AnkaG Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Pyralgin tez ma działanie przeciwzapalne :) Dobrze, że lepiej. Psiaki też mają gorsze dni. Quote
Saththa Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 A jak Twoje zdrowie? przeszło Ci to przeziebienie w koncu?? Quote
zerduszko Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 A mi się kojarz, że jednego z tych dwóch psom nie powinno się dawać? :???: Tylko ni umiem przypomnieć sobie gdzie takie info wybadałam. Quote
malawaszka Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='zerduszko']A mi się kojarz, że jednego z tych dwóch psom nie powinno się dawać? :???: Tylko ni umiem przypomnieć sobie gdzie takie info wybadałam.[/QUOTE] nawet tutaj kilka postów wyżej pisałam :lol: aspiryny nie powinno się dawać - może powodować krwawienia w przewodzie pokarmowym podawana za długo/w zbyt dużych dawkach Quote
WATACHA Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 W ogóle aspiryna to g...no, sama by jej raczej nie wzięła.Ale ja jestem inna, raczej nie używam żadnych prochów, a przynajmniej się staram. Quote
zerduszko Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Ha! Czyli dobrze pamiętam :lol: [SIZE=1]Ostatnio mam taki czas, ze włączam dogo, otwieram watki i zaraz zamykam nie przeczytawszy, bo gonią [/SIZE]:roll: Quote
wilczy zew Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 [quote name='Saththa']A jak Twoje zdrowie? przeszło Ci to przeziebienie w koncu??[/QUOTE] nie,bo drugi raz złapałam tego samego wirusa od gardła :angryy: :placz: [quote name='malawaszka']nawet tutaj kilka postów wyżej pisałam :lol: aspiryny nie powinno się dawać - może powodować krwawienia w przewodzie pokarmowym podawana za długo/w zbyt dużych dawkach[/QUOTE] wet powiedział,że można byle nie za często [quote name='WATACHA']W ogóle aspiryna to g...no, sama by jej raczej nie wzięła.Ale ja jestem inna, raczej nie używam żadnych prochów, a przynajmniej się staram.[/QUOTE] aspiryna jest dobra,ja biorę [quote name='zerduszko'] [SIZE=1]Ostatnio mam taki czas, ze włączam dogo, otwieram watki i zaraz zamykam nie przeczytawszy, bo gonią [/SIZE]:roll:[/QUOTE] :calus: Quote
Saththa Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [QUOTE]nie,bo drugi raz złapałam tego samego wirusa od gardła :angryy: :placz:[/QUOTE] Ja nie wiem gdzie Ty łazisz;) Quote
wilczy zew Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 nigdzie,potrzebna ZIMA a nie to szare badziewie Quote
Saththa Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='wilczy zew']nigdzie,potrzebna ZIMA a nie to szare badziewie[/QUOTE] Na syberie marsz! :) Quote
wilczy zew Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Niechcący skasowałam jakiś subskrybowany wątek :roll: Quote
weszka Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Niestety na głupotę właścicieli psów nie ma lekarstwa. Sama wiele razy miałam takie przypadki, jak i pewnie każda z nas. Ludzie nie mają wiedzy o psach to raz, a dwa nawet wyobraźni. Dobrze że niewiele się stało ale takie przykre doświadczenia nie pozostają bez śladu na psychice jednak. Problemów z gruczołami to pilnuj żeby się nie zapaprało bo niestety lubi i później kiepsko z tym. Mój średniak Uzi miał straszne problemy no i niestety w końcu skończyło się bardzo źle :( Quote
wilczy zew Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Będę pilnowała tych zatok,po aspirynie się uspokoiło. Tamto to coś z bebechami musiało być bo zrobiła końcówkę kupalona zieloną i taką sobie w konsystencji i jest jak dawniej :multi: :loveu: Quote
zerduszko Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Może jeszcze ciut worka było do wydalenia ;) Quote
wilczy zew Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 może,mój wet też to sugerował Quote
wilczy zew Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 mamy -2*C :multi: ale jest czaaarnoooo :placz: Quote
AnkaG Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 I dooobrze, że czarno. Ja chcę wiosnę :) Quote
Tekla64 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 u mnie pada czarne a teraz na ziemi miejscami robi sie biale Quote
Saththa Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='Tekla64']u mnie pada czarne a teraz na ziemi miejscami robi sie biale[/QUOTE] a jak czarne pada to co to? sadza? Quote
wilczy zew Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 [quote name='AnkaG']I dooobrze, że czarno. Ja chcę wiosnę :)[/QUOTE] nie lubię Cię :evil_lol: Quote
Recommended Posts