Saththa Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Fajnie :)))) Mądra psinka nie chciała pożreć bulw? :) Tazzman dupa jeszcze sie nie pokapował ze one oddychają a nie na niego warczą :siara: Quote
wilczy zew Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 Mądra psinka nie chciała pożreć bulw? :) Nie,tylko gdy któreś chciały zrobić jej kuku. Quote
Saththa Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Nie znasz się,bulwa tylko normalnie karmiona i nikt jej drzwi przed nosem nie zamykał :siara: były dwie co dodatkowo jeszcze sterydy brały (dogi) :megagrin: ej widzę, że jeszcze Prodziak od 3x był :D Quote
AnkaG Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 bozzzz jakie usmiechnięte oczka ma Uszatka loviu :) Quote
wilczy zew Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 Uszatka była rozpoznawana a ja dzięki niej :siara: Miziałam Prodziaka :) Quote
wilczy zew Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 :iloveyou: :iloveyou: no nie mogę jakiego Ci ładnego pieska wybrałam no :iloveyou: Ostatnio tak sobie pomyślałam,że najpierw wybrałaś mi piranię,teraz dzikusa,to następnym razem może jakiegoś papierowego :megagrin: i jakie przebieranki - raz batmany, raz szele, raz groszki fiu fiu to nie są groszki i tak się zastanawiam czy nie potrzebujemy obroży do miasta :hmmmm: tylko czy my chodzimy do miasta :hmmmm: Quote
wilczy zew Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 Porównanie: schron dzisiaj Quote
malawaszka Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 no gdzież ona dzikus???? w schronisku syfisku była dzikus a u Ciebie przecież super szybko się ogarnęła :loveu: Quote
Saththa Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Prodziak fajny :) Nie groszki a bąbelki? każdy powód do zakupu nowej obroży jest dobry :knuje: a jak tam Kocyk? Quote
wilczy zew Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 no gdzież ona dzikus???? w schronisku syfisku była dzikus a u Ciebie przecież super szybko się ogarnęła :loveu: to już widzę,że na papierowego nie mam co liczyć :stop: Quote
Saththa Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 to już widzę,że na papierowego nie mam co liczyć :stop: był jakis miniaturowy kawaler ostatnio :) Quote
WATACHA Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Oj tam jak nie chodzicie na miasto to zaczniecie :). Ja gdzieś widziałam "siostrę" Uszatki ;), Quote
wilczy zew Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 Oj tam jak nie chodzicie na miasto to zaczniecie :). Ja gdzieś widziałam "siostrę" Uszatki ;), "Siostrę w sensie dzikości czy wyglądu? Tylko kaski za bardzo nima na mistową obrożę,bo kupiłam zestaw do "dziczenia"-dwie jednakowe obroże,długa smycz i krótka smycz do latania po lesie i dzikich polach. Jak jej nie wezmę,to dostanie Malawaszka dla bezdomniaków. Quote
JankaBezZiemii Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęękna :loveu: mnie akurat nie było w Wawie .... ale za to grzybów nazbierałam ;) Quote
WATACHA Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 "Siostrę w sensie dzikości czy wyglądu? Tylko kaski za bardzo nima na mistową obrożę,bo kupiłam zestaw do "dziczenia"-dwie jednakowe obroże,długa smycz i krótka smycz do latania po lesie i dzikich polach. Jak jej nie wezmę,to dostanie Malawaszka dla bezdomniaków. Z wyglądu :) Quote
WATACHA Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 poka nie pamiętam gdzie , bo to jakiś czas temu było.No chyba , że to Uszatka była :hmmmm: :roflt: Quote
wilczy zew Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 Nazywam się Nuka i stałam się bezdomna,bo znudziłam się człowiekowi,który adoptowa mnie rok temu. [URL=http://s1173.photobucket.com/user/wilczyzew/media/DSC_7975.jpg.html][/URL] Taka jedna co mnie wiezie mówi abym się nie martwiła,bo zajmą się mną dobrzy ludzie. [URL=http://s1173.photobucket.com/user/wilczyzew/media/DSC_7976.jpg.html][/URL] Nie okłamujesz mnie...?? [URL=http://s1173.photobucket.com/user/wilczyzew/media/DSC_7977.jpg.html][/URL] Quote
ania0112 Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 to już widzę,że na papierowego nie mam co liczyć :stop: papierowe tylko dla VIP-ów są :jumpie: Quote
ania0112 Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 a co to za rudzisna? pozazdrościłaś Monice o komuś zawinęłaś pieska? :question: Quote
danyww Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Wilcza, komu wieziesz tego psiaczka ..i gdzie go ukradłaś? Zeznawaj ..i to już :lmaa: Quote
danyww Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 a co to za rudzisna? pozazdrościłaś Monice o komuś zawinęłaś pieska? :question: Ania, a my co do minuty te same myśli mamy :megagrin: Quote
Recommended Posts