Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mi za to ostatnio Leoś ściągnął ze stołu orzecha włoskiego.Rozpracował go, wyżarł co trzeba, nakruszył i nie posprzątał:angryy::evil_lol:.
Dziś zrobił to samo tylko już się nie krępował i pozwolił sobie na więcej :lol:.Musiałam zmienić im miejsce

Posted

[quote name='WATACHA']Mi za to ostatnio Leoś ściągnął ze stołu orzecha włoskiego.Rozpracował go, wyżarł co trzeba, nakruszył i nie posprzątał:angryy::evil_lol:.
Dziś zrobił to samo tylko już się nie krępował i pozwolił sobie na więcej :lol:.Musiałam zmienić im miejsce[/QUOTE]

orzechy coś w sobie mają - suka moich znajomych jest uzależniona - mają drzewo na podwórku i ta w sezonie nic nie robi tylko pod tym drzewem strzela łupinami i wyjada środki :) nie ma siły żeby ją odciągnąć od tego zajęcia - zagłodzona po prostu ;)

Posted

U mnie wszystkie lubią i czasem im daje, ale żeby tak samemu ;). Do tego na takie małe kawałki, ciężko się sprząta.To co jadalne było wyżarte do zera.

Posted

Dojecha,na opakowaniu właściwy adres,teraz trzeba ją złorzyć :roll:

Mordziasta brzuszek boli po wczorajszym odkurzeniu trawnika i tak dobrze że większość wyrwałam z paszczy.

Kocyk czuje się dobrze.

Posted

[quote name='ania0112']u nas jak coś nie jest na krawędzi stołu to raczej nie znika.. ale przezornie tez nie zostawiamy ;) Brokat własie nade mną czuwa bo mam kawe...[/QUOTE]

One stały tam już od 2 tygodni, ale dopiero teraz wpadł na pomysł degustacji.

Wilcza pokazuj klatkę:cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']no to się ciesz - ze mną zakupu nie konsultowała - ciekawe dlaczego :diabloti:[/QUOTE]

Bo kazałabyś kupić klatkę na doga :roll:

Na opakowaniu napisali,że najdłuższy bok ma 75cm. Wymienili też kilka ras ale o tym nie będę pisała....