Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ach te nasze psiaki....:shake:,nasze bulwy (szczegolnie ta z pseudo)choruja na potege....astunia z racji wieku tez (w tym roku 13-lat skonczy),ale nie tak jak one...co miesiac u weta ,albo i czesciej....gdyby nie to,ze maz pracuje to z moja nauczycielska emerytura niewiele bym mogla....

Posted

[quote name='wilczy zew']sposób jest OK.ten lek taki jest,że po paru minutach bardzo boli i dlatego wielu wetów go nie stosuje[/QUOTE]

no ale jak to się robi się pytam bo w życiu nie widziałam w łapę, chyba że chodzi o udo domięśniowo? bo ja sobie wyobraziłam w przednią łapę :splat:

Posted

[quote name='malawaszka']no ale jak to się robi się pytam bo w życiu nie widziałam w łapę, chyba że chodzi[B] o udo domięśniowo[/B]? bo ja sobie wyobraziłam w przednią łapę :splat:[/QUOTE]

dokładnie
naprawdę nigdy nie widziałaś jak psu dają zastrzyk domięśniowy w łapę :eviltong:

Posted

[quote name='wilczy zew']dokładnie
naprawdę nigdy nie widziałaś jak psu dają zastrzyk domięśniowy w łapę :eviltong:[/QUOTE]

no w udo widziałam, tylko dopiero teraz mnie oświeciło, że ty o udzie piszesz a nie o przedniej łapie :lol: chyba czas się udać do lekarza specjalisty :evil_lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Też zrozumiałam, że w łapę przednią... i myślałam, że ma wenflon może ;) wilczy jak zawsze szyfrem :D[/QUOTE]

tez nie pomyslalam o tylnej łapie hehe :)

Posted

[quote name='wilczy zew']Mordziasta trochę zjadła(bo więc nie dostała),popiła i nie wymiotowała-mały zaciesz.[/QUOTE]

A kupsztal normalny już był ?

Posted

[quote name='Margi']A kupsztal normalny już był ?[/QUOTE]

[quote name='zerduszko']Właśnie, właśnie - jak z kupą?[/QUOTE]

jeszcze nie było,przecież z niej tyle wyleciało i jeden dzień głodowała

przy mnie położyła się na grzbiecie i dała pomiziać się po brzuszku,na spacerze łapkami wycierała o ziemię po załatwieniu się
nie podoba jej się że tak mało dostaje do jedzenia ale jeszcze widać po niej,że jest chora

Posted

[quote name='wilczy zew']REKLAMÓWKA WYSZŁA :multi: :multi: :multi: :multi:[/QUOTE]

SUPER!!!!

[quote name='wilczy zew']śmierdziała padliną i to tak mocno,że ręki nie mogłam domyć[/QUOTE]

Nooo to teraz zainwestuj w Kagana...

Posted

[COLOR=#0000ff][B]WSZYSTKIM,KTÓRZY OFEROWALI POMOC ORAZ TYM CO MNIE WSPIERALI DUCHOWO GORĄCO DZIĘKUJĘ!!![/B][/COLOR]

[URL=http://smayliki.ru/smilie-986149095.html][IMG]http://s17.rimg.info/54530fd1637bee0fb61b9a90fb3b8d8f.gif[/IMG][/URL]