daisy Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ponawiam prosbe Ewy :-( wczoraj z nia rozmawialam. Quote
AgaiTheta Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 daisy uwierz mi że robie co moge, tak jak pisałam w mailu do Ewy jutro ktoś przyjedzie po Rockiego, jeszcze dzisiaj będę dzwonić do niej. Quote
Apbt_sól Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 w góre mały , w wałbrzychu niestety nic.... :( Quote
AgaiTheta Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Jutro z rana Rocki pojedzie do Poznania, do kliniki, tam bedzie miał komplet badań ponownie, by było wszystko w jednym miejscu (wiadomo kazdy ufa tylko sobie). Zobaczymy co tam nam powiedzą. Jak bedzie w miare ok, to za kilka dni, Rocki pójdzie do domku tymczasowego. mm.templum (transport) Rymonka (dom tymczasowy) La_pegaza (rozmowy w klinice) [SIZE=3]bez Was by się nie udało! DZIĘKUJE![/SIZE] teraz czekamy do jutra, oby wszystko wypaliło!!!! To jest droga klinika, wiec jeżeli mógłby ktoś pomóc, proszę o wpłaty na AFN -tyt: "na boksery-Rocki" Quote
la_pegaza Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ja się zaraz zbieram z Lexi i ruszamy do kliniki :) Quote
la_pegaza Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Byłyśmy, Lexi obcałowała panią wet i w międzyczasie ustaliłyśmy co i jak ;) Trzeba będzie powtórzyć USG, jeżeli Rocki przyjedzie w okolicach 16 to od razu wet. chirurg na to rzuci okiem i powie jakie są szanse :) Smutna wiadomość to to, że przychodzą do nich ludzie usypiać zdrowe psy, w tym boksie, bo alergia, bo wyjazd, bo się nie słucha :shake: Jak będą takie przypadki zostaniemy powiadomieni. Quote
Apbt_sól Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 trzeba miec nadzieje !!! Dziewczyny świetna robota! A ty Rokuś w góre!! Quote
pusia2405 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Jak się cieszę!! :multi: :multi: :multi: Rockuś!! Masz teraz zdrowieć. Trzymaj się mordko. AgaiTheta - dzięki za wszystko. Trzymam kciuki za dalszy przebieg zdarzeń. Quote
la_pegaza Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Kochani proszę o wpłaty, bo trzeba znowu zrobić USG , doba w lecznicy to 35zł + opłata za leki :modla: Quote
daisy Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='AgaiTheta']daisy uwierz mi że robie co moge, tak jak pisałam w mailu do Ewy jutro ktoś przyjedzie po Rockiego, jeszcze dzisiaj będę dzwonić do niej.[/quote] Aga.....wiem Tylko tak strasznie mi zal i Ewy i niunka :-( Quote
andre Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 nasza wet powiedziala, ze wzmozone pragnienie nie jest spowodowane lekami, ale zmianami w watrobie. dobrze jednak, ze Rocki ma szanse na konsultacje w wiekszym osrodku, oby udalo mu sie pomoc! AM Quote
AgaiTheta Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Jutro odmiana dla Rokusia, wycieczka, nowe miejsca - trzymaj się chłopie!!! Marku dziękuję za pomoc! Szybki urlop, szybka akcja - zobaczymy co będzie dalej! DZIĘKUJĘ! Quote
AgaiTheta Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 andre, Marek będzie w ZG koło godz. 9 dasz radę mu pomóc dostać się do hotelu? Dziękuję Ci za opiekę i pomoc dla Rokusia! Quote
credita Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 no chłopczyku to jeszcze buziaki na dobranoc:loveu: Quote
Rymonka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Witam! Trafiłam na ten watek dopiero dwa dni temu... ale nadrobiłam straty dzięki Markowi i Adze. sytuacja jest opanowana - Marek dzis pojechał o 7 po Rockiego... Po pobycie w klinice zabieram go na DT do siebie ... ale najważniejsze - tak jak Aga powiedziała - zrobić teraz jesczcze badania .. i bądźmy dobrej myśli .. chociaz troszke!!! pzdr. Rymonka (Aga) Quote
Aganiok Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Rymonka :Rose::Rose::Rose: za WIELKIE SERCE Quote
Recommended Posts