lula2010 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 ach te nasze psiaki....:shake:,nasze bulwy (szczegolnie ta z pseudo)choruja na potege....astunia z racji wieku tez (w tym roku 13-lat skonczy),ale nie tak jak one...co miesiac u weta ,albo i czesciej....gdyby nie to,ze maz pracuje to z moja nauczycielska emerytura niewiele bym mogla.... Quote
malawaszka Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='wilczy zew'] Dzisiaj dostała antybiotyk tylko.Zjadła trochę a teraz śpi i wierci się bo łapa po zastrzyku bardzo boli. [/QUOTE] a jaki sposób ona dostaje zastrzyki w łapę????? Quote
wilczy zew Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Ogólnie to Mordziasta jest okazem zdrowia. Nauczycielską emeryturę ma moja mama,więc wiem o czym piszesz. Ja od 3lat mam poważne kłopoty ze zdrowiem,więc też finanse lichutkie. Quote
wilczy zew Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='malawaszka']a jaki sposób ona dostaje zastrzyki w łapę?????[/QUOTE] sposób jest OK.ten lek taki jest,że po paru minutach bardzo boli i dlatego wielu wetów go nie stosuje Quote
malawaszka Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='wilczy zew']sposób jest OK.ten lek taki jest,że po paru minutach bardzo boli i dlatego wielu wetów go nie stosuje[/QUOTE] no ale jak to się robi się pytam bo w życiu nie widziałam w łapę, chyba że chodzi o udo domięśniowo? bo ja sobie wyobraziłam w przednią łapę :splat: Quote
wilczy zew Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='malawaszka']no ale jak to się robi się pytam bo w życiu nie widziałam w łapę, chyba że chodzi[B] o udo domięśniowo[/B]? bo ja sobie wyobraziłam w przednią łapę :splat:[/QUOTE] dokładnie naprawdę nigdy nie widziałaś jak psu dają zastrzyk domięśniowy w łapę :eviltong: Quote
malawaszka Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='wilczy zew']dokładnie naprawdę nigdy nie widziałaś jak psu dają zastrzyk domięśniowy w łapę :eviltong:[/QUOTE] no w udo widziałam, tylko dopiero teraz mnie oświeciło, że ty o udzie piszesz a nie o przedniej łapie :lol: chyba czas się udać do lekarza specjalisty :evil_lol: Quote
zerduszko Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Też zrozumiałam, że w łapę przednią... i myślałam, że ma wenflon może ;) wilczy jak zawsze szyfrem :D Quote
Saththa Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='zerduszko']Też zrozumiałam, że w łapę przednią... i myślałam, że ma wenflon może ;) wilczy jak zawsze szyfrem :D[/QUOTE] tez nie pomyslalam o tylnej łapie hehe :) Quote
wilczy zew Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 przeca antybiotyki daje się domięśniowo,to jak boli łapa,to w udo dostała,jasne i logiczne ;) Quote
zerduszko Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='malawaszka']my zawsze dajemy podskórnie[/QUOTE] :thumbs: masz lajka :lol: Quote
wilczy zew Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Mordziasta trochę zjadła(bo więc nie dostała),popiła i nie wymiotowała-mały zaciesz. Quote
lula2010 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 nadal trzymam kciuki,moje 3 sunie mocno zaciskaja lapy.... Quote
Margi Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='wilczy zew']Mordziasta trochę zjadła(bo więc nie dostała),popiła i nie wymiotowała-mały zaciesz.[/QUOTE] A kupsztal normalny już był ? Quote
wilczy zew Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='Margi']A kupsztal normalny już był ?[/QUOTE] [quote name='zerduszko']Właśnie, właśnie - jak z kupą?[/QUOTE] jeszcze nie było,przecież z niej tyle wyleciało i jeden dzień głodowała przy mnie położyła się na grzbiecie i dała pomiziać się po brzuszku,na spacerze łapkami wycierała o ziemię po załatwieniu się nie podoba jej się że tak mało dostaje do jedzenia ale jeszcze widać po niej,że jest chora Quote
zerduszko Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Ale ta reklamówka powinna wyjść :shake: Quote
wilczy zew Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Ty wiesz jak ja na to czekam!!! Quote
Saththa Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 my w sumie tez ehhhh dlaczego ona zezarła reklamówke? cos w niej było czy co? Quote
wilczy zew Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [quote name='Saththa'] dlaczego ona zezarła reklamówke? cos w niej było czy co?[/QUOTE] śmierdziała padliną i to tak mocno,że ręki nie mogłam domyć Quote
wilczy zew Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 REKLAMÓWKA WYSZŁA :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Saththa Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='wilczy zew']REKLAMÓWKA WYSZŁA :multi: :multi: :multi: :multi:[/QUOTE] SUPER!!!! [quote name='wilczy zew']śmierdziała padliną i to tak mocno,że ręki nie mogłam domyć[/QUOTE] Nooo to teraz zainwestuj w Kagana... Quote
wilczy zew Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [COLOR=#0000ff][B]WSZYSTKIM,KTÓRZY OFEROWALI POMOC ORAZ TYM CO MNIE WSPIERALI DUCHOWO GORĄCO DZIĘKUJĘ!!![/B][/COLOR] [URL=http://smayliki.ru/smilie-986149095.html][IMG]http://s17.rimg.info/54530fd1637bee0fb61b9a90fb3b8d8f.gif[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts