Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']A mi się kojarz, że jednego z tych dwóch psom nie powinno się dawać? :???: Tylko ni umiem przypomnieć sobie gdzie takie info wybadałam.[/QUOTE]
nawet tutaj kilka postów wyżej pisałam :lol: aspiryny nie powinno się dawać - może powodować krwawienia w przewodzie pokarmowym podawana za długo/w zbyt dużych dawkach

Posted

[quote name='Saththa']A jak Twoje zdrowie? przeszło Ci to przeziebienie w koncu??[/QUOTE]

nie,bo drugi raz złapałam tego samego wirusa od gardła :angryy: :placz:

[quote name='malawaszka']nawet tutaj kilka postów wyżej pisałam :lol: aspiryny nie powinno się dawać - może powodować krwawienia w przewodzie pokarmowym podawana za długo/w zbyt dużych dawkach[/QUOTE]

wet powiedział,że można byle nie za często

[quote name='WATACHA']W ogóle aspiryna to g...no, sama by jej raczej nie wzięła.Ale ja jestem inna, raczej nie używam żadnych prochów, a przynajmniej się staram.[/QUOTE]

aspiryna jest dobra,ja biorę

[quote name='zerduszko'] [SIZE=1]Ostatnio mam taki czas, ze włączam dogo, otwieram watki i zaraz zamykam nie przeczytawszy, bo gonią [/SIZE]:roll:[/QUOTE]

:calus:

Posted

Niestety na głupotę właścicieli psów nie ma lekarstwa. Sama wiele razy miałam takie przypadki, jak i pewnie każda z nas. Ludzie nie mają wiedzy o psach to raz, a dwa nawet wyobraźni. Dobrze że niewiele się stało ale takie przykre doświadczenia nie pozostają bez śladu na psychice jednak.
Problemów z gruczołami to pilnuj żeby się nie zapaprało bo niestety lubi i później kiepsko z tym. Mój średniak Uzi miał straszne problemy no i niestety w końcu skończyło się bardzo źle :(

Posted

Będę pilnowała tych zatok,po aspirynie się uspokoiło.
Tamto to coś z bebechami musiało być bo zrobiła końcówkę kupalona zieloną i taką sobie w konsystencji i jest jak dawniej :multi: :loveu: