Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a co to za rudzisna? pozazdrościłaś Monice o komuś zawinęłaś pieska? :question:

Wilcza, komu wieziesz tego psiaczka ..i gdzie go ukradłaś?  Zeznawaj  ..i to już  :lmaa:

o Uszatce to ani słowa :obrazic:

Posted

Wilcza co robiłaś w Toruniu ;P?

Pojechałam specjalnie po tę psinę.

Na zlot kupiłam bilet podróżnika i mogłam jeździc od piątku wieczór. Aby się nie marnował,to chciałam pojechać w sobotę do mojej przyjaciółki ale pracowała. Chciałam Malawaszce pokazać Kocyka na żywo ale była zajęta,to znalazłam na fb wołanie o pomoc i pojechałam.

• Upvote 1
Posted

Mamy jechać czymś co nazywa się pociąg,nie wiem czy to dobry pomysł....

[URL=http://s1173.photobucket.com/user/wilczyzew/media/Kocyk/DSC_7964.jpg.html]DSC_7964.jpg[/URL]

Kasiuna zabierz mnie stąd do domu!

[URL=http://s1173.photobucket.com/user/wilczyzew/media/Kocyk/DSC_7966.jpg.html]DSC_7966.jpg[/URL]

Wzięłam Kocyka do pociągu. Bez juliusów nie wsiadł by ani nie wysiadł. Zapierał sięjak Pluto. Pociąg mu się nie podobał. Bał się że gdzieź go wywiozę i zostawię. Na dworcu chodził jak przyklejony do mnie.

Posted

Pojechałam specjalnie po tę psinę.

Na zlot kupiłam bilet podróżnika i mogłam jeździc od piątku wieczór. Aby się nie marnował,to chciałam pojechać w sobotę do mojej przyjaciółki ale pracowała. Chciałam Malawaszce pokazać Kocyka na żywo ale była zajęta,to znalazłam na fb wołanie o pomoc i pojechałam.

:klacz: :buzi: :buzi: :buzi:

Posted

Umre! Ales go orznela! 

Już troche odrósł. Miał byc strzyżony w październiku ale Uszatka taka pikna,to i on poszedł do fryzjera. Tak krótko aby tak bardzo nienzarósł przez zimę. Za tydzień już będzie fajniejszy :-) 

Posted

Dziewczyny już tak nie chwalcie mnie,ile razy Malawaszka gdzieś tam jedzie po psa,ostatnio danyww jechała.

No, ale chyba nie pociągiem?Zresztą jak chwalą to trza się cieszyć :smile: