Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaa napisał(a):
Dzwoniła Pani w sprawie Płotka, ale z Katowic, ma się Aniu z Tobą skontaktować .

domek został sprawdzony
dziękujemy ihabe za sprawdzenie:loveu:

Teraz tylko transport dograć.
Trzymac kciuki:bigok:

Posted

Tak-Płotuś jedzie!!!!!!:):)
Domek sprawdzony i mam nadzieję,że bedzie wszystko ok- Płotas bedzie mieszkał w kamienicy w mieszkaniu , mieszkają tam 2 siostry i sunia ze schroniska. Sunia troche zazdrosnica, ale powinno byc ok.
Teraz głowię się nad transportem....

Posted

jeeej!!! jak się cieszę że Płotek znalazł dom!!! tylko martwię się o Ibiska...będzie tęsknił? Co z kasą ? bo Płotek się dzielił z Ibiskiem...

Posted

Leyla napisał(a):
jeeej!!! jak się cieszę że Płotek znalazł dom!!! tylko martwię się o Ibiska...będzie tęsknił? Co z kasą ? bo Płotek się dzielił z Ibiskiem...

Ibisek dzielił kojec, ale pieniążki były zbierane na osobne konta. Także wszystko co wpływało na Płotka były tylko kasą Płotka :)

Pieniądze policzymy jak zobaczymy ile w sumie za transport wyniesie, no i Ani trzeba zapłacić za hotel za te pare dni marca.

ok godziny 15.30-16 przejmuje Płotka na dworcu w Wawie od pati c. Na miejscu będziemy ok. 19. Oby był grzeczny w pociagu i mi nie spanikował :)

Posted

Płotuś juz w pociagu- wystraszony, ale daje radę:) Jak się uda to Pianka porobi foty.

Rano jak Pati przyjechałą po niego- ze swoimi psami była- to w hoteliku Płotas pokazał ,że to jego teren...ale juz przy samochodzie podawał łapeczkę i bidula stres załapał. Wycałowałam go i pojechał. To super pies i zasługuje na ten domek:) Oby było wszystko ok!!

Posted

Ale mi muli.

Rozliczenie zrobie jutro, fotki tez jutro.

W pociągu Płotasek był bardzo grzeczny. Tylko dyszał z nerwów, ale ogólnie ok. Podawał wszystkim łapki hehe. Wszyscy go wygłaskali i byli nim zachwyceni :)

Na miejscu zapoznaliśmy Płotka z jego nowa koleżanką najpierw na dworze. Koleżanka nie była za bardzo zachwycona. Obszczekała wszystkich. Ale w sumie nie było tak źle, w domu już go tylko wąchała. Taka mała zazdrośnica z niej.
Według mnie bedzie ok. Pani widać, ze sa odpowiedzialne. Ta ich suczka jest ze schroniska i jak ja brali to była zupełnie dzikim psem. Takze maja juz jakieś doświadczenie.
Jutro do nich zadzwonie i zapytam czy wszystko ok.

Zrobiłam 3 fotki na miejscu, tylko 3, bo ciemno juz było i musiałam użyć lapmy błyskowej, a Płotaś się boi lampy.
Schował sie potem pod łóżkiem. I w sumie lepiej, ze sie schował, przynajmniej nie zauważył jak wyszłam.

to narazie tyle, tak na szybko

ciesze sie, ze mogłam wyciskac Płotusia na pożegnanie :)

Posted

ok. to rozliczenie

w międzyczasie doszło do mnie jeszcze
10 zł-agat21
50 zł- ketunia

cały transport wyniósł w sumie 330 (w sumie troche więcej, ale ja sama cześć płace za pociąg)
Panie od Płotka dały nam na transport 200 zł.

Takze z zapasów Płotasia na transport odejmuje 130 zl
i za hotel 140 zł

w sumie na koncie Płotka zostaje 566 zł

słucham propozycji podziału kaski
jedna była juz na Ibiska tak?
Ibisek potrzebuje drogiej karmy
http://www.dogomania.pl/threads/124316-POMOCY-Kolejny-nawrA-t-choroby-A-YSY-CHORY-IBIS-POTRZEBNE-600-zA-na-leczenie?p=14287076#post14287076

ja tez zaproponuje Bakusia. Pogryziony, w takiej sytuacji jakiej kiedyś Płotek był, ale Płotek sie nie poddał, a Bakuś się poddaje. A prawie nikt tam nie wchodzi
http://www.dogomania.pl/threads/181311-POGRYZIONY-CHORY-z-wysokAE-leukocytozAE-BakuA-Pilnie-DT-lub-Hotel-i-pomoc-na-leczenie?p=14288687#post14288687

Jak chcecie to proponujcie coś jeszcze, podzielimy kase na tyle ile zaproponujecie.

I dziękuje wszystkim którzy pomogli w ratowaniu Płotka:multi:
Bez was by sie nie udało:loveu:
:laola:

Posted

:) Myślę Pianko, że tak, jak proponujesz, podzielimy kaskę tylko na te dwa pieski, czyli na IBISA i BAKUSIA. :) Proponuję równy podział - po połowie dla każdego biedaka.
Niech to będzie konkretna pomoc! Dzielenie na zbyt wiele zwierzaczków mija się z celem.

Pianko! W imieniu Płotka dziękuję Ci serdecznie za wszystko, co dla Niego zrobiłaś!:loveu:
Aniu! Tobie też dziękuję za cudowną opiekę na Płotkiem! :loveu: