Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mordziasta jest chora :-(
Całą noc biegałyśmy bo dostała biegunki a rano wymiotowała po napiciu się wody.
Była u weta,dostała antybiotyk i przeciwwymiotny.Jeśli nie pomogą to jest możliwa najgorsza obcja,że ta reklamówka zatkała wyjście z żołądka :-(

Posted

Wet powiedział ( nie mój ale współpracuje z moim),że to może też być objaw zapalenia ale ja nie widziałam aby ona wydaliła tę reklamówkę :shake:
Można zrobić różne badania,zajrzeć w jelita,prześwietlić z kontrastem ale mnie nie stać a operacja :shake:
Nie mogę stracić Mordziastej :-(

Posted

WZ - a pamiętasz jak Wróżka zatkała się połkniętym kamieniem :roll:
Może jak to ta reklamówka to jak wet ją solidnie obmacał to ona ruszy do wyjscia tak jak Wróżkowy kamień.

Nie panikuj - panika najgorszym doradcą.

[quote name='wilczy zew'] Można zrobić różne badania,zajrzeć w jelita,prześwietlić z kontrastem ale mnie nie stać a operacja[/quote]

Tym się nie martw - wykombinuje się coś. Proś tylko o odroczony termin płatności.

Posted

[quote name='Maupa4']WZ - a pamiętasz jak Wróżka zatkała się połkniętym kamieniem :roll:
Może jak to ta reklamówka to jak wet ją solidnie obmacał to ona ruszy do wyjscia tak jak Wróżkowy kamień.[/QUOTE]

nie pamiętam,może mnie jeszcze nie było na dogo

tylko reklamówka to się przyssie

[quote name='Maupa4']Nie panikuj - panika najgorszym doradcą.[/QUOTE]

nie mam skłonności do paniki,podłamało mnie

[quote name='Maupa4']Tym się nie martw - wykombinuje się coś. Proś tylko o odroczony termin płatności.[/QUOTE]

dzięki

Posted

[quote name='wilczy zew']nie pamiętam,może mnie jeszcze nie było na dogo [/QUOTE]

Chyba byłas - to było jak poszła na piłke a potem przestała jeśc, zaczęła rzygać i ... schudła.
Na macanego wyszedł guz - tuż przed operacją która miała byc na cito wyszło ze guz znikł. Wydaliła guza na drugi dzień - duży był.

[quote name='wilczy zew']
tylko reklamówka to się przyssie [/quote]

Nie zawsze - Wielka Biała zawsze oddaje naturze. czasem sam a czasem z ... pomocą :roll:
No tylko musi przewędrowac.

[quote name='wilczy zew']
dzięki[/QUOTE]

No to pamiętaj.

Posted

[quote name='Maupa4']Nie zawsze - Wielka Biała zawsze oddaje naturze. czasem sam a czasem z ... pomocą :roll:
No tylko musi przewędrowac.[/QUOTE]

liczyłam na tę wędrówkę

[quote name='Saththa']Nie dobrze :shake: 3majcie się![/QUOTE]

dzięki
Mordeczka śpi teraz,po przyjściu bardzo się wierciła bo od antybiotyku łapa boli,jutro kolejny zastrzyk a gdyby się pogorszyło to mam dzwonić

Posted

Wczoraj jak zdejmowałam szwy Zefirkowi to pytałam mojego weta o tę reklamówkę i zapytał czy wymiotuje,nie mała jeszcze żadnych objawów choroby,to wydali powiedział.
Zaraz będą 3godziny bez latania,co dwie,co godzina latałyśmy. Śpi moje maleństwo.

Posted

trochę się napiła(ma pić po trochu) i tylko jej się odbiło a nie zwymiotowała,to by wskazywało że nie ma zatkanego ujścia,bo ten lek nie działa przy zatkanym ale jeszcze za wcześnie aby się cieszyć

Posted

Lepiej się czuje,powiedziała że jest głodna,miała nic nie jeść ale była bardzo głodna więc dostała 5kuleczek(Kurdupel jadł).Na dworze wyhaczyła małą kostkę spod śniegu :lmaa: Napiła się wody i nie wymiotowała. Przyszła do mnie na materac.
Ciekawe co jutro wet powie?

Posted

Pół nocy spała ze mną Mordziasta i skopał mi się kręg piersiowy,on mi czasem dokucza ale nie tak :shake:

Dzisiaj dostała antybiotyk tylko.Zjadła trochę a teraz śpi i wierci się bo łapa po zastrzyku bardzo boli.

To jest najdroższa reklamówka w moim życiu.