatni wpis na stronie Medara z 30 stycznia kończy się słowami: Idzie ku dobremu!
I tego się trzymajmy, bo w końcu musi być dobrze :multi:

Posted

ciarki mi przeszły nie na widomośc o mederze
tu tylko mozna sie cieszyc ......ze jest lepiej

ale ciarki mi przeszły po tym jak otwarłam tego linka z powyzszego anonsu

otworz i zobacz .........:placz:

Posted

witam jestem tu pierwszy raz i od 3 dni walczyłam by udało mi sie napisać na forum.no i nareszcie mnie wpóścili, chciałam zapytac jaki trzeba spełnic warunki by móc zabrać MEDARA ,mam juz zwierzaki w domu i to ogólnie same podrzutki takie moje szczęście ,ale to najcudowniejsze co mogło mnie spotkać w życiu:loveu: jest ich 5 i jesli kiedyś bedzie widok na oddanie MEDARA do adopcji prosze o mnie pamietać .:multi:.prosze o jakiekolwiek info jeśli chodzi o jego adopcje.

Posted

[quote name='AniaAniołek']witam jestem tu pierwszy raz i od 3 dni walczyłam by udało mi sie napisać na forum.no i nareszcie mnie wpóścili, chciałam zapytac jaki trzeba spełnic warunki by móc zabrać MEDARA ,mam juz zwierzaki w domu i to ogólnie same podrzutki takie moje szczęście ,ale to najcudowniejsze co mogło mnie spotkać w życiu:loveu: jest ich 5 i jesli kiedyś bedzie widok na oddanie MEDARA do adopcji prosze o mnie pamietać .:multi:.prosze o jakiekolwiek info jeśli chodzi o jego adopcje.

Posted

aNIA ANIOŁEK JESTES CUDOWNA

OBSERWUJE TO FORUM BO BARDZO MNIE PRZEJAŁ LOS MEDERA
ja mam tez 3 psiaki [I]bernardyna z dysplazją .....zawojował moja rodzinkę ...
dobrze sobie nas wychował :evil_lol::multi:......
[/I]

BYŁOBY WSPANIALE ZEBY ON MIAŁ SWOJ DOM I DOBRYCH WŁASCICIELI

POZDRAWIAM CIE SERDECZNIE
WIDZE ZE NA TO FORUM O MEDERKU CORAZ MNIEJ LUDZI ZAGLADA MAŁO NOWYCH PSOTÓW

Posted

też bym chciała żeby miał dobry dom i jesli tylko to bedzie mozliwe jestem w sanie go zabrac tylko nie wiem czy zgodzi sie z moimi zwerzakami a szczególnie z 3 kotami .ale jestem dobrej mysli miałam już psiaka po przejściach z schroniska pobitego i zostawionego w rowie to był mój najlepszy przyjaciel i to on mnie wychował i pokazał jak kochac zwierzaczki
.zawsze bedzie ze mna .a teraz myśle tylko o tym jak ktoś mógł tak potraktować psa ,to sie nie mieści w głowie :placz:. ale wiem ze teraz będzie tylko lepiej :loveu:

Posted

Anetto, wiadomosci o Medarze sa na stronie Fundacji, w Aktualnosciach, tutaj najwyzej sa kopiowane stamtad, wiec wiekszosc osob przeniosla sie tam

AniuAniolek - jesli jestes zainteresowana adopcja Medara, najprosciej bedzie jesli zwrocisz sie bezposrednio do Fundacji i zglosisz swoje zainteresowanie.
fundacja-emir.org
w dziale "Info" sa numer telefonu

Posted

no wiem że tak jest najszybciej tylko że od 3 dni dzwonie i nie mam szczęścia:placz: .ale nie podadm sie będe dzwonic dalej aż do skutku
,musze wiedziec czy w moim przypadku jest możliwa adopcja medara.i jeszcze jedno czytałam o bazarku że mozna tam coś wystawić tylko nie bardzo wiem jak:-(.a ja rysuje anioły dla ludzi w różnej potrzebie i może by tak pare takich aniołków wystawić???? co wy na to???:lol:

Posted

[quote name='AniaAniołek'][quote name='AniaAniołek']witam jestem tu pierwszy raz i od 3 dni walczyłam by udało mi sie napisać na forum.no i nareszcie mnie wpóścili, chciałam zapytac jaki trzeba spełnic warunki by móc zabrać MEDARA ,mam juz zwierzaki w domu i to ogólnie same podrzutki takie moje szczęście ,ale to najcudowniejsze co mogło mnie spotkać w życiu:loveu: jest ich 5 i jesli kiedyś bedzie widok na oddanie MEDARA do adopcji prosze o mnie pamietać .:multi:.prosze o jakiekolwiek info jeśli chodzi o jego adopcje.[/quote]

[B]Aniu - Medar ma już opiekunkę, która po zakończeniu rekonwalescencji jest zdecydowana go adoptować. W tej sprawie kontaktowała się z Emir i sprawa uzależniona jest od stanu zdrowia Medara.[/B]

Posted

[quote name='Czarodziejka'][quote name='AniaAniołek']

[B]Aniu - Medar ma już opiekunkę, która po zakończeniu rekonwalescencji jest zdecydowana go adoptować. W tej sprawie kontaktowała się z Emir i sprawa uzależniona jest od stanu zdrowia Medara.[/B][/quote]

To super wiadomość :multi: :multi: Ucałowania dla Medara i jego nowej Pani :loveu:

Posted

[quote name='Olga132'][IMG]http://img50.imageshack.us/img50/3977/medaroq1.jpg[/IMG][/quote]

Medarku kochany nie masz za co dziękować, dziewczyny, które się Tobą zajmowały i Twoja nowa Pani podarowały by Ci na pewno i trzecie i piąte i dziesiąte życie... Serdecznie wszystkich pozdrawiam i całuję Twoją piękną mordzię, wszystkiego dobrego :loveu:

Posted

dawno tu nie zagladałam bo teraz jeśli chodzi o madarka to spoglądam na strone EMIR ,ale tezaz to az sie zaczerwieniłam:oops: dzieki wszystkim za miłe słowa zwierzaki to moja pasja od dzieciństwa obecnie mam ich 5 no i męża dokładnie w tej kolejnośći:cool3:. teraz ciężko myśle jak uderzyć żeby coś zaczło sie zmieniać w naszym prawie bo jak przeczytałam ustawy o ochronie zwierząt to :angryy: aż szkoda gadać,narazie to wszystko z koleżankom składamy do kupy a jak już będzie ogólny plan to wrzucimy to na dogo.musimy cos zrobić wszyscy razem i każdy w swojej miejscowości bo tylko wtedy jest nadzieja że coś ruszy:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Olga132']Ja dziś wygłaskałam i Medarka i Czarok - buszowały po wybiegu z innymi psami. Ależ to są piekne psy!!! Ciałka przybyło i sierść lepsza - cudeńka.[/quote] Czy to znaczy, że wyzbyły się agresji w stosunku do innych psów??