Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']to nie usuwa się szwów? czy też nie rozpuszczają się?[/QUOTE]

Rozpuszczają się(one są tam w środku) i wyłażą przez skórę jak pasztetowa z flaka a jak wyjdą,to się rozsypują.

Posted

WZ co Ty mówisz.Byłam operowana i miałam wewnętrzne szwy,które się rozpuściły.Nic mi nie wychodziło przez skórę i się nie rozsypywało.

Posted

[quote name='Margi']WZ co Ty mówisz.Byłam operowana i miałam wewnętrzne szwy,które się rozpuściły.Nic mi nie wychodziło przez skórę i się nie rozsypywało.[/QUOTE]

no właśnie - też tak miałam - nic nie wyłaziło tylko znikło ...

Posted

[quote name='Margi']WZ co Ty mówisz.Byłam operowana i miałam wewnętrzne szwy,które się rozpuściły.Nic mi nie wychodziło przez skórę i się nie rozsypywało.[/QUOTE]

Mówię,to co obserwuję na Mordziastej,tak było po sterylce i tak jest teraz. Tylko teraz to szwów jest duuużo.

Posted

[quote name='wilczy zew']Rozpuszczają się(one są tam w środku) i wyłażą przez skórę jak pasztetowa z flaka a jak wyjdą,to się rozsypują.[/QUOTE]

:mdleje: az mi słabo- co to za szwy wewnętrzne....

Posted

[quote name='Margi']Zdarza się,że organizm odrzuca szwy,ale wtedy ropieje i widać to gołym okiem.Jest czerwone,ślimaczy się i jest brzydkie.[/QUOTE]

To inna bajka. Operacja była 3 września.

Posted

wilcza... co to za teorie???? :mdleje: jak organizm odrzuca szwy i one się nie rozpuszczają to wtedy wychodzą - może nie jest silna reakcja i dlatego one tak wychodzą, ale nie jest to zwyczajny objaw - widocznie u niej tak jest bo organizm Mordziastej nie rozpuszcza szwów - Zgredek też nie przyjmuje i jemy wyropiało i po kastracji i po usuwaniu guzka przy pupie - z tym, że u niego z ropą wyłaziło świństwo...

Posted

[quote name='wilczy zew']Rozpuszczają się(one są tam w środku) i wyłażą przez skórę jak pasztetowa z flaka a jak wyjdą,to się rozsypują.[/QUOTE]

Ja to chyba nie jestem z Twojej bajki:evil_lol:.
Duży ten guzek?

Posted

[quote name='malawaszka']a może to są po prostu zaskórniki/wągry?????[/QUOTE]

:evil_lol: no teraz padłam

peeling jej trza zrobić :megagrin:

matko czego ja się tu jeszcze dowiem :p nie sądziłam że psie damy mają problemy z cerą tego typu

Posted

[quote name='malawaszka']a może to są po prostu zaskórniki/wągry?????[/QUOTE]

NIE!!

[quote name='JankaBezZiemii']czerwona, miniaturowa czy głupi jas? :roll:
nie czaję o tych szwach - może idź do weta na wszelki wielki ....[/QUOTE]

Z gatunkami fasolki,to mnie zastrzeliłaś :oops:
Pół czerwonej.