Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A teraz park w Kopenhadze,obok ktorego przechodzilam w kwietniu,jak jezdzilam do szkoly.Podoba mi sie,ze ludzie moga sie wylegiwac na trawie,nikt ich nie przegania,nie ma tabliczek "szanuj zielen" itp.

Posted

no super!! park -przestrzeń odpoczynku dla ludzi. i w definicji i w praktyce,
u nas fakt, czesto w definicji ;)
no aleja w stylu Le Notre'a robi wrażenie nawet w tak małej skali :loveu:
pięknie!!!!
a co u Was? i Kamcia?

Posted

Co u nas? NIc...Stara bida.
Kamus chyba znow nie przyjedzie na wakacje do Polski,ehhh.Te durne linie lotnicze nie zabieraja psow,a TZ w tym czasie musi byc w pracy i doopa.A tak mialo byc fajnie,takie plany juz robilam..Aaaa,jakos mi smutno.
Kamyr opala sie w ogrodku.
Raz pozyczylam dysk od jakiejs kobitki,ale ten moj slon nic nie kuma.Stal pokraka jeden i patrzyl jak dysk sobie leci.I prosze mi nie pisac,ze to zdjecie na laweczce do niego nie pasuje.

Posted

Witam Kamusia ze swoją ferajną. U nas też tak na trawie leżakują;).

Cieszy się oko jak widzi psa po przejściach całego w pląsach lub wylegującego się na kanapie i do tego za granicą:lol:.

Posted

Ooo,witamy nowa Cioteczke!
No,wyleguje sie bydle,wyleguje!! A dzis w nocy wlazl swinia na lawe!!!!! zostalo ciasteczko i przeciez musial sie z nim rozprawic :D

A teraz specjalnie dla cioteczki Nowki:

CDN

Posted

Noo, rzeczywiście tam jest pięknie.

Byłam w Danii 2 tygodnie parę lat temu, a konkretnie w Kopenhadze i byłam oczarowana. Z chęcią bym tam zamieszkała, tylko język zniechęca:razz:...

Posted

o w morde!!
ależ wymuskane! czy oni w nich ryby łowią, czy podpływają do McDonald Swim in i kupują zawiniętą w serwetkę sfiletowaną pange??!! :cool3::cool3::evil_lol::evil_lol:
na prawde śliczne. I nawet skrzynki na rybki takie ładne...
musisz dla odmiany zobaczyć kutry w Polsce... można na nich i wewnątrz napotkać ciekawe okazy i flory i fauny.. :diabloti:

a to jest cios poniżej pasa :cool1:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='zurdo']Ale bajkowo i nierzeczywiście, pięęęęknieeee tam macie...
No,bajkowo jest,ale tez nie wszedzie.Sa tez i takie miejsca,ktore lepiej omijac.

[quote name='pusia2405']Noo, rzeczywiście tam jest pięknie.

Byłam w Danii 2 tygodnie parę lat temu, a konkretnie w Kopenhadze i byłam oczarowana. Z chęcią bym tam zamieszkała, tylko język zniechęca:razz:...
Masz racje,jezyk tragiczny.Dorosly nie jest w stanie nauczyc sie poprawnej wymowy.I tak wlasnie pryska urok Danii :D

[quote name='Od-Nowa']o w morde!!
ależ wymuskane! czy oni w nich ryby łowią, czy podpływają do McDonald Swim in i kupują zawiniętą w serwetkę sfiletowaną pange??!! :cool3::cool3::evil_lol::evil_lol:
na prawde śliczne. I nawet skrzynki na rybki takie ładne...
musisz dla odmiany zobaczyć kutry w Polsce... można na nich i wewnątrz napotkać ciekawe okazy i flory i fauny.. :diabloti:

a to jest cios poniżej pasa :cool1:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Hehe,dobre pytanie z tym McDonald.Nad Polskim Baltykiem bylam daawno temu,ale kutrow chyba nie widzialam...Ciesze sie,za podobaja Ci sie te zdjatka.

[quote name='agaciaaa']O rany, piękne fotki!!!! Cudnie tam jest!

http://images32.fotosik.pl/268/aa0cf27da2d5f62c.jpg :loveu::loveu:
Taki kawalek tego dziwnego kraju.

[quote name='kasia14']a zdjęcia KAMElka to gdzie?:cool3: piękne domki, bajeczne :loveu:
Zdjecia wsiura beda,spoko :)
A domki ladniejsze od tego grubasa,nie?

Posted

Dunski.. nie dziekuje.. nie da sie zrozumiec tego belkotu nawet jak sie mieszka w Skåne ktora kiedys byla dunska - ok szwedzi to pewnie rozumieja :P

A Ty mieszkasz w Kopenhadze?

Posted

Nie!!! Uchowaj Boze!!! Kopenhaga fajna jest,zeby sobie pojechac i spedzic 1 ,slownie JEDEN dzien.Ja mieszkam w takim nieduzym bajkowym miasteczku.Gdzies wczesniej sa fotki z mojego miasta.
Szwedzki jest fajny dla ucha,taki smieszny.Zupelnie nie wiem jak Dunczycy ze Szwedami sie rozumieja...?Tu lody to is a po szwedzku to glas (tak? nie wiem jak sie pisze),a glas to tutaj szklo....

Posted

Narazie nie wybieramy sie do Szwecji,ale moze kiedys...Wtedy napewno sie odmeldujemy :)

A teraz troche zagladzonego psa.Nie dosc,ze chodzi z ta miska po calym mieszkaniu,to jeszcze jak nic nie dostanie,robi tak

Posted

To troche Filusia teraz

Mam nadzieje,ze moi rodzice sie nie pogniewaja,ze przy okazji mieli debiut na dogo :D
Pani w bialych spodniach,to pani Halinka,ktora Filus tak ugryzl.Teraz sa kumplami,Filek jak wchodzi do niej do domu to pierwsze kroki kieruje do kuchni i siada przed lodowka :D