Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Daaaaawno nas tu nie było ... :diabloti: Ale jesteśmy :evil_lol: Widzę, że Kamelek ma dużo kumpli do zabawy :evil_lol::evil_lol: towarzycho - jak się patrzy ... :multi: Cała ferajna :multi:
Zdjęcia fajniste ... :loveu::loveu::loveu:

Posted

Odmieniony na wiosnę Kamelek :loveu:wiosenne wcielenie bardzo mi się podoba!!
a co tam słychać u pieska który trafił do Twoich rodziców? (przepraszam nie pamiętam imienia :oops:)

Posted

Dawno juz nie bylismy na psiowym spacerku,Kamciu pewnie teskni za nimi,jak rano sie zbieramy z dzieciakami do wyjscia,to tak patrzy,ze az serce boli.
Grilka jeszcze nie bylo,u nas jest za zimno:mad:
Ogon wyczesany,to teraz dopiero jrst ogon.Zadowolony to on nie byl,ale co tam,no nie lubi sie chlopak czesac i juz.

Piesek,ktory jest u Rodzicow,nazywa sie Filus,ma swoj watek na dogo,ale juz wszyscy o nim zapomnieli :-(.Troche jest problemowy,bo lubi popodgryzac obcych.Jak ktos puka do drzwi,to dostaje szaleju i gryzie co popadnie.Raz przez pomylke ugryzl mojego Tate :razz: .Martwie sie,czy kiedys moi Rodzice nie beda mieli problemow ...:razz:A tak,to jest kochany i utyty.To pewnie po kastracji :razz:Poza Mama swiata nie widzi i najbezpieczniej sie czuje pod jej spodnica :diabloti:.
Koniec przerwy,czas na lekcje wracac :placz:.Smieszna ta szkola,dzwonkow nie ma i samemu trzeba pilnowac czasu.

Posted

Juz widze ten ogon w postaci swiatecznej palemki :diabloti:

Filus jet dziwny,ale szalenczo zakochany w mojej Mamie.To pierwszy pies,dla ktorego Mama jest nr1,zawsze to byl Tata.Teraz jest troche zazdrosny,pozostalo mu tylko wychodzenie z Filkiem na spacrki :diabloti:No czasem dostapi zaszczytu i Filek da sie poglaskac...

A tu zalegle zdjatka Kamczyslawa

Niby jest,ale gdzie?

Posted

Eeee,a chcial sie tak schowac :cool1:
Nic mu nie zrobilam (chyba :razz: ) , on tak z wlasnej woli biega... :evil_lol:
Dziekujemy za zyczonka :loveu:

No i czas na zdjatka.

Idziemy na spacer

Maly Syrenek :diabloti:

Posted

[quote name='deer_1987']http://i655.photobucket.com/albums/uu278/izape/1104093.jpg
nie strasz go :PP
Nie strasze go,zyjemy w kraju,gdzie Mala Syrenka to symbol,wiec chcemy sie zasymilowac :diabloti:

[quote name='Od-Nowa']Biedny Syrenek boski :diabloti:

dostałam pw ze Śnieżką, niestety z tymczasem pomóc nie mam jak.
Dlaczego biedny ?? :diabloti: No bo ze boski to wiadomo :diabloti:

Wiem,ze z tymczasem nie masz jak pomoc,ale porozsylalam gdzie sie dalo,bo moze szwagier kuzynki siostry ciotecznej cioci.....