Od-Nowa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 cześć *zabko* świetnych masz chłopców!! chociaż z tymi kijami wyglądają groźnie :cool3: a Filutkowi widać u rodziców dobrze odchowany jak młody byczek :lol: a jak charakter? zmienił się od czasu przeprowadzki do rodziców? pozdrawiamy serdecznie Quote
pusia2405 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Śliczny ten Filuś;). Wygląda na niezależnego:lol:. Baryłka, to rozumiem kuchnia rodziców:evil_lol:? Ja właśnie się boję, że Ruda tak będzie wyglądać jak przyjadę, chociaż rodzice mnie przekonują, że dieta psiaki mają ścisła;). Quote
taxelina Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ja w tym roku nie mialam wakacji.. :( musialam pracowac Quote
agaciaaa Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Filuś był, bliźniaki były ;) a gdzie Kamcio? :lol: Quote
*zaba* Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Od-Nowa napisał(a):cześć *zabko* świetnych masz chłopców!! chociaż z tymi kijami wyglądają groźnie :cool3: a Filutkowi widać u rodziców dobrze odchowany jak młody byczek :lol: a jak charakter? zmienił się od czasu przeprowadzki do rodziców? pozdrawiamy serdecznie Oj charakterek to on ma,oj ma! Trudno jest nam go zrozumiec,tzn zrozumiec jego selekcje w wyborze obiektow do podgryzania,lub gryzienia.A i jeszcze dostaje amoku,jak ktos zadzwoni lub zapuka do drzwi.Ujada wtedy nieziemsko i nic nie jest w stanie go uciszyc,taki agresor jest. A chlopcy super sa,potwierdzam :evil_lol: pusia2405 napisał(a):Śliczny ten Filuś;). Wygląda na niezależnego:lol:. Baryłka, to rozumiem kuchnia rodziców:evil_lol:? Ja właśnie się boję, że Ruda tak będzie wyglądać jak przyjadę, chociaż rodzice mnie przekonują, że dieta psiaki mają ścisła;). Mama chciala dobrze,a wyszlo jak widac na zdjeciu.Jeszcze na dodatek zaczela mu wylazic siersc i okazalo sie ,ze to skutek jedzenia,bo mamusia moja kochana dawala Filusiowi kasze z sosem,a w sosie cala masa przypraw.Dostal zastzryk i tabletki.Wet zalecil suche,ale Filus jes tak rozbestwiony,ze suche stoi ,a rodzice mu podtykaja co i rusz jakies smaczki,no bo on taki biedny jest przeciez :help1: deer_1987 napisał(a):Ja w tym roku nie mialam wakacji.. :( musialam pracowac Buuu,to przykre,ale czasami i tak sie zdaza.Za to w oprzyszlym roku sobie odbijesz! agaciaaa napisał(a):Filuś był, bliźniaki były ;) a gdzie Kamcio? :lol: Kamciowi musze cos nowego popstrykac dopiero,zobaczycie jaki gruby jest,fuj! Quote
pusia2405 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 *zaba* napisał(a):Mama chciala dobrze,a wyszlo jak widac na zdjeciu.Jeszcze na dodatek zaczela mu wylazic siersc i okazalo sie ,ze to skutek jedzenia,bo mamusia moja kochana dawala Filusiowi kasze z sosem,a w sosie cala masa przypraw.Dostal zastzryk i tabletki.Wet zalecil suche,ale Filus jes tak rozbestwiony,ze suche stoi ,a rodzice mu podtykaja co i rusz jakies smaczki,no bo on taki biedny jest przeciez :help1: Ech ci rodzice;). Ciężko wytłumaczyć :lol:. Jednym słowem Filuś został dodatkowym wnuczusiem;)! Quote
*zaba* Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 No wlasnie i jak rodzicom wytlumaczyc,zeby sie przestawili?? Oni to przeciez z serca... Znalazlam zdjecia Kamczyslawa robione tuz przed naszym wyjazdem.Dostal nowa zabawke,pluszaka,zeby mu smutno nie bylo jak wyjedziemy.Wykonczyl ja w ciagu czterech dni... Quote
pusia2405 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 http://www.fotosik.pl/ Ale śliczna i szczęśliwa mordzia:loveu:. Quote
agaciaaa Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='*zaba*']Kamciowi musze cos nowego popstrykac dopiero,zobaczycie jaki gruby jest,fuj! Chyba obu rudzielcom przydałaby sie dieta ;) http://images34.fotosik.pl/337/bb942550784af8b6.jpg :loveu::loveu: Quote
*zaba* Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Agnieszka,serca nie masz???? :( :( :( Kurcze,nie moge jej nic zaoferowac... serce boli.... Quote
Od-Nowa Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 :crazyeye:produkcja kamelopodobnych w okolicy działa?:crazyeye: Quote
modliszka84 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 ja tylko mam nadzieje, że może ktos tu zajrzy do Kamelka i sie w Sabci zakocha... :roll: Quote
*zaba* Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 No jest,jest i tak by fajnie wygladli razem z Kamciem... :( Ehhh,zycie. A teraz troche dzisiejszego Kamczyslawa. Za oknem pada,wiec co mozna robic innego?? Nie dali dluzej spac,pojde sobie pod lawe,tam jest spokojniej Smutas. Wstydze sie troszke Quote
halgre Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Witam :multi: Śliczny Kamelek :loveu: http://images32.fotosik.pl/340/0e8b6f24329a41ab.jpg - tu mi się baaardzo podoba :multi: http://images34.fotosik.pl/341/efd6d6b83edc7b32.jpg - a tu się wstydzi ? On komuś oko puszcza - haha Quote
*zaba* Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Żebrak jeden,niech tylko ktos do nas przyjdzie,to ten juz niedlugo toczyc sie bedzie,ale z miska zaraz przychodzi I jeszcze cieplutkie,Kamus zdecydowanie nie jest zainteresowany telewizja :D Quote
agaciaaa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Ostatnie najlepsze :evil_lol: http://images32.fotosik.pl/340/0e8b6f24329a41ab.jpg a tu wyszedł jak szczeniorek :loveu: Quote
Od-Nowa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 nic tylko jeść i spać!!:mad: chłopaku chłopaku :mad: przyjadę i wezmę w obroty :eviltong: Quote
*zaba* Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 czasami biega,ale przyjemnosci mu to nie sprawia no to troche foteczek oczywiscie nie biegajacych ... nie bedzie bo fotosik mnie dzis nie lubi... moze pozniej,buuuu Quote
agaciaaa Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Ach ten fotosik :mad: polecam photobucket, ja sie na niego z fotosika przerzuciłam ;) Quote
*zaba* Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 No teraz sie udalo. Niestety moj aparat do najlepszych nie nalezy i dlatego niektore fotki sa takie jakie sa. Zdjecia z wczoraj,moj zebrak koffany chcial na pizze sie zalapac.. Nie podchodzic!! Ja tu pilnuje!! Lew salonowy,yyy tzn ogrodowy :) Quote
Recommended Posts