agat21 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 oj psiaku, ile czasu jeszcze będziesz w hotelu u Ani?? a na marginiesie - poszła dziś ode mnie kasa na Płotasa Quote
Pianka Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 kaa napisał(a):Dzwoniła Pani w sprawie Płotka, ale z Katowic, ma się Aniu z Tobą skontaktować . domek został sprawdzony dziękujemy ihabe za sprawdzenie:loveu: Teraz tylko transport dograć. Trzymac kciuki:bigok: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Tak-Płotuś jedzie!!!!!!:):) Domek sprawdzony i mam nadzieję,że bedzie wszystko ok- Płotas bedzie mieszkał w kamienicy w mieszkaniu , mieszkają tam 2 siostry i sunia ze schroniska. Sunia troche zazdrosnica, ale powinno byc ok. Teraz głowię się nad transportem.... Quote
Monika z Katowic Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Jakie rewelacyjne wieści!!!!! :) :) Quote
anett Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Nareszcie:multi::multi: Płotusiu powodzenia:loveu: I chłopak wraca na Śląsk:evil_lol: Quote
Monika z Katowic Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 A kiedy Płotek jedzie do domku w Katowicach? :) Jest już konkretna data? Quote
Pianka Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Mamy mały problem z transportem Bronica-Warszawa. Bo z Warszawy ja go biore. Ania cos próbuje kombinowac, mam nadzieje, ze wykombinuje :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Na jutro wszystko dograne:) Nowy domek juz czeka:) Ale będę tęsknić za Płotaskiem... Quote
Leyla Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 jeeej!!! jak się cieszę że Płotek znalazł dom!!! tylko martwię się o Ibiska...będzie tęsknił? Co z kasą ? bo Płotek się dzielił z Ibiskiem... Quote
Monika z Katowic Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Płoteczek ma domeczek!!! :) A na marginesie - zgadzam się z Leylą - pieniążki, które zostały Płotkowi PRZEZNACZMY NA IBISA! :) Quote
Pianka Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Leyla napisał(a):jeeej!!! jak się cieszę że Płotek znalazł dom!!! tylko martwię się o Ibiska...będzie tęsknił? Co z kasą ? bo Płotek się dzielił z Ibiskiem... Ibisek dzielił kojec, ale pieniążki były zbierane na osobne konta. Także wszystko co wpływało na Płotka były tylko kasą Płotka :) Pieniądze policzymy jak zobaczymy ile w sumie za transport wyniesie, no i Ani trzeba zapłacić za hotel za te pare dni marca. ok godziny 15.30-16 przejmuje Płotka na dworcu w Wawie od pati c. Na miejscu będziemy ok. 19. Oby był grzeczny w pociagu i mi nie spanikował :) Quote
Monika z Katowic Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Płoteczek bądź grzeczny w pociagu :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Płotuś juz w pociagu- wystraszony, ale daje radę:) Jak się uda to Pianka porobi foty. Rano jak Pati przyjechałą po niego- ze swoimi psami była- to w hoteliku Płotas pokazał ,że to jego teren...ale juz przy samochodzie podawał łapeczkę i bidula stres załapał. Wycałowałam go i pojechał. To super pies i zasługuje na ten domek:) Oby było wszystko ok!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Czekając na wieści dodam, że za hotel do rozliczenia dla mnie jest 140 zł. Quote
Pianka Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Ale mi muli. Rozliczenie zrobie jutro, fotki tez jutro. W pociągu Płotasek był bardzo grzeczny. Tylko dyszał z nerwów, ale ogólnie ok. Podawał wszystkim łapki hehe. Wszyscy go wygłaskali i byli nim zachwyceni :) Na miejscu zapoznaliśmy Płotka z jego nowa koleżanką najpierw na dworze. Koleżanka nie była za bardzo zachwycona. Obszczekała wszystkich. Ale w sumie nie było tak źle, w domu już go tylko wąchała. Taka mała zazdrośnica z niej. Według mnie bedzie ok. Pani widać, ze sa odpowiedzialne. Ta ich suczka jest ze schroniska i jak ja brali to była zupełnie dzikim psem. Takze maja juz jakieś doświadczenie. Jutro do nich zadzwonie i zapytam czy wszystko ok. Zrobiłam 3 fotki na miejscu, tylko 3, bo ciemno juz było i musiałam użyć lapmy błyskowej, a Płotaś się boi lampy. Schował sie potem pod łóżkiem. I w sumie lepiej, ze sie schował, przynajmniej nie zauważył jak wyszłam. to narazie tyle, tak na szybko ciesze sie, ze mogłam wyciskac Płotusia na pożegnanie :) Quote
kaa Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Bardzo się cieszę :sweetCyb: Płotuś życzę Ci samych szczęśliwych i radosnych dni w nowym domku.:multi: Quote
ketunia Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Jakie super wieści. Bardzo się cieszę :):) Ciekawe jak mu minie pierwsza noc w nowym domu.. Powodzenia Płotuś. Wyczekałeś się chłopcze. Quote
Pianka Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 ok. to rozliczenie w międzyczasie doszło do mnie jeszcze 10 zł-agat21 50 zł- ketunia cały transport wyniósł w sumie 330 (w sumie troche więcej, ale ja sama cześć płace za pociąg) Panie od Płotka dały nam na transport 200 zł. Takze z zapasów Płotasia na transport odejmuje 130 zl i za hotel 140 zł w sumie na koncie Płotka zostaje 566 zł słucham propozycji podziału kaski jedna była juz na Ibiska tak? Ibisek potrzebuje drogiej karmy http://www.dogomania.pl/threads/124316-POMOCY-Kolejny-nawrA-t-choroby-A-YSY-CHORY-IBIS-POTRZEBNE-600-zA-na-leczenie?p=14287076#post14287076 ja tez zaproponuje Bakusia. Pogryziony, w takiej sytuacji jakiej kiedyś Płotek był, ale Płotek sie nie poddał, a Bakuś się poddaje. A prawie nikt tam nie wchodzi http://www.dogomania.pl/threads/181311-POGRYZIONY-CHORY-z-wysokAE-leukocytozAE-BakuA-Pilnie-DT-lub-Hotel-i-pomoc-na-leczenie?p=14288687#post14288687 Jak chcecie to proponujcie coś jeszcze, podzielimy kase na tyle ile zaproponujecie. I dziękuje wszystkim którzy pomogli w ratowaniu Płotka:multi: Bez was by sie nie udało:loveu: :laola: Quote
Monika z Katowic Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 :) Myślę Pianko, że tak, jak proponujesz, podzielimy kaskę tylko na te dwa pieski, czyli na IBISA i BAKUSIA. :) Proponuję równy podział - po połowie dla każdego biedaka. Niech to będzie konkretna pomoc! Dzielenie na zbyt wiele zwierzaczków mija się z celem. Pianko! W imieniu Płotka dziękuję Ci serdecznie za wszystko, co dla Niego zrobiłaś!:loveu: Aniu! Tobie też dziękuję za cudowną opiekę na Płotkiem! :loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Cieszę się,że wszystko poszło dobrze!!! :) Quote
Pianka Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 zdjęcia Płotaska w domu :) troche speszony, bo błyski z aparatu go stresowały Quote
Recommended Posts