wilczy zew Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 Mordziasta jest chora :-( Całą noc biegałyśmy bo dostała biegunki a rano wymiotowała po napiciu się wody. Była u weta,dostała antybiotyk i przeciwwymiotny.Jeśli nie pomogą to jest możliwa najgorsza obcja,że ta reklamówka zatkała wyjście z żołądka :-( Quote
malawaszka Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 o matko.... mam nadzieję, że będzie ok!!!! Quote
wilczy zew Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 Wet powiedział ( nie mój ale współpracuje z moim),że to może też być objaw zapalenia ale ja nie widziałam aby ona wydaliła tę reklamówkę :shake: Można zrobić różne badania,zajrzeć w jelita,prześwietlić z kontrastem ale mnie nie stać a operacja :shake: Nie mogę stracić Mordziastej :-( Quote
Maupa4 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 WZ - a pamiętasz jak Wróżka zatkała się połkniętym kamieniem :roll: Może jak to ta reklamówka to jak wet ją solidnie obmacał to ona ruszy do wyjscia tak jak Wróżkowy kamień. Nie panikuj - panika najgorszym doradcą. [quote name='wilczy zew'] Można zrobić różne badania,zajrzeć w jelita,prześwietlić z kontrastem ale mnie nie stać a operacja[/quote] Tym się nie martw - wykombinuje się coś. Proś tylko o odroczony termin płatności. Quote
wilczy zew Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Maupa4']WZ - a pamiętasz jak Wróżka zatkała się połkniętym kamieniem :roll: Może jak to ta reklamówka to jak wet ją solidnie obmacał to ona ruszy do wyjscia tak jak Wróżkowy kamień.[/QUOTE] nie pamiętam,może mnie jeszcze nie było na dogo tylko reklamówka to się przyssie [quote name='Maupa4']Nie panikuj - panika najgorszym doradcą.[/QUOTE] nie mam skłonności do paniki,podłamało mnie [quote name='Maupa4']Tym się nie martw - wykombinuje się coś. Proś tylko o odroczony termin płatności.[/QUOTE] dzięki Quote
Maupa4 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='wilczy zew']nie pamiętam,może mnie jeszcze nie było na dogo [/QUOTE] Chyba byłas - to było jak poszła na piłke a potem przestała jeśc, zaczęła rzygać i ... schudła. Na macanego wyszedł guz - tuż przed operacją która miała byc na cito wyszło ze guz znikł. Wydaliła guza na drugi dzień - duży był. [quote name='wilczy zew'] tylko reklamówka to się przyssie [/quote] Nie zawsze - Wielka Biała zawsze oddaje naturze. czasem sam a czasem z ... pomocą :roll: No tylko musi przewędrowac. [quote name='wilczy zew'] dzięki[/QUOTE] No to pamiętaj. Quote
wilczy zew Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Maupa4']Nie zawsze - Wielka Biała zawsze oddaje naturze. czasem sam a czasem z ... pomocą :roll: No tylko musi przewędrowac.[/QUOTE] liczyłam na tę wędrówkę [quote name='Saththa']Nie dobrze :shake: 3majcie się![/QUOTE] dzięki Mordeczka śpi teraz,po przyjściu bardzo się wierciła bo od antybiotyku łapa boli,jutro kolejny zastrzyk a gdyby się pogorszyło to mam dzwonić Quote
Saththa Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Jak Mi Tami zeżarł tampona (heh) to wet kazał olej parafinowy podawac aby sie tam ślizgało wszytsko. 3mmay kciuki Quote
wilczy zew Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 Wczoraj jak zdejmowałam szwy Zefirkowi to pytałam mojego weta o tę reklamówkę i zapytał czy wymiotuje,nie mała jeszcze żadnych objawów choroby,to wydali powiedział. Zaraz będą 3godziny bez latania,co dwie,co godzina latałyśmy. Śpi moje maleństwo. Quote
malawaszka Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 może też jakiś wirus ją dopadł tak jak u mnie było - oby :kciuki: Quote
wilczy zew Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 w czwartek wyhaczyła kawałek kurzego udka,może to też to i wirus i udko lepsze od zatkania,tylko ja nie widziałam tej reklamówki :shake: Quote
zerduszko Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Ale wieści dziś :roll: Trzeba tą reklamówkę koniecznie wygnać. Koniecznie. Quote
lula2010 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 weszlam przypadkiem -trzymam kciuki zeby wszystko bylo z psina dobrze....:kciuki: Quote
wilczy zew Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 trochę się napiła(ma pić po trochu) i tylko jej się odbiło a nie zwymiotowała,to by wskazywało że nie ma zatkanego ujścia,bo ten lek nie działa przy zatkanym ale jeszcze za wcześnie aby się cieszyć Quote
Saththa Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='malawaszka']oby tak dalej!!!!! :kciuki:[/QUOTE] właśnie włąsnie! Quote
wilczy zew Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 Lepiej się czuje,powiedziała że jest głodna,miała nic nie jeść ale była bardzo głodna więc dostała 5kuleczek(Kurdupel jadł).Na dworze wyhaczyła małą kostkę spod śniegu :lmaa: Napiła się wody i nie wymiotowała. Przyszła do mnie na materac. Ciekawe co jutro wet powie? Quote
malawaszka Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 no za wyhaczenie kostki to powinnyście obie po łbie zarobić :mad: Quote
lula2010 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 dobrze ,ze malenka lepiej sie czuje :multi:,mam nadzieje ,ze kostka nie narobi problemow.... Quote
wilczy zew Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Pół nocy spała ze mną Mordziasta i skopał mi się kręg piersiowy,on mi czasem dokucza ale nie tak :shake: Dzisiaj dostała antybiotyk tylko.Zjadła trochę a teraz śpi i wierci się bo łapa po zastrzyku bardzo boli. To jest najdroższa reklamówka w moim życiu. Quote
Saththa Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='malawaszka']no za wyhaczenie kostki to powinnyście obie po łbie zarobić :mad:[/QUOTE] racja!! Polać jej :lol: Quote
Recommended Posts