wilczy zew Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 [quote name='malawaszka']a może to blizna????? kurde...[/QUOTE] To nie blizna!! Quote
wilczy zew Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 Ten guzek to może byc supeł wewnetrznych szwów :-) Quote
JankaBezZiemii Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='wilczy zew']Ten guzek to może byc supeł wewnetrznych szwów :-)[/QUOTE] to nie usuwa się szwów? czy też nie rozpuszczają się? Quote
wilczy zew Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']to nie usuwa się szwów? czy też nie rozpuszczają się?[/QUOTE] Rozpuszczają się(one są tam w środku) i wyłażą przez skórę jak pasztetowa z flaka a jak wyjdą,to się rozsypują. Quote
Margi Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 WZ co Ty mówisz.Byłam operowana i miałam wewnętrzne szwy,które się rozpuściły.Nic mi nie wychodziło przez skórę i się nie rozsypywało. Quote
JankaBezZiemii Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='Margi']WZ co Ty mówisz.Byłam operowana i miałam wewnętrzne szwy,które się rozpuściły.Nic mi nie wychodziło przez skórę i się nie rozsypywało.[/QUOTE] no właśnie - też tak miałam - nic nie wyłaziło tylko znikło ... Quote
wilczy zew Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 [quote name='Margi']WZ co Ty mówisz.Byłam operowana i miałam wewnętrzne szwy,które się rozpuściły.Nic mi nie wychodziło przez skórę i się nie rozsypywało.[/QUOTE] Mówię,to co obserwuję na Mordziastej,tak było po sterylce i tak jest teraz. Tylko teraz to szwów jest duuużo. Quote
Saththa Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='wilczy zew']Rozpuszczają się(one są tam w środku) i wyłażą przez skórę jak pasztetowa z flaka a jak wyjdą,to się rozsypują.[/QUOTE] :mdleje: az mi słabo- co to za szwy wewnętrzne.... Quote
wilczy zew Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 [quote name='Saththa']:mdleje: az mi słabo- co to za szwy wewnętrzne....[/QUOTE] Jeśli wnikliwie nie obserwujesz,to nie zobaczysz tego. Są czarne punkty na skórze. Quote
Margi Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Zdarza się,że organizm odrzuca szwy,ale wtedy ropieje i widać to gołym okiem.Jest czerwone,ślimaczy się i jest brzydkie. Quote
wilczy zew Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 [quote name='Margi']Zdarza się,że organizm odrzuca szwy,ale wtedy ropieje i widać to gołym okiem.Jest czerwone,ślimaczy się i jest brzydkie.[/QUOTE] To inna bajka. Operacja była 3 września. Quote
malawaszka Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 wilcza... co to za teorie???? :mdleje: jak organizm odrzuca szwy i one się nie rozpuszczają to wtedy wychodzą - może nie jest silna reakcja i dlatego one tak wychodzą, ale nie jest to zwyczajny objaw - widocznie u niej tak jest bo organizm Mordziastej nie rozpuszcza szwów - Zgredek też nie przyjmuje i jemy wyropiało i po kastracji i po usuwaniu guzka przy pupie - z tym, że u niego z ropą wyłaziło świństwo... Quote
wilczy zew Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 Jej nic nie ropieje,wszystko super zagojone a szwy wychodzą o bardzo dłuuuugim czasie. Piszę co widzę. Quote
WATACHA Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='wilczy zew']Rozpuszczają się(one są tam w środku) i wyłażą przez skórę jak pasztetowa z flaka a jak wyjdą,to się rozsypują.[/QUOTE] Ja to chyba nie jestem z Twojej bajki:evil_lol:. Duży ten guzek? Quote
malawaszka Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 a może to są po prostu zaskórniki/wągry????? Quote
JankaBezZiemii Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='wilczy zew']Taka mniesza fasolka.[/QUOTE] czerwona, miniaturowa czy głupi jas? :roll: nie czaję o tych szwach - może idź do weta na wszelki wielki .... Quote
JankaBezZiemii Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='malawaszka']a może to są po prostu zaskórniki/wągry?????[/QUOTE] :evil_lol: no teraz padłam peeling jej trza zrobić :megagrin: matko czego ja się tu jeszcze dowiem :p nie sądziłam że psie damy mają problemy z cerą tego typu Quote
wilczy zew Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 [quote name='malawaszka']a może to są po prostu zaskórniki/wągry?????[/QUOTE] NIE!! [quote name='JankaBezZiemii']czerwona, miniaturowa czy głupi jas? :roll: nie czaję o tych szwach - może idź do weta na wszelki wielki ....[/QUOTE] Z gatunkami fasolki,to mnie zastrzeliłaś :oops: Pół czerwonej. Quote
Recommended Posts