Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wilczy zew napisał(a):
Moja mama powiedziała,że widać jak Mordziasta się starzeje :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Tak przez rok się zestarzała?

Posted

WATACHA napisał(a):
Tak przez rok się zestarzała?

przecież rok temu nie miała 2lat,ja na codzień ją mam to nie widzę tego;ona nie jest niedołężną staruszką,przyspieszenie do kota mam jak ferrari

Posted

[quote name='wilczy zew']przecież rok temu nie miała 2lat,ja na codzień ją mam to nie widzę tego;ona nie jest niedołężną staruszką,przyspieszenie do kota mam jak ferrari

Ja się pytam czy przez rok się tak zestarzała, a Ty mi piszesz , że nie jest niedołężną staruszką i , że rok temu nie miała 2 lat.Co to ma wspólnego, szczególnie, że ja nic o tym nie wspomniałam.Wydawało mi się, że zadałam proste pytanie.
Ja mam Mentora na co dzień i widzę, że się starzeje, ale nie aż tak szybko.

Posted

WATACHA napisał(a):
Ja się pytam czy przez rok się tak zestarzała, a Ty mi piszesz , że nie jest niedołężną staruszką i , że rok temu nie miała 2 lat.Co to ma wspólnego, szczególnie, że ja nic o tym nie wspomniałam.Wydawało mi się, że zadałam proste pytanie.
Ja mam Mentora na co dzień i widzę, że się starzeje, ale nie aż tak szybko.

teraz pojawiły się pierwsze symptomy starzenia

Posted

[quote name='Aleks89']Nic z tego nie rozumiem.Całej tej galerii nie da się zrozumieć.
Też miałam z tym problem, no ale ja to ja, nie wiedziałam, że to dotyczy szerszego grona :diabloti:

Posted

[quote name='wilczy zew']przecież rok temu nie miała 2lat,ja na codzień ją mam to nie widzę tego;ona nie jest niedołężną staruszką,przyspieszenie do kota mam jak ferrari
Nooo to już wiemy po kim Kera nie lubi kotów :evil_lol:

Wilczy :lol: