ANETTTA Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 witam porazka ciarki mi przeszły po całym ciele ...... [COLOR=red]słów brak.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR] Quote
Bushak Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Annetta, nie jest tak źle ;) Ostatni wpis na stronie Medara z 30 stycznia kończy się słowami: Idzie ku dobremu! I tego się trzymajmy, bo w końcu musi być dobrze :multi: Quote
ANETTTA Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 ciarki mi przeszły nie na widomośc o mederze tu tylko mozna sie cieszyc ......ze jest lepiej ale ciarki mi przeszły po tym jak otwarłam tego linka z powyzszego anonsu otworz i zobacz .........:placz: Quote
AniaAniołek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 witam jestem tu pierwszy raz i od 3 dni walczyłam by udało mi sie napisać na forum.no i nareszcie mnie wpóścili, chciałam zapytac jaki trzeba spełnic warunki by móc zabrać MEDARA ,mam juz zwierzaki w domu i to ogólnie same podrzutki takie moje szczęście ,ale to najcudowniejsze co mogło mnie spotkać w życiu:loveu: jest ich 5 i jesli kiedyś bedzie widok na oddanie MEDARA do adopcji prosze o mnie pamietać .:multi:.prosze o jakiekolwiek info jeśli chodzi o jego adopcje. Quote
AniaAniołek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='AniaAniołek']witam jestem tu pierwszy raz i od 3 dni walczyłam by udało mi sie napisać na forum.no i nareszcie mnie wpóścili, chciałam zapytac jaki trzeba spełnic warunki by móc zabrać MEDARA ,mam juz zwierzaki w domu i to ogólnie same podrzutki takie moje szczęście ,ale to najcudowniejsze co mogło mnie spotkać w życiu:loveu: jest ich 5 i jesli kiedyś bedzie widok na oddanie MEDARA do adopcji prosze o mnie pamietać .:multi:.prosze o jakiekolwiek info jeśli chodzi o jego adopcje. Quote
ANETTTA Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 aNIA ANIOŁEK JESTES CUDOWNA OBSERWUJE TO FORUM BO BARDZO MNIE PRZEJAŁ LOS MEDERA ja mam tez 3 psiaki [I]bernardyna z dysplazją .....zawojował moja rodzinkę ... dobrze sobie nas wychował :evil_lol::multi:...... [/I] BYŁOBY WSPANIALE ZEBY ON MIAŁ SWOJ DOM I DOBRYCH WŁASCICIELI POZDRAWIAM CIE SERDECZNIE WIDZE ZE NA TO FORUM O MEDERKU CORAZ MNIEJ LUDZI ZAGLADA MAŁO NOWYCH PSOTÓW Quote
GoniaP Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Wcale nieprawda, że nie zaglądają!! Zaglądają, tylko cicho siedzą w oczekiwaniu na nowe info!! Quote
AniaAniołek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 też bym chciała żeby miał dobry dom i jesli tylko to bedzie mozliwe jestem w sanie go zabrac tylko nie wiem czy zgodzi sie z moimi zwerzakami a szczególnie z 3 kotami .ale jestem dobrej mysli miałam już psiaka po przejściach z schroniska pobitego i zostawionego w rowie to był mój najlepszy przyjaciel i to on mnie wychował i pokazał jak kochac zwierzaczki .zawsze bedzie ze mna .a teraz myśle tylko o tym jak ktoś mógł tak potraktować psa ,to sie nie mieści w głowie :placz:. ale wiem ze teraz będzie tylko lepiej :loveu: Quote
Osiolek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Anetto, wiadomosci o Medarze sa na stronie Fundacji, w Aktualnosciach, tutaj najwyzej sa kopiowane stamtad, wiec wiekszosc osob przeniosla sie tam AniuAniolek - jesli jestes zainteresowana adopcja Medara, najprosciej bedzie jesli zwrocisz sie bezposrednio do Fundacji i zglosisz swoje zainteresowanie. fundacja-emir.org w dziale "Info" sa numer telefonu Quote
AniaAniołek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 no wiem że tak jest najszybciej tylko że od 3 dni dzwonie i nie mam szczęścia:placz: .ale nie podadm sie będe dzwonic dalej aż do skutku ,musze wiedziec czy w moim przypadku jest możliwa adopcja medara.i jeszcze jedno czytałam o bazarku że mozna tam coś wystawić tylko nie bardzo wiem jak:-(.a ja rysuje anioły dla ludzi w różnej potrzebie i może by tak pare takich aniołków wystawić???? co wy na to???:lol: Quote
AniaAniołek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 to prawda na stroce fundacji są bardzo szczegółowe informacje o jego zdrowiu .i ostatnio nawet podobno pogonił jakiegoś pieska :roll:czyli naprawde idzie ku dobremu .:multi: Quote
Czarodziejka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='AniaAniołek'][quote name='AniaAniołek']witam jestem tu pierwszy raz i od 3 dni walczyłam by udało mi sie napisać na forum.no i nareszcie mnie wpóścili, chciałam zapytac jaki trzeba spełnic warunki by móc zabrać MEDARA ,mam juz zwierzaki w domu i to ogólnie same podrzutki takie moje szczęście ,ale to najcudowniejsze co mogło mnie spotkać w życiu:loveu: jest ich 5 i jesli kiedyś bedzie widok na oddanie MEDARA do adopcji prosze o mnie pamietać .:multi:.prosze o jakiekolwiek info jeśli chodzi o jego adopcje.[/quote] [B]Aniu - Medar ma już opiekunkę, która po zakończeniu rekonwalescencji jest zdecydowana go adoptować. W tej sprawie kontaktowała się z Emir i sprawa uzależniona jest od stanu zdrowia Medara.[/B] Quote
izulkabu Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Czarodziejka'][quote name='AniaAniołek'] [B]Aniu - Medar ma już opiekunkę, która po zakończeniu rekonwalescencji jest zdecydowana go adoptować. W tej sprawie kontaktowała się z Emir i sprawa uzależniona jest od stanu zdrowia Medara.[/B][/quote] To super wiadomość :multi: :multi: Ucałowania dla Medara i jego nowej Pani :loveu: Quote
AniaAniołek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 to bardzo sie ciesze że jak poczuje się lepiej pojedzie do domku. trzymam kciuki za jego zdrówko i nowom opiekunke.:loveu:POWODZENIA [COLOR=Red]MEDARKU:loveu:[/COLOR] Quote
ANETTTA Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 ANIA ANIOŁEK [SIZE=7]jesteś wielka[/SIZE] :multi: masz cudowne serduszko pozdrawiam serdecznie :multi: Quote
Olga132 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [IMG]http://img50.imageshack.us/img50/3977/medaroq1.jpg[/IMG] Quote
Czarodziejka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Jaka olbrzymia kufa do całowania!:loveu: Quote
izulkabu Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Olga132'][IMG]http://img50.imageshack.us/img50/3977/medaroq1.jpg[/IMG][/quote] Medarku kochany nie masz za co dziękować, dziewczyny, które się Tobą zajmowały i Twoja nowa Pani podarowały by Ci na pewno i trzecie i piąte i dziesiąte życie... Serdecznie wszystkich pozdrawiam i całuję Twoją piękną mordzię, wszystkiego dobrego :loveu: Quote
AniaAniołek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 dawno tu nie zagladałam bo teraz jeśli chodzi o madarka to spoglądam na strone EMIR ,ale tezaz to az sie zaczerwieniłam:oops: dzieki wszystkim za miłe słowa zwierzaki to moja pasja od dzieciństwa obecnie mam ich 5 no i męża dokładnie w tej kolejnośći:cool3:. teraz ciężko myśle jak uderzyć żeby coś zaczło sie zmieniać w naszym prawie bo jak przeczytałam ustawy o ochronie zwierząt to :angryy: aż szkoda gadać,narazie to wszystko z koleżankom składamy do kupy a jak już będzie ogólny plan to wrzucimy to na dogo.musimy cos zrobić wszyscy razem i każdy w swojej miejscowości bo tylko wtedy jest nadzieja że coś ruszy:evil_lol: Quote
ANETTTA Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Witam I Co Z Tym Naszym Mederkiem Nie Mam Nowych Wieśći O Nim Pozdrawiam Wszystkich Quote
Hala Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ale on jest piekny... Ciekawa jestem co u niego Quote
GoniaP Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 A ja zapytam o oba... Jak się mają Czarok i Medar??? Quote
Olga132 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ja dziś wygłaskałam i Medarka i Czarok - buszowały po wybiegu z innymi psami. Ależ to są piekne psy!!! Ciałka przybyło i sierść lepsza - cudeńka. Quote
GoniaP Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Olga132']Ja dziś wygłaskałam i Medarka i Czarok - buszowały po wybiegu z innymi psami. Ależ to są piekne psy!!! Ciałka przybyło i sierść lepsza - cudeńka.[/quote] Czy to znaczy, że wyzbyły się agresji w stosunku do innych psów?? Quote
Olga132 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Zapewne jest tak, że one maja psy które lubią, takie, które tolerują i takie których nie znoszą. No jak z ludźmi! Quote
Recommended Posts